Jordi Tubella

El motiu real de per què Catalunya té més restaurants Michelin del que sembla (en són més de 200)

El motiu real de per què Catalunya té més restaurants Michelin del que sembla (en són més de 200)

Barcelona i Catalunya arrasen un any més acaparant els focus de la Michelin

Dissabte, 13 d'abril de 2024 - 05:30

El millor vermut de Catalunya s'elabora en aquest petit poble tarragoní

El millor vermut de Catalunya s'elabora en aquest petit poble tarragoní

Els Premis Vinari 2024 diagnostiquen els millors vermuts de Catalunya

Divendres, 12 d'abril de 2024 - 08:54

Els menús de cap de setmana: clàssics de la cuina catalana i plats imperials

Els menús de cap de setmana: clàssics de la cuina catalana i plats imperials

Et portem 4 receptes perquè puguis preparar uns menús increïbles a casa

Divendres, 12 d'abril de 2024 - 05:30

5 barets de la costa de Barcelona per gaudir d'un bon dinar a primera línia de mar

5 barets de la costa de Barcelona per gaudir d'un bon dinar a primera línia de mar

Cinc guinguetes per fer un arròs amb la brisa marina i la companyia de les onades

Dijous, 11 d'abril de 2024 - 05:30

Pel bé de tots, has de canviar la manera de fer la compra: aquí en tens la raó

Pel bé de tots, has de canviar la manera de fer la compra: aquí en tens la raó

Cada cop hi ha més persones que aposten per aquest mètode a l'hora de fer la compra

Dimecres, 10 d'abril de 2024 - 05:30

pastilla video
El restaurant més jove d'Osona que ha rebentat tots els rànquings estatals amb la seva cuina

El restaurant més jove d'Osona que ha rebentat tots els rànquings estatals amb la seva cuina

El xef Nicolau Roger i una prodigiosa sala històrica desemboquen en el millor restaurant de Vic

Dimarts, 9 d'abril de 2024 - 05:30

pastilla video
Carles Gaig: "De vegades agafo el telèfon i truco al Joan Roca per demanar-li consells"

Carles Gaig: "De vegades agafo el telèfon i truco al Joan Roca per demanar-li consells"

Una conversa 360 graus amb el reconegut cuiner català Carles Gaig

Diumenge, 7 d'abril de 2024 - 05:30

Menú setmanal per a la feina: 5 plats per atipar l'estómac de bon gust

Menú setmanal per a la feina: 5 plats per atipar l'estómac de bon gust

Et portem 5 plats perquè els puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana

Diumenge, 7 d'abril de 2024 - 05:30

Els menús de cap de setmana: enamoraràs la família amb aquests plats increïbles

Els menús de cap de setmana: enamoraràs la família amb aquests plats increïbles

Et portem 4 receptes perquè puguis preparar uns menús increïbles a casa

Divendres, 5 d'abril de 2024 - 05:30

Tanca l'Espai Sucre, el primer restaurant de postres del món, ubicat a Barcelona

Tanca l'Espai Sucre, el primer restaurant de postres del món, ubicat a Barcelona

Jordi Butrón, el propietari, anuncia el tancament al·legant problemes de salut

Dimecres, 3 d'abril de 2024 - 14:43

El restaurant empedrat de Gelida per fer uns grans plats a la brasa amb família

El restaurant empedrat de Gelida per fer uns grans plats a la brasa amb família

Un restaurant de carretera i de poble molt familiar i amb plats notables

Dimarts, 2 d'abril de 2024 - 05:30

El restaurant de carretera camí de Rupit amb excel·lents plats tradicionals de l'àvia

El restaurant de carretera camí de Rupit amb excel·lents plats tradicionals de l'àvia

Un cop de sort que acaba en un menú de migdia sensacional

Dilluns, 1 d'abril de 2024 - 05:30

Menú setmanal per a la feina: una mona i 4 plats boníssims per tornar a la rutina

Menú setmanal per a la feina: una mona i 4 plats boníssims per tornar a la rutina

Et portem 5 plats perquè els puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana

