Entre fogons

Restaurants estrellats: tocats i enfonsats?

Restaurants estrellats: tocats i enfonsats?

El fet que becaris precaritzats omplin nombroses cuines amb Estrelles Michelin ha obert un debat ètic sobre aquesta pràctica

Alba Sunyer

Dimecres, 25 de gener de 2023 - 05:30

pastilla video
Un cérvol en escabetx que es desfà a la boca: el Diego Alías ens ensenya com cuinar-lo

Un cérvol en escabetx que es desfà a la boca: el Diego Alías ens ensenya com cuinar-lo

Escabetxeu aliments de temporada per acompanyar un bon tall de cérvol, carn inexplorada que sorprendrà els vostres comensals

Diego Alías

Dimecres, 25 de gener de 2023 - 05:30

Virgilio Martínez: "Xef és un mot llunyà, em sento més còmode si em diuen cuiner"

Virgilio Martínez: "Xef és un mot llunyà, em sento més còmode si em diuen cuiner"

Si has anat a un restaurant peruà el darrer mes, en Virgilio, el cuiner més internacional de Lima, n'és part responsable

Alba Sunyer Ollé

Dimecres, 18 de gener de 2023 - 05:30

pastilla video
Les croquetes de calçots del Nandu Jubany: la recepta en vídeo per fer-les a casa

Les croquetes de calçots del Nandu Jubany: la recepta en vídeo per fer-les a casa

Dia Internacional de la Croqueta: El Nandu Jubany t'explica la seva recepta en aquest vídeo!

Xavi Freixes

Diumenge, 15 de gener de 2023 - 09:00

pastilla video
Les carxofes més irresistibles del Diego Alías

Les carxofes més irresistibles del Diego Alías

Aprèn a preparar 'Carxofa amb salsitxes de pollastre i xoriç', un plat senzill de temporada del Diego Alías que us sorprendrà

Diego Alías

Divendres, 13 de gener de 2023 - 05:30

pastilla video
El millor caldo depuratiu casolà per aprimar-te ràpidament: recepta molt fàcil

El millor caldo depuratiu casolà per aprimar-te ràpidament: recepta molt fàcil

El millor caldo depuratiu per perdre pes i netejar l'organisme: la doctora Folch t'explica la recepta en aquest vídeo!

Xavi Freixes

Dijous, 12 de gener de 2023 - 10:00

Danielle Todd: “Dedicar temps a ajudar els altres sempre té un retorn personal”

Danielle Todd: “Dedicar temps a ajudar els altres sempre té un retorn personal”

Fundadora i directora executiva de Make Food no Waste, organització sense ànim de lucre que lluita contra el malbaratament

Alba Sunyer

Dimecres, 11 de gener de 2023 - 05:30

pastilla video
Paco Méndez: "Portem la motivació a l'ADN"

Paco Méndez: "Portem la motivació a l'ADN"

Parlem amb Paco Méndez, xef de COME, un dels cinc restaurants de Barcelona que ha aconseguit una estrella Michelin

Clara Fernández

Dimecres, 11 de gener de 2023 - 05:30

pastilla video
Rafa de Bedoya: “Només oferim un menú degustació. Ens encanta el petit format”

Rafa de Bedoya: “Només oferim un menú degustació. Ens encanta el petit format”

Entrevistem el xef del restaurant Aleia, que en un any ha aconseguit una estrella Michelin

Anna Tomàs

Dijous, 5 de gener de 2023 - 05:30

pastilla video
El tortell de Reis més desitjat i amb més sorpreses de Catalunya: és brutal!

El tortell de Reis més desitjat i amb més sorpreses de Catalunya: és brutal!

La recepta del tortell de reis més espectacular i amb més sorpreses de Catalunya: te n'ensenyem els secrets en aquest vídeo!

Xavi Freixes

Dilluns, 2 de gener de 2023 - 10:00

pastilla video
El millor còctel de Cap d'Any de Jordi de las Heras que et portarà sort aquest 2023

El millor còctel de Cap d'Any de Jordi de las Heras que et portarà sort aquest 2023

Aprèn a preparar, amb Jordi de las Heras, un còctel de sake i te verd per sorprendre els teus convidats la nit de Cap d'Any

Jordi de las Heras

Divendres, 30 de desembre de 2022 - 05:30

pastilla video
Germans Torres: "A casa tot passava al voltant de la cuina, tot"

Germans Torres: "A casa tot passava al voltant de la cuina, tot"

"Som dos xavals del Carmel que teníem un somni i l’hem aconseguit"

Víctor Antich

Dissabte, 24 de desembre de 2022 - 05:30

pastilla video
La crema de pastanaga amb llagostins del Diego Alías que et farà triomfar aquest Nadal

La crema de pastanaga amb llagostins del Diego Alías que et farà triomfar aquest Nadal

Aprèn a preparar el plat estrella d'aquestes festes. És molt fàcil de fer i sorprendràs a tothom!

