Entre fogons
Pollastre vegetal amb panses i pinyons
Mateu Casañas (Disfrutar): "L'ego no és un mal exclusiu de l'alta gastronomia"
Pomes al forn amb crema pastissera
Allioli de codony amb formatge curat
Blat de moro escairat amb figues i alfàbrega
Autèntiques patates esclafades amb fredolics
Rovellons de tota mena amb bocinets de xai
Chutney de raïm amb broquetes de pollastre
Ajoblanco amb raïm moscatell
Plàtan mascle amb mantega i nata
Pizza exprés de plàtan mascle
Recuit de cabra amb crumbled de nous i festucs
Pizza exprés de formatge de cabra, pera i salsitxa
Crema de formatge de cabra amb bacó i dàtils
Granissat de meló, llima i bitxos jalapeños
Albergínies a l'estil Sichuan
Bloody mary de tomàquets de pagès
Calamars amb ceba i sajolida silvestre
Carpaccio de carabassó amb verdolaga
Menjar blanc d’arròs amb fruits vermells
Llobarro amb vermut i cítrics
El Celleret de Família Torres, millor restaurant en els Premis Vinari 2021
Pastissets amb fruits secs i mistela
Orada amb papas arrugadas, mojo d’alvocat i menta
Gaspatxo de cirera amb orada marinada
Granissat de llimona i alfàbrega
Molls ofegats amb alfàbrega
Sopa de meló amb alfàbrega
Curri d'albergínies amb herbes de la ratafia
Iogurt amanit amb figaflors