Diumenge, 31 de març de 2024 - 05:30

Neix el primer whisky d'un celler històric de les Terres de l'Ebre que fa trempar Catalunya

Neix el primer whisky d'un celler històric de les Terres de l'Ebre que fa trempar Catalunya

Proximitat i artesania del primer whisky d'aquest celler del sud del país

Diumenge, 31 de març de 2024 - 05:30

Mona de Pasqua: com fer-la a casa i que sembli de pastisseria

Mona de Pasqua: com fer-la a casa i que sembli de pastisseria

Ser un padrí casolà té molt encant i una màgia culinària fàcil amb aquestes receptes

Dissabte, 30 de març de 2024 - 05:30

Els millors restaurants de carn a Barcelona per posar-te les botes

Els millors restaurants de carn a Barcelona per posar-te les botes

Per als amants carnívors, una selecció dels millors locals a Barcelona

Dissabte, 30 de març de 2024 - 05:30

pastilla video
Mona de Pasqua 2024: les millors opcions de pastisseria són aquestes

Mona de Pasqua 2024: les millors opcions de pastisseria són aquestes

Tastem les millors mones de Pasqua 2024 per assegurar-ne l'excel·lent qualitat

Divendres, 29 de març de 2024 - 05:30

Els menús de cap de setmana: plats sagrats per santificar la cuina

Els menús de cap de setmana: plats sagrats per santificar la cuina

Et portem 4 receptes perquè puguis preparar uns menús increïbles a casa durant el cap de setmana

Divendres, 29 de març de 2024 - 05:30

Els 7 menjars més luxosos del món: quant costa la pizza o l'hamburguesa més cara del planeta?

Els 7 menjars més luxosos del món: quant costa la pizza o l'hamburguesa més cara del planeta?

Milers d'euros per plats clàssic com una truita, sushi o un còctel

Divendres, 29 de març de 2024 - 05:30

5 mones de Barcelona a domicili que t'estalviaran el viatge a la pastisseria

5 mones de Barcelona a domicili que t'estalviaran el viatge a la pastisseria

Pots tenir la mona de Pasqua 2024 a la taula per al teu fillol o fillola sense haver de sortir de casa

Dijous, 28 de març de 2024 - 12:45

Un restaurant del Raval del 1950 reobre després de 10 anys tancat

Un restaurant del Raval del 1950 reobre després de 10 anys tancat

És la segona reobertura destacada a Barcelona en només 48 hores

Dijous, 28 de març de 2024 - 09:03

La Unió Europea blinda els 35 aliments de qualitat que es troben a Catalunya

La Unió Europea blinda els 35 aliments de qualitat que es troben a Catalunya

La UE reforça les DOP i IGP catalanes i europees davant de la competència deslleial

Dimecres, 27 de març de 2024 - 10:18

Què menjar un dia plujós? 5 plats calents i reconfortants per posar a taula

Què menjar un dia plujós? 5 plats calents i reconfortants per posar a taula

Et portem una recomanació de plats que desprenen calor i agradabilitat en dies de pluja

Dimarts, 26 de març de 2024 - 10:59

Reobertura d'un restaurant centenari a Barcelona, després de quatre anys tancat

Reobertura d'un restaurant centenari a Barcelona, després de quatre anys tancat

El restaurant històric permet contemplar la majestuosa Barcelona als seus peus

Dimarts, 26 de març de 2024 - 09:23

Croissants gratis a Barcelona i arreu de Catalunya: més de 30.000!

Croissants gratis a Barcelona i arreu de Catalunya: més de 30.000!

