Clara Fernández

Clara Fernández

Llicenciada en Comunicació i Indústries Culturals per la Universitat de Barcelona amb especialització periodística. Ha passat per diversos mitjans de comunicació com Telecinco, Betevé, la Televisió del Baix Llobregat i a La Gourmeteria, secció gastronòmica d'El Nacional.cat. Es defineix com una apassionada del periodisme. És feliç comunicant i descobrint noves històries i notícies als lectors.

Més
Barcelona, més italiana que mai

Barcelona, més italiana que mai

'Itàlia amb Gust' torna a Barcelona, el recorregut gastronòmic amb parada a 16 restaurants reconeguts italians

Dimecres, 15 de novembre de 2023 - 12:09

5 receptes amb castanyes fàcils i sanes: caramel·litzades, pastís, crema...

5 receptes amb castanyes fàcils i sanes: caramel·litzades, pastís, crema...

La castanya és el millor acompanyant en cremes, salses i carns perquè gairebé no té calories

Dimecres, 1 de novembre de 2023 - 05:30

3 idees fàcils per coure castanyes a casa: Fes-les al microones, al forn o bullides

3 idees fàcils per coure castanyes a casa: Fes-les al microones, al forn o bullides

Si tens pensat coure les teves castanyes a casa, et portem algunes idees ràpides i senzilles

Dimarts, 31 d'octubre de 2023 - 13:56

On comprar els millors panellets de Barcelona per la castanyada?

On comprar els millors panellets de Barcelona per la castanyada?

La festa més esperada de la tardor per als amants del panellet a Catalunya: et portem la guia definitiva

Dimarts, 31 d'octubre de 2023 - 12:08

pastilla video
Paco Méndez: "Portem la motivació a l'ADN"

Paco Méndez: "Portem la motivació a l'ADN"

Parlem amb Paco Méndez, xef de COME, un dels cinc restaurants de Barcelona que ha aconseguit una estrella Michelin

Dimecres, 11 de gener de 2023 - 05:30

Carxofes al microones, al forn o bullides: quina és la millor opció?

Carxofes al microones, al forn o bullides: quina és la millor opció?

És temps de carxofes, per això t'expliquem com coure-les de tres maneres diferents: al microones, al forn o bullides

Dimarts, 10 de gener de 2023 - 05:30

Noma, el millor restaurant del món, tanca les portes

Noma, el millor restaurant del món, tanca les portes

El xef de Copenhaguen, René Redzepi, diu que la cuina al més alt nivell ha arribat a un punt de ruptura: "És insostenible"

Dilluns, 9 de gener de 2023 - 17:00

Receptes amb carxofa: 5 plats fàcils per triomfar a taula

Receptes amb carxofa: 5 plats fàcils per triomfar a taula

La carxofa és un aliment molt versàtil a la cuina que ens permet preparar plats fàcils i ràpids amb què sorprendre a tothom

Dilluns, 9 de gener de 2023 - 05:30

Tortell de Reis vegà: on comprar-lo a Barcelona?

Tortell de Reis vegà: on comprar-lo a Barcelona?

Els últims anys, són molts els forns que ofereixen tortell de Reis vegà perquè tothom pugui gaudir d'aquest dolç tradicional

Dimecres, 4 de gener de 2023 - 05:30

Batch Cooking de gener: menú, receptes i llista de la compra

Batch Cooking de gener: menú, receptes i llista de la compra

Aquí trobaràs tots els batch cooking de l'Ada Parellada del mes de gener, amb les receptes i els ingredients necessaris

Dimarts, 3 de gener de 2023 - 08:45

Algrano: el primer 'pasta bistró' de Barcelona

Algrano: el primer 'pasta bistró' de Barcelona

El seu nom és clar i una declaració d'intencions

Dimarts, 3 de gener de 2023 - 05:30

Tendiez: el restaurant que dona vida i sentit a la gastronomia de Barcelona

Tendiez: el restaurant que dona vida i sentit a la gastronomia de Barcelona

Des de fa uns dies, Tendiez té un petit però valuós espai en la meva memòria

Dimarts, 27 de desembre de 2022 - 05:30

On comprar els millors canelons de Barcelona aquest Nadal?

On comprar els millors canelons de Barcelona aquest Nadal?

