Clara Fernández

Clara Fernández

Llicenciada en Comunicació i Indústries Culturals per la Universitat de Barcelona amb especialització periodística. Ha passat per diversos mitjans de comunicació com Telecinco, Betevé, la Televisió del Baix Llobregat i a La Gourmeteria, secció gastronòmica d'El Nacional.cat. Es defineix com una apassionada del periodisme. És feliç comunicant i descobrint noves històries i notícies als lectors.

La Gourmeteria

Paco Méndez: "Portem la motivació a l'ADN"

Clara Fernández
La Gourmeteria

Tortell de Reis vegà: on comprar-lo a Barcelona?

Clara Fernández
La Gourmeteria

El primer 'pasta bistró' de Barcelona

Clara Fernández
Calendari d'Advent

7 aperitius de Nadal fàcils de fer per triomfar a taula

Clara Fernández
La Gourmeteria

El restaurant que Barcelona necessitava

Clara Fernández
La Gourmeteria

Nicolás de la Vega: "Encara ho estem digerint"

Clara Fernández
La Gourmeteria

El paradís dels amants de les braves i les canyes

Clara Fernández
La Gourmeteria

El diamant en brut de Barcelona

Clara Fernández
La Gourmeteria

Mataràs per això

Clara Fernández