No hi ha millor manera de començar la setmana que amb una oferta tan dolça

Dilluns, 25 de març de 2024 - 11:17

Menú setmanal per a la feina: 5 plats molt diferents per anar a treballar més contents

Menú setmanal per a la feina: 5 plats molt diferents per anar a treballar més contents

Et portem 5 plats perquè els puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana

Diumenge, 24 de març de 2024 - 05:30

El restaurant més senyorial i preciós de Barcelona amb uns plats clàssics meravellosos

El restaurant més senyorial i preciós de Barcelona amb uns plats clàssics meravellosos

Els canelons de foie i tòfona i la truita oberta de llagostins i allets són imperdibles

Diumenge, 24 de març de 2024 - 05:30

Un cuiner de Tarragona entra al pòdium de millors xefs de l'Estat del 2024

Un cuiner de Tarragona entra al pòdium de millors xefs de l'Estat del 2024

És xef del restaurant Citrus del Tancat a Alcanar

Divendres, 22 de març de 2024 - 09:47

Qui és el millor cambrer de l'Estat? Un concurs en proclama el guanyador

Qui és el millor cambrer de l'Estat? Un concurs en proclama el guanyador

La fira Alimentaria ha acollit el concurs del Millor Cambrer de l'Estat de 2024

Divendres, 22 de març de 2024 - 09:02

Els menús de cap de setmana per ser feliç amb uns senyors plats catalans

Els menús de cap de setmana per ser feliç amb uns senyors plats catalans

Et portem 4 receptes perquè puguis preparar uns menús increïbles a casa durant el cap de setmana

Divendres, 22 de març de 2024 - 05:30

De vendre 20 xuixos al dia a més de 800: el dolç pelegrinatge mundial és a Barcelona

De vendre 20 xuixos al dia a més de 800: el dolç pelegrinatge mundial és a Barcelona

Des de fa 18 anys, la Gisela Bellart prepara els millors xuixos del món

Dijous, 21 de març de 2024 - 05:30

El formatge català fet amb una recepta centenària que ha rebut una distinció europea

El formatge català fet amb una recepta centenària que ha rebut una distinció europea

És el segon formatge a Catalunya amb aquest privilegi

Dimecres, 20 de març de 2024 - 11:33

Un tast espectacular de la xocolata més exclusiva i prestigiosa del món

Un tast espectacular de la xocolata més exclusiva i prestigiosa del món

5 sabors per endinsar-se en la xocolata més llorejada del planeta

Dimecres, 20 de març de 2024 - 05:30

5 restaurants familiars a Barcelona per celebrar el Dia del Pare

5 restaurants familiars a Barcelona per celebrar el Dia del Pare

Sorprèn per al Dia del Pare amb un viatge gastronòmic per la capital catalana

Dimarts, 19 de març de 2024 - 05:30

La revolucionària ginebra catalana feta amb olives d'Alcarràs que ho peta al mercat

La revolucionària ginebra catalana feta amb olives d'Alcarràs que ho peta al mercat

Carles Bonnin i la Destilateca de Terrassa han creat un nou beure català sorprenent

Dimarts, 19 de març de 2024 - 05:30

La taverna als peus de la Sagrada Família amb una vintena de platets de barri brutals

La taverna als peus de la Sagrada Família amb una vintena de platets de barri brutals

Leo Chechelnitskiy revitalitza el primer local on va treballar amb la seva mare

Dilluns, 18 de març de 2024 - 05:30

Menú setmanal per a la feina: 5 plats màgics ben acolorits per a un estómac content

Menú setmanal per a la feina: 5 plats màgics ben acolorits per a un estómac content

Et portem 5 plats perquè els puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana

Diumenge, 17 de març de 2024 - 05:30

El lloc correcte de la nevera on guardar la llet: ho hem fet malament tota la vida

El lloc correcte de la nevera on guardar la llet: ho hem fet malament tota la vida

La porta de la nevera no és el millor lloc on guardar-la

Dissabte, 16 de març de 2024 - 05:30

Les 10 claus de l'èxit d'un restaurant: compleixen tots els requisits?

Les 10 claus de l'èxit d'un restaurant: compleixen tots els requisits?

És un estudi que recull les preferències i prioritats dels clients en un restaurant

Dissabte, 16 de març de 2024 - 05:30

Els menús de cap de setmana per empadronar-se a l'Empordà i no marxar-ne mai

Els menús de cap de setmana per empadronar-se a l'Empordà i no marxar-ne mai

Et portem 4 receptes perquè puguis preparar uns menús increïbles a casa durant el cap de setmana

Divendres, 15 de març de 2024 - 05:30