Entre fogons

pastilla video
La recepta amb ceps i vieires que et farà triomfar aquesta tardor

La recepta amb ceps i vieires que et farà triomfar aquesta tardor

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquest plat deliciós "per al·lucinar"

Diego Alías

Dimecres, 25 d'octubre de 2023 - 05:30

pastilla video
Un aperitiu de figues per fer degustar als teus comensals en cinc minuts

Un aperitiu de figues per fer degustar als teus comensals en cinc minuts

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta deliciosa

Diego Alías

Dimecres, 11 d'octubre de 2023 - 05:30

Lluc Crusellas: "Aquest novembre llancem la meva marca de xocolates i em fa moltíssima il·lusió"

Lluc Crusellas: "Aquest novembre llancem la meva marca de xocolates i em fa moltíssima il·lusió"

Alba Sunyer

Dijous, 5 d'octubre de 2023 - 05:30

Daniel Pons: “Els concursos d’alta gastronomia han fet que un plat de fricandó sigui poc sexi per a Instagram"

Daniel Pons: “Els concursos d’alta gastronomia han fet que un plat de fricandó sigui poc sexi per a Instagram"

Alba Sunyer

Dimecres, 27 de setembre de 2023 - 05:30

Sergi de Meià: "Fins que els xefs catalans no tinguem clar que tots fem cuina catalana, tenim un problema"

Sergi de Meià: "Fins que els xefs catalans no tinguem clar que tots fem cuina catalana, tenim un problema"

Alba Sunyer

Dijous, 7 de setembre de 2023 - 05:30

pastilla video
La torrada de foie amb melmelada de figues per fer un segon esmorzar de bandera

La torrada de foie amb melmelada de figues per fer un segon esmorzar de bandera

Prepara'l en un tres i no res i deixa a tothom bocabadat (i panxacontent)

Diego Alías

Dimecres, 6 de setembre de 2023 - 05:30

pastilla video
Uns raviolis de gamba i salsa de soja exquisits que pots preparar a casa teva en un tres i no res

Uns raviolis de gamba i salsa de soja exquisits que pots preparar a casa teva en un tres i no res

El xef Diego Alías t'ensenya la recepta d'aquests fantàstics raviolis de gamba

Diego Alías

Dimecres, 30 d'agost de 2023 - 05:30

pastilla video
Uns pebrots del piquillo amb pernil d'ànec i mongetes tendres per llepar-se'n els dits

Uns pebrots del piquillo amb pernil d'ànec i mongetes tendres per llepar-se'n els dits

Descobrir aquesta recepta només et portarà un minut i t'obrirà un món sencer

Diego Alías

Dimecres, 23 d'agost de 2023 - 05:30

pastilla video
Un panipuri farcit de nata, pinya i préssec que et voldràs menjar d'un sol mos

Un panipuri farcit de nata, pinya i préssec que et voldràs menjar d'un sol mos

Ni podràs ni voldràs menjar-ne un de sol!

Diego Alías

Dimecres, 2 d'agost de 2023 - 05:30

pastilla video
Qui s'hi pot resistir, a una llengua de vaca escabetxada amb cebetes fregides?

Qui s'hi pot resistir, a una llengua de vaca escabetxada amb cebetes fregides?

Una recepta per llepar-se'n (mai millor dit) els dits

Diego Alías

Dimecres, 19 de juliol de 2023 - 05:30

pastilla video
Un plat amb espàrrecs i salmó tan bo com lleuger per a gurmets molt gurmets

Un plat amb espàrrecs i salmó tan bo com lleuger per a gurmets molt gurmets

Diego Alías

Dimarts, 4 de juliol de 2023 - 05:30

La Gilda del Disfrutar: la recepta d'Estrella Michelin dels xefs del millor restaurant d'Europa

La Gilda del Disfrutar: la recepta d'Estrella Michelin dels xefs del millor restaurant d'Europa

T'expliquem el pas a pas i tots els ingredients per cuinar un plat del restaurant Disfrutar

Albert Vilas

Dilluns, 26 de juny de 2023 - 10:14

pastilla video
Uns cargols estofats amb xoriço de campionat: aprèn a cuinar-los

Uns cargols estofats amb xoriço de campionat: aprèn a cuinar-los

Una recepta per sucar-hi pa (i xarrupar closques)

Diego Alías

Dimecres, 21 de juny de 2023 - 05:30

Com fer coca de Sant Joan de fruita, crema i pinyons

Com fer coca de Sant Joan de fruita, crema i pinyons

Descobreix la millor recepta per a preparar la coca de Sant Joan amb fruita, crema i pinyons a casa

Joan Carbó Solé

Divendres, 16 de juny de 2023 - 14:14

pastilla video
Descobrim els millors espaguetis al nou restaurant italià de moda de Barcelona

