L'Hotel Le Meridien Barcelona és perfecte per als qui desitgen descobrir i viure la ciutat comtal d'una manera genuïna. Ara, i amb vocació d'encomanar als seus hostes la passió per una Barcelona autèntica i vibrant, presenta una experiència per apropar-se al seu mercat més icònic, el de La Boquería, triar els aliments més frescos i saborosos, i guiats per Devis Vici, xef de CentOnze, cuinar com els professionals.

Xef CentOnze Le Meridien Barcelona Devis Vici 1
 

Xef CentOnze Le Meridien Barcelona Devis Vici

Des de l'elecció de la matèria primera

Després de trobar-se a l'hotel amb el xef a primera hora del matí, i a tan sols 111 passos de distància, la primera parada és La Boquería, on es troben els principals proveïdors de l'hotel. Així, els qui hagin reservat l'experiència, visitaran verdulaires, peixaters i altres botiguers en qui confia Vici cada dia per trobar la matèria primera de temporada i màxima qualitat.

Durant la visita, Vici i els aspirants a xef, adquiriran tot allò necessari per elaborar plats típics de la tradició catalana tan suculents com arrossos, tapes i peixos. Una vegada omplerta la cistella de la compra, toca posar-se el davantal i posar-se a la feina.

Xef CentOnze Le Meridien Barcelona Devis Vici 6
 

Xef CentOnze Le Meridien Barcelona Devis Vici

I fins i tot l'emplatat i degustació

Ja a l'interior de CentOnze, és el moment de rentar, pelar, tallar i seguir amb atenció els passos que Vici comparteix perquè les receptes siguin perfectes i prodiguin aquesta essència mediterrània que inunda al seu torn la proposta culinària del restaurant. Com a colofó, a la diversió d'haver exercit com a perfectes xefs, se suma la delectança de degustar les especialitats elaborades. La nova experiència gastronòmica de l'Hotel Le Meridien Barcelona està dissenyada per a un mínim de 2 persones i un màxim de 6. El preu és de 225 € per persona (IVA inclòs).