Entre fogons
Bunyols de vent amb vi ranci
Ronyons amb tòfona d’estiu
Crema catalana amb gingebre
RECEPTA | Gelat exprés de cireres
RECEPTA | Biquini de cireres
Albergínies amb mel i mató
Sucamulla: vi ranci amb galetes de mantega
Botifarra esparracada amb pèsols
Amanida de cap de senglar
Truita d'espàrrecs amb cansalada viada
Crema d'espàrrecs amb cloïsses
Joves cuiners per a l’estiu de 2020 (12): Guillem Gavilan i el mar i muntanya
Joves cuiners per a l’estiu de 2020(11): Moha Quauch i la sopa de tomàquet rosa
Joves cuiners per a l’estiu del 2020 (10): Elisabet Farrero i el tàrtar de filet
Joves cuiners per a l’estiu del 2020 (9): Pere Venturós i el xai amb carbassó
Joves cuiners per a l’estiu del 2020 (8): Alex Carrera i la sopa freda de fonoll
Joves cuiners per a l’estiu del 2020 (7): Laia Coma i els trumfos xafats
Joves cuiners per a l’estiu del 2020 (5): Nil Bono i la carbonara d'anguila
Joves cuiners per a l’estiu del 2020 (5): Marc Fiol i els raviolis amb gambes
Joves cuiners per a l’estiu del 2020 (4): Jan Fargas i els rossinyols
RECEPTA | Així ha estat el showcooking d'Oriol Llavina amb els subscriptors
Recepta | Com fer massa de pizza a casa