Restaurants estrellats: tocats i enfonsats?
El fet que becaris precaritzats omplin nombroses cuines amb Estrelles Michelin ha obert un debat ètic sobre aquesta pràctica
Dimecres, 25 de gener de 2023 - 05:30
El fet que becaris precaritzats omplin nombroses cuines amb Estrelles Michelin ha obert un debat ètic sobre aquesta pràctica
Dimecres, 25 de gener de 2023 - 05:30
Escabetxeu aliments de temporada per acompanyar un bon tall de cérvol, carn inexplorada que sorprendrà els vostres comensals
Dimecres, 25 de gener de 2023 - 05:30
Si has anat a un restaurant peruà el darrer mes, en Virgilio, el cuiner més internacional de Lima, n'és part responsable
Dimecres, 18 de gener de 2023 - 05:30
Dia Internacional de la Croqueta: El Nandu Jubany t'explica la seva recepta en aquest vídeo!
Diumenge, 15 de gener de 2023 - 09:00
Aprèn a preparar 'Carxofa amb salsitxes de pollastre i xoriç', un plat senzill de temporada del Diego Alías que us sorprendrà
Divendres, 13 de gener de 2023 - 05:30
El millor caldo depuratiu per perdre pes i netejar l'organisme: la doctora Folch t'explica la recepta en aquest vídeo!
Dijous, 12 de gener de 2023 - 10:00
Fundadora i directora executiva de Make Food no Waste, organització sense ànim de lucre que lluita contra el malbaratament
Dimecres, 11 de gener de 2023 - 05:30
Parlem amb Paco Méndez, xef de COME, un dels cinc restaurants de Barcelona que ha aconseguit una estrella Michelin
Dimecres, 11 de gener de 2023 - 05:30
Entrevistem el xef del restaurant Aleia, que en un any ha aconseguit una estrella Michelin
Dijous, 5 de gener de 2023 - 05:30
La recepta del tortell de reis més espectacular i amb més sorpreses de Catalunya: te n'ensenyem els secrets en aquest vídeo!
Dilluns, 2 de gener de 2023 - 10:00
Aprèn a preparar, amb Jordi de las Heras, un còctel de sake i te verd per sorprendre els teus convidats la nit de Cap d'Any
Divendres, 30 de desembre de 2022 - 05:30
"Som dos xavals del Carmel que teníem un somni i l’hem aconseguit"
Dissabte, 24 de desembre de 2022 - 05:30
Aprèn a preparar el plat estrella d'aquestes festes. És molt fàcil de fer i sorprendràs a tothom!
Divendres, 23 de desembre de 2022 - 05:30
Les Grands Buffets de Narbona preserva "l'ànec a la sang", un plat tradicional francès en perill d'extinció
Dimarts, 20 de desembre de 2022 - 13:20
Holandesa de cafè amb coliflor rostida i avellanes torrades, per llepar-se'n els dits aquest Nadal!
Diumenge, 18 de desembre de 2022 - 05:30
"Hem rebut propostes reals per obrir Tickets al món i en tinc dues bastant tancades"
Dissabte, 17 de desembre de 2022 - 05:30
Els millors torrons artesans de Catalunya. Si els tastes aquest Nadal, repetiràs! No et perdis el vídeo!
Divendres, 16 de desembre de 2022 - 10:00
Parlem amb en Francesc Beltri, un dels xefs del restaurant de Barcelona SLOW&LOW, reconegut amb una estrella Michelin
Dijous, 8 de desembre de 2022 - 05:30
Parlem amb en Nicolás de la Vega, un dels xefs del restaurant de Barcelona SLOW&LOW, reconegut amb una estrella Michelin
Dijous, 8 de desembre de 2022 - 05:30
Entrevista a Jordi Noguera, fill i net de restauradors, propietari de quatre restaurants amb en Nandu Jubany
Dimecres, 7 de desembre de 2022 - 05:30
Cardinal, el pastís estrella importat de Viena que arrasa a Catalunya: t'expliquem la recepta en vídeo!
Diumenge, 4 de desembre de 2022 - 09:30
Ada Parellada ens parla del seu nou llibre "Sopes", un receptari perquè continuem fent llar amb els de casa i els amics
Dijous, 1 de desembre de 2022 - 05:30
La recepta del millor ou ferrat: el secret d'El Quim de la Boqueria on esmorzen els germans Roca i Ferran Adrià
Divendres, 25 de novembre de 2022 - 10:00
Entrevista a l’empresària i importadora de vins als Estats Units, Núria Garrote
Dimecres, 23 de novembre de 2022 - 05:30
Jon Cake: els millors pastissos amb els millors formatges. Et descobrim la recepta en aquest vídeo!
Dijous, 17 de novembre de 2022 - 10:00
Les millors pizzes del món es fan en aquest restaurant de Barcelona. T'expliquem la recepta en aquest vídeo!
Divendres, 11 de novembre de 2022 - 05:30
La pasta ha estat des de sempre un dels plats preferits per tothom i un dels menjars més populars arreu del món
Dijous, 10 de novembre de 2022 - 05:30
Entrevista a l’empresari i productor d’oli d'oliva prèmium Xavier Ruzafa i Rubió
Dimecres, 2 de novembre de 2022 - 05:30
Sorprèn els teus convidats d'aquesta nit amb dues receptes d'alta muntanya d'allò més innovadores
Dilluns, 31 d'octubre de 2022 - 12:25
La pastisseria Carrió guanya el premi al millor panellet de pinyons de Catalunya 2022: t'expliquem la recepta en aquest vídeo
Divendres, 28 d'octubre de 2022 - 05:30
La millor recepta del saltejat de bolets: els secrets de la Granja Elena. No us perdeu el vídeo!
Dimecres, 26 d'octubre de 2022 - 05:30
El cuiner de la Granja Elena ens ensenya a fer la millor truita de bacallà amb bolets. No et perdis el vídeo!
Dimarts, 25 d'octubre de 2022 - 05:30
Aprèn a preparar unes mongetes tendres amb allioli i magret curat de la mà del xef del restaurant Ca l'Amador
Dimecres, 19 d'octubre de 2022 - 05:30
Aprofita l'aigua residual d'un envàs de cigrons i aprèn a preparar una maionesa d'aquafaba vegana. Som-hi!
Divendres, 7 d'octubre de 2022 - 05:30
Alba Sunyer entrevista Colman Andrews en el marc de la Jornada "Catalonia, where food is Culture"
Dijous, 6 d'octubre de 2022 - 10:15
Un menú amb productes de temporada i plats per no haver de cuinar durant tota la setmana
Dijous, 6 d'octubre de 2022 - 10:15
Devis Vici, dirigeix l'activitat que consta de visita a La Boquería, l'elaboració dels plats i la seva degustació
Dimecres, 8 de juny de 2022 - 05:30