Descobrim els millors espaguetis al nou restaurant italià de moda de Barcelona

El Ristorante Capú de Barcelona ofereix la millor pasta italiana i altres plats mai vistos | VÍDEO

Xavi Freixes

Dijous, 15 de juny de 2023 - 13:34

pastilla video
Un carpaccio que fa perdre el sentit: te'n donem la recepta

Un carpaccio que fa perdre el sentit: te'n donem la recepta

Carpaccio de vedella amb col, espàrrecs, pinyons i vinagreta: t’hi lleparàs els dits

Diego Alías

Dimarts, 23 de maig de 2023 - 05:30

pastilla video
És el producte autèntic del Cadí: aprèn a fer aquests delitosos pèsols negres amb bacallà

És el producte autèntic del Cadí: aprèn a fer aquests delitosos pèsols negres amb bacallà

El Diego Alías de Ca l’Amador ens ensenya a fer uns perfectes i delicats pèsols negres amb bacallà

Diego Alías

Dimecres, 10 de maig de 2023 - 05:30

El restaurant que està fent descobrir la nostra cuina als veïns de Washington DC

El restaurant que està fent descobrir la nostra cuina als veïns de Washington DC

Alba Sunyer

Dijous, 4 de maig de 2023 - 05:30

Ada Parellada s’envolta de restauradors per celebrar els 30 anys de Semproniana

Ada Parellada s’envolta de restauradors per celebrar els 30 anys de Semproniana

Un berenar al restaurant del carrer Rosselló aplega els noms propis de la restauració barcelonina

Víctor Recort

Dimecres, 3 de maig de 2023 - 05:30

pastilla video
L’aperitiu per fer el vermut que deixarà els teus convidats bocabadats: aquí en tens la recepta

L’aperitiu per fer el vermut que deixarà els teus convidats bocabadats: aquí en tens la recepta

El Diego Alías de Ca l’Amador ens ensenya a fer broquetes de salmó fumat, fruita i escarola

Diego Alías

Dilluns, 24 d'abril de 2023 - 05:30

pastilla video
La Granja del Pont: Descobrim els millors 'callos' de Catalunya en un restaurant de Barcelona

La Granja del Pont: Descobrim els millors 'callos' de Catalunya en un restaurant de Barcelona

La Granja del Pont fa els millors 'callos' de Catalunya: t'expliquem la recepta i els trucs en aquest vídeo!

Xavi Freixes

Dijous, 20 d'abril de 2023 - 09:00

pastilla video
Tens 5 minuts? No en necessitaràs més per preparar aquest aperitiu irresistible

Tens 5 minuts? No en necessitaràs més per preparar aquest aperitiu irresistible

Fa més de 15 anys que aquest plat fa les delícies dels comensals de Ca l'Amador. En voleu saber la recepta?

Diego Alías

Dimecres, 12 d'abril de 2023 - 05:30

pastilla video
El millor xef italià obre restaurant a Barcelona: carta, preus i horari

El millor xef italià obre restaurant a Barcelona: carta, preus i horari

Restaurant Capú, el millor italià de Barcelona amb un xef cinc estrelles: Gennaro di Fiore | VÍDEO

Xavi Freixes

Dimecres, 5 d'abril de 2023 - 05:30

La Cuina de l'Era: el restaurant amb Montserrat de fons que ret homenatge a Santi Santamaría

La Cuina de l'Era: el restaurant amb Montserrat de fons que ret homenatge a Santi Santamaría

La Cuina de l’Era: un restaurant que es proveeix del producte del dia, amb una cuina que canvia de temporada a temporada

Alba Sunyer

Dimecres, 5 d'abril de 2023 - 05:30

pastilla video
Desfés-te de prejudicis: aquests macarrons són un autèntic plaer adult

Desfés-te de prejudicis: aquests macarrons són un autèntic plaer adult

Macarrons napolitans amb espinacs, mantega i formatge blau. Qui és que pot resistir-se'n?

Diego Alías

Dimarts, 28 de març de 2023 - 05:30

El restaurant històric de Barcelona que preserva la memòria dels plats tradicionals catalans

El restaurant històric de Barcelona que preserva la memòria dels plats tradicionals catalans

Parlem amb Paco Solé, propietari del Restaurant Set Portes

Alba Sunyer

Dimecres, 22 de març de 2023 - 05:30

Què és la cuina catalana?

Què és la cuina catalana?