Et portem una llista amb les millors botigues de canelons de Barcelona per a portar i gaudir d'aquest àpat popular nadalenc

Dimarts, 20 de desembre de 2022 - 05:30

7 aperitius de Nadal fàcils de fer per triomfar a taula

7 aperitius de Nadal fàcils de fer per triomfar a taula

Sorprèn els teus convidats amb aquests aperitius ràpids i fàcils, però boníssims. A més, n'hi ha per tots els gustos!

Dilluns, 19 de desembre de 2022 - 05:30

Les millors receptes d'Argentina i França per gaudir la final del Mundial 2022

Les millors receptes d'Argentina i França per gaudir la final del Mundial 2022

Acompanya la final del Mundial de Qatar 2022 Argentina-França amb les receptes que et proposem dels dos països contrincants

Dissabte, 17 de desembre de 2022 - 05:30

El millor cava de tot l'estat espanyol es troba al Maresme

El millor cava de tot l'estat espanyol es troba al Maresme

La Família Pujol-Busquets, del Maresme, guanya per segon any consecutiu aquest reconeixement a la revista Guía Peñín

Divendres, 16 de desembre de 2022 - 14:24

Entrants de Nadal: 3 receptes que et convertiran en tot un xef

Entrants de Nadal: 3 receptes que et convertiran en tot un xef

Sorprèn els teus convidats amb aquests entrants fàcils i ràpids de fer. Tres receptes que et convertiran en un xef de veritat

Divendres, 16 de desembre de 2022 - 05:30

La Pau: El restaurant que Barcelona necessitava

La Pau: El restaurant que Barcelona necessitava

La Pau neix per donar una oportunitat als joves que han estat expulsats del sistema social. Una llar d'esperança a Barcelona

Divendres, 16 de desembre de 2022 - 05:30

El millor restaurant d'hotel de l'Estat és a Barcelona

El millor restaurant d'hotel de l'Estat és a Barcelona

Es tracta del restaurant Aürt, que es troba a l'Hotel Hilton Diagonal Mar

Dimecres, 14 de desembre de 2022 - 17:16

pastilla video
Francesc Beltri: "Quan vam començar fa quatre anys no sabíem a què jugàvem"

Francesc Beltri: "Quan vam començar fa quatre anys no sabíem a què jugàvem"

Parlem amb en Francesc Beltri, un dels xefs del restaurant de Barcelona SLOW&LOW, reconegut amb una estrella Michelin

Dijous, 8 de desembre de 2022 - 05:30

pastilla video
Nicolás de la Vega: "Encara ho estem digerint"

Nicolás de la Vega: "Encara ho estem digerint"

Parlem amb en Nicolás de la Vega, un dels xefs del restaurant de Barcelona SLOW&LOW, reconegut amb una estrella Michelin

Dijous, 8 de desembre de 2022 - 05:30

Batch Cooking de desembre: menú, receptes i llista de la compra

Batch Cooking de desembre: menú, receptes i llista de la compra

Aquí trobaràs tots els batch cooking de l'Ada Parellada del mes de desembre, amb les receptes i els ingredients necessaris

Dimecres, 7 de desembre de 2022 - 05:30

3 receptes marroquines delicioses per degustar mentre mires el Marroc-Espanya

3 receptes marroquines delicioses per degustar mentre mires el Marroc-Espanya

Descobreix la cultura gastronòmica del Marroc amb tres plats típics del país: Hummus, Bissara i Broquetes morunes

Dilluns, 5 de desembre de 2022 - 05:30

Aquesta pastisseria de Barcelona fa el millor torró de crema cremada de l'Estat

Aquesta pastisseria de Barcelona fa el millor torró de crema cremada de l'Estat

La pastisseria La Colmena de Barcelona ha estat guanyadora del concurs Millor Torró Artesà de Crema Cremada d'Espanya

Dijous, 1 de desembre de 2022 - 17:16

Ada Parellada: "La meva sopa preferida és aquella que t'obre l'hipotàlem"

Ada Parellada: "La meva sopa preferida és aquella que t'obre l'hipotàlem"

Ada Parellada ens parla del seu nou llibre "Sopes", un receptari perquè continuem fent llar amb els de casa i els amics

Dijous, 1 de desembre de 2022 - 05:30

El millor sushi a domicili per gaudir mentre mires el Japó-Espanya del Mundial 2022

El millor sushi a domicili per gaudir mentre mires el Japó-Espanya del Mundial 2022

Estàs pensant a demanar sushi a domicili i gaudir del partit Japó-Espanya? Si és així, te'n proposem uns quants!

