Tens ganes de cuinar i busques un menú de batch cooking per al mes de novembre? Aquí trobaràs totes les receptes de batch cooking que hem publicat aquest mes, amb les receptes en vídeo, la llista de la compra amb tots els ingredients que necessites anar a comprar al mercat i els diferents menús. Aprofita una tarda de diumenge per preparar tots els plats de la setmana i així anar més tranquil o tranquil·la durant el teu dia a dia. Les receptes estan explicades per la mateixa Ada Parellada i són d'allò més senzilles, variades i divertides. 

No tindreu excuses per no menjar bé aquest mes, Ada Parellada

Receptes de batch cooking amb Ada Parellada

Cada setmana, la nostra xef i cuinera del restaurant Semproniana Ada Parellada, proposa un menú de batch cooking diferent amb productes de temporada per donar-nos idees per cuinar plats variats cada dia mantenint una dieta sana i equilibrada. Cada setmana, els protagonistes seran aliments diferents, adaptant-se a cada temporada i necessitat. A continuació, trobareu els diferents menús de batch cooking de novembre que l'Ada Parellada ha fet per a tots vosaltres. Us hi animeu?

🍄 Menú batch cooking d'Ada Parellada del 31 d'octubre al 6 de novembre

🍗