A 'La cuina dels altres catalans', Xesco Bueno reivindica la cuina que ens arribà procedent de diferents onades migratòries

Rosa Molinero Trias

Dimarts, 14 de març de 2023 - 05:30

pastilla video
El braó més deliciós de Barcelona: la recepta del millor restaurant de cuina casolana

El braó més deliciós de Barcelona: la recepta del millor restaurant de cuina casolana

El millor braó de Barcelona es fa a La Granja del Pont, al Putxet: cuina casolana per llepar-se'n els dits | VÍDEO

Xavi Freixes

Divendres, 10 de març de 2023 - 09:00

pastilla video
Licor de llimona o limoncello? Una recepta per engatar-se a la italiana

Licor de llimona o limoncello? Una recepta per engatar-se a la italiana

Només et calen quatre ingredients per preparar aquest deliciós licor de llimona, recepta del xef Albert Franch

Albert Franch

Dimecres, 8 de març de 2023 - 05:30

Han de cobrar els cuiners en pràctiques? Parlem d'això (i de molt més) amb Mamen Sala

Han de cobrar els cuiners en pràctiques? Parlem d'això (i de molt més) amb Mamen Sala

Sala és cofundadora de Chef Training US

Alba Sunyer

Dimarts, 7 de març de 2023 - 05:30

pastilla video
La renovada truita de patates del Diego Alías: amb formatge empebrat i mortadel·la italiana

La renovada truita de patates del Diego Alías: amb formatge empebrat i mortadel·la italiana

Aprèn a preparar aquesta innovadora truita de patates del Diego Alías que et sorprendrà

Diego Alías

Dilluns, 27 de febrer de 2023 - 05:30

El truc per fer un ou ferrat al microones en un minut: dues receptes (amb oli i sense)

El truc per fer un ou ferrat al microones en un minut: dues receptes (amb oli i sense)

Les dues millors receptes per fer ous ferrats al microones: el truc perquè et surti perfecte en menys d'un minut

Xavi Freixes

Divendres, 17 de febrer de 2023 - 05:30

Ramon Martínez: la mà dreta (i catalana) de José Andrés

Ramon Martínez: la mà dreta (i catalana) de José Andrés

Ramon és director culinari dels Restaurants Jaleo, des d’on mira d'incorporar aquella flaire catalana de la cuina de l’àvia

Alba Sunyer

Dimecres, 15 de febrer de 2023 - 05:30

pastilla video
Un bacallà fregit amb fesolets per llepar-se'n els dits

Un bacallà fregit amb fesolets per llepar-se'n els dits

Aquí a casa ens agrada endrapar bacallà dins de bunyols i de croquetes, però, qui es pot resistir a un plat de Diego Alías?

Diego Alías

Dijous, 9 de febrer de 2023 - 05:30

pastilla video
El millor carrot cake de Barcelona: la recepta del pastís de pastanaga de la Hofmann

El millor carrot cake de Barcelona: la recepta del pastís de pastanaga de la Hofmann

El truc per fer el millor carrot cake a casa: la pastisseria Hofmann revela el secret en aquest vídeo!

Xavi Freixes

Dijous, 2 de febrer de 2023 - 09:00

El Quim de la Boqueria: "La cuina tradicional tornarà perquè la gent es cansarà de l'avantguarda"

El Quim de la Boqueria: "La cuina tradicional tornarà perquè la gent es cansarà de l'avantguarda"

Parlem amb el responsable d'un dels espais gastronòmics més singulars d'un mercat històric: El Quim de la Boqueria

Alba Sunyer

Dimecres, 1 de febrer de 2023 - 05:30

pastilla video
Aprèn a fer dolç de xerigot, el "dulce de leche" nostrat

Aprèn a fer dolç de xerigot, el "dulce de leche" nostrat

El xef Albert Franch ens descobreix una menja perfecta per fer servir com a topping de cuina dolça

Albert Franch

Dimecres, 1 de febrer de 2023 - 05:30

Restaurants estrellats: tocats i enfonsats?

Restaurants estrellats: tocats i enfonsats?

El fet que becaris precaritzats omplin nombroses cuines amb Estrelles Michelin ha obert un debat ètic sobre aquesta pràctica

Alba Sunyer

Dimecres, 25 de gener de 2023 - 05:30

pastilla video
Un cérvol en escabetx que es desfà a la boca: el Diego Alías ens ensenya com cuinar-lo

Un cérvol en escabetx que es desfà a la boca: el Diego Alías ens ensenya com cuinar-lo

Escabetxeu aliments de temporada per acompanyar un bon tall de cérvol, carn inexplorada que sorprendrà els vostres comensals

Diego Alías

Dimecres, 25 de gener de 2023 - 05:30

Virgilio Martínez: "Xef és un mot llunyà, em sento més còmode si em diuen cuiner"

Virgilio Martínez: "Xef és un mot llunyà, em sento més còmode si em diuen cuiner"

Si has anat a un restaurant peruà el darrer mes, en Virgilio, el cuiner més internacional de Lima, n'és part responsable

Alba Sunyer Ollé

Dimecres, 18 de gener de 2023 - 05:30