Dimecres, 30 de novembre de 2022 - 05:30

Frankfurt Rita: la revolució del frànkfurt convencional té nom de dona

Frankfurt Rita: la revolució del frànkfurt convencional té nom de dona

Un local on la salsitxa, el pa i el farcit li han donat la volta al frànkfurt convencional

Dimecres, 30 de novembre de 2022 - 05:30

El paradís dels amants de les braves i les canyes

El paradís dels amants de les braves i les canyes

La Plaça Reial presenta 'La Reial et Tira la Canya', un itinerari per 16 locals i les seves braves tan característiques

Dimarts, 29 de novembre de 2022 - 05:30

Les millors receptes de menjar típic alemany per viure Espanya - Alemanya

Les millors receptes de menjar típic alemany per viure Espanya - Alemanya

Descobreix quines receptes típiques alemanyes et recomanem per paladejar durant el partit Espanya-Alemanya

Dissabte, 26 de novembre de 2022 - 05:30

Els millors restaurants per a grups a Barcelona: 7 opcions imprescindibles

Els millors restaurants per a grups a Barcelona: 7 opcions imprescindibles

Has d'organitzar un sopar de grup a Barcelona i no saps on reservar? A continuació, et proposem 7 restaurants imprescindibles

Divendres, 25 de novembre de 2022 - 05:30

Estrelles Michelin 2022: Llistat complet de Catalunya

Estrelles Michelin 2022: Llistat complet de Catalunya

Coneix la llista dels restaurants de Catalunya que tenen Estrella Michelin

Dimarts, 22 de novembre de 2022 - 12:41

pastilla video
Gala Michelin 2022: quan és, on se celebra i com seguir-la en directe

Gala Michelin 2022: quan és, on se celebra i com seguir-la en directe

Toledo acull avui la Gala Michelin 2022, que presentarà la nova Guia Michelin 2023. T'expliquem on seguir-la en directe!

Dimarts, 22 de novembre de 2022 - 11:49

Le Cucine Mandarosso: el diamant en brut de Barcelona

Le Cucine Mandarosso: el diamant en brut de Barcelona

Al carrer de Verdaguer i Callís hi ha una porta que et trasllada directament a Itàlia

Dimarts, 22 de novembre de 2022 - 05:30

Viatja fins a Costa Rica amb aquestes 3 receptes típiques del país durant el Mundial de Qatar 2022

Viatja fins a Costa Rica amb aquestes 3 receptes típiques del país durant el Mundial de Qatar 2022

Descobreix la cultura gastronòmica de Costa Rica amb tres plats típics del país: Gallo Pinto, Casado i Chifrijo

Dilluns, 21 de novembre de 2022 - 05:30

Receptes delicioses de Qatar i Equador per paladejar en el primer partit del Mundial 2022

Receptes delicioses de Qatar i Equador per paladejar en el primer partit del Mundial 2022

Aprèn a cuinar Majboos o Patacons, dues receptes típiques del Qatar i l'Equador, els dos primers equips a enfrontar-se

Dissabte, 19 de novembre de 2022 - 05:30

Melmelada de taronja casolana, millor que la recepta de l'àvia

Melmelada de taronja casolana, millor que la recepta de l'àvia

La taronja és la fruita per excel·lència de l'hivern i una de les més consumides del planeta

Dimecres, 16 de novembre de 2022 - 05:30

Enrique Tomás: un sabor que et tornarà addicte

Enrique Tomás: un sabor que et tornarà addicte

Agrada a tots, la seva olor sedueix qualsevol i el seu sabor característic et tornarà addicte

Dimecres, 16 de novembre de 2022 - 05:30

Els millors vins de Nadal per a les taules catalanes

Els millors vins de Nadal per a les taules catalanes

Muga presenta a Barcelona els dos vins negres d'alta gamma plens de tradició, innovació i avantguarda per a aquest Nadal

Dilluns, 14 de novembre de 2022 - 05:30

Receptes amb codony: 5 plats exquisits per sorprendre a tothom!

Receptes amb codony: 5 plats exquisits per sorprendre a tothom!

Amagat sota una pell de vellut, el codony és deliciós i aporta una infinitat d'aromes a les receptes i plats de casa

Dissabte, 12 de novembre de 2022 - 05:30

Batch cooking de novembre: menú, receptes i llista de la compra

Batch cooking de novembre: menú, receptes i llista de la compra

Aquí trobaràs els batch cooking de l'Ada Parellada del mes de novembre, amb les receptes i tot el que necessites

Divendres, 11 de novembre de 2022 - 05:30