Diego Alías

Divendres, 23 de desembre de 2022 - 05:30

pastilla video
Les Grands Buffets de Narbona arrasa amb l'ànec a la sang: la recepta en exclusiva!

Les Grands Buffets de Narbona arrasa amb l'ànec a la sang: la recepta en exclusiva!

Les Grands Buffets de Narbona preserva "l'ànec a la sang", un plat tradicional francès en perill d'extinció

Víctor Antich

Dimarts, 20 de desembre de 2022 - 13:20

pastilla video
Aprèn a preparar aquesta recepta del xef Albert Franch i no tornis a llençar mai més el marro del cafè

Aprèn a preparar aquesta recepta del xef Albert Franch i no tornis a llençar mai més el marro del cafè

Holandesa de cafè amb coliflor rostida i avellanes torrades, per llepar-se'n els dits aquest Nadal!

Albert Franch

Diumenge, 18 de desembre de 2022 - 05:30

pastilla video
Albert Adrià: "Vaig a totes i vull que Enigma sigui un referent dins de la cuina mundial"

Albert Adrià: "Vaig a totes i vull que Enigma sigui un referent dins de la cuina mundial"

"Hem rebut propostes reals per obrir Tickets al món i en tinc dues bastant tancades"

Víctor Antich

Dissabte, 17 de desembre de 2022 - 05:30

pastilla video
El torró de crema cremada que arrasa aquest Nadal: on comprar-lo, la recepta i el secret

El torró de crema cremada que arrasa aquest Nadal: on comprar-lo, la recepta i el secret

Els millors torrons artesans de Catalunya. Si els tastes aquest Nadal, repetiràs! No et perdis el vídeo!

Xavi Freixes

Divendres, 16 de desembre de 2022 - 10:00

pastilla video
Francesc Beltri: "Quan vam començar fa quatre anys no sabíem a què jugàvem"

Francesc Beltri: "Quan vam començar fa quatre anys no sabíem a què jugàvem"

Parlem amb en Francesc Beltri, un dels xefs del restaurant de Barcelona SLOW&LOW, reconegut amb una estrella Michelin

Clara Fernández

Dijous, 8 de desembre de 2022 - 05:30

pastilla video
Nicolás de la Vega: "Encara ho estem digerint"

Nicolás de la Vega: "Encara ho estem digerint"

Parlem amb en Nicolás de la Vega, un dels xefs del restaurant de Barcelona SLOW&LOW, reconegut amb una estrella Michelin

Clara Fernández

Dijous, 8 de desembre de 2022 - 05:30

Jordi Noguera: “A l’estranger, la marca Barcelona és més forta que la marca Catalunya”

Jordi Noguera: “A l’estranger, la marca Barcelona és més forta que la marca Catalunya”

Entrevista a Jordi Noguera, fill i net de restauradors, propietari de quatre restaurants amb en Nandu Jubany

Alba Sunyer

Dimecres, 7 de desembre de 2022 - 05:30

pastilla video
Cardinal, el pastís austríac que triomfa a Catalunya: recepta fàcil en vídeo

Cardinal, el pastís austríac que triomfa a Catalunya: recepta fàcil en vídeo

Cardinal, el pastís estrella importat de Viena que arrasa a Catalunya: t'expliquem la recepta en vídeo!

Xavi Freixes

Diumenge, 4 de desembre de 2022 - 09:30

Ada Parellada: "La meva sopa preferida és aquella que t'obre l'hipotàlem"

Ada Parellada: "La meva sopa preferida és aquella que t'obre l'hipotàlem"

Ada Parellada ens parla del seu nou llibre "Sopes", un receptari perquè continuem fent llar amb els de casa i els amics

Clara Fernández

Dijous, 1 de desembre de 2022 - 05:30

pastilla video
Els ous ferrats que esmorza Ferran Adrià a la Boqueria: la recepta i els trucs

Els ous ferrats que esmorza Ferran Adrià a la Boqueria: la recepta i els trucs

La recepta del millor ou ferrat: el secret d'El Quim de la Boqueria on esmorzen els germans Roca i Ferran Adrià

Xavi Freixes

Divendres, 25 de novembre de 2022 - 10:00

“Els vins catalans són collonuts. Tenim una terra vinícola molt rica i amb molta varietat”

“Els vins catalans són collonuts. Tenim una terra vinícola molt rica i amb molta varietat”

Entrevista a l’empresària i importadora de vins als Estats Units, Núria Garrote

Alba Sunyer

Dimecres, 23 de novembre de 2022 - 05:30

pastilla video
El millor pastís de formatge del món és a Barcelona: els trucs de Jon Cake

El millor pastís de formatge del món és a Barcelona: els trucs de Jon Cake

Jon Cake: els millors pastissos amb els millors formatges. Et descobrim la recepta en aquest vídeo!

Xavi Freixes

Dijous, 17 de novembre de 2022 - 10:00

pastilla video
La millor pizza de Barcelona: vídeo de la recepta en exclusiva!

La millor pizza de Barcelona: vídeo de la recepta en exclusiva!

Les millors pizzes del món es fan en aquest restaurant de Barcelona. T'expliquem la recepta en aquest vídeo!

Xavi Freixes

Divendres, 11 de novembre de 2022 - 05:30

pastilla video
Pa-sta: fideus fets amb pa, rics en sabor i emblema de reaprofitament

Pa-sta: fideus fets amb pa, rics en sabor i emblema de reaprofitament

La pasta ha estat des de sempre un dels plats preferits per tothom i un dels menjars més populars arreu del món

Albert Franch

Dijous, 10 de novembre de 2022 - 05:30

“El consumidor americà està més ben informat que el català”, Xavier Ruzafa

“El consumidor americà està més ben informat que el català”, Xavier Ruzafa

Entrevista a l’empresari i productor d’oli d'oliva prèmium Xavier Ruzafa i Rubió

Alba Sunyer

Dimecres, 2 de novembre de 2022 - 05:30

pastilla video
Castanyada 2022: Diego Alías proposa les darreres tendències per aquesta nit

Castanyada 2022: Diego Alías proposa les darreres tendències per aquesta nit

Sorprèn els teus convidats d'aquesta nit amb dues receptes d'alta muntanya d'allò més innovadores

Diego Alías

Dilluns, 31 d'octubre de 2022 - 12:25

pastilla video
Recepta en exclusiva dels millors panellets de Catalunya 2022

Recepta en exclusiva dels millors panellets de Catalunya 2022

La pastisseria Carrió guanya el premi al millor panellet de pinyons de Catalunya 2022: t'expliquem la recepta en aquest vídeo

Xavi Freixes

Divendres, 28 d'octubre de 2022 - 05:30

pastilla video
Trucs per fer el millor saltat de bolets de Catalunya: recepta fàcil i ràpida

Trucs per fer el millor saltat de bolets de Catalunya: recepta fàcil i ràpida

La millor recepta del saltejat de bolets: els secrets de la Granja Elena. No us perdeu el vídeo!

Xavi Freixes

Dimecres, 26 d'octubre de 2022 - 05:30

pastilla video
El millor restaurant de bolets de Barcelona: receptes per al·lucinar

El millor restaurant de bolets de Barcelona: receptes per al·lucinar

El cuiner de la Granja Elena ens ensenya a fer la millor truita de bacallà amb bolets. No et perdis el vídeo!

Xavi Freixes

Dimarts, 25 d'octubre de 2022 - 05:30

pastilla video
Mai no has menjat una mongeta tendra així: la recepta mensual de Diego Alías

Mai no has menjat una mongeta tendra així: la recepta mensual de Diego Alías

Aprèn a preparar unes mongetes tendres amb allioli i magret curat de la mà del xef del restaurant Ca l'Amador

Diego Alías

Dimecres, 19 d'octubre de 2022 - 05:30

pastilla video
Maionesa vegana amb aquafaba pas a pas, amb l'Albert Franch

Maionesa vegana amb aquafaba pas a pas, amb l'Albert Franch

Aprofita l'aigua residual d'un envàs de cigrons i aprèn a preparar una maionesa d'aquafaba vegana. Som-hi!

Albert Franch

Divendres, 7 d'octubre de 2022 - 05:30

Colman Andrews: "Els xefs americans no creuen en la simplicitat dels plats catalans"

Colman Andrews: "Els xefs americans no creuen en la simplicitat dels plats catalans"

Alba Sunyer entrevista Colman Andrews en el marc de la Jornada "Catalonia, where food is Culture"

Alba Sunyer

Dijous, 6 d'octubre de 2022 - 10:15

pastilla video
Bolets i vitamines! El menú de batch cooking d'Ada Parellada d'aquesta setmana

Bolets i vitamines! El menú de batch cooking d'Ada Parellada d'aquesta setmana

Un menú amb productes de temporada i plats per no haver de cuinar durant tota la setmana

Ada Parellada

Dijous, 6 d'octubre de 2022 - 10:15

L'Hotel Le Meridien Barcelona presenta la seva experiència gastronòmica que convida a convertir-se en xef

L'Hotel Le Meridien Barcelona presenta la seva experiència gastronòmica que convida a convertir-se en xef

Devis Vici, dirigeix l'activitat que consta de visita a La Boquería, l'elaboració dels plats i la seva degustació

El Nacional

Dimecres, 8 de juny de 2022 - 05:30

Amanida catalana

Amanida catalana

Joan Carbó Solé

Diumenge, 28 de novembre de 2021 - 05:30

Santi Santamaria reneix al MNAC: 10 anys sense el primer gran xef català

Santi Santamaria reneix al MNAC: 10 anys sense el primer gran xef català

Pep Antoni Roig

Dijous, 25 de novembre de 2021 - 05:30

Ous al niu

Ous al niu

Joan Carbó Solé

Diumenge, 21 de novembre de 2021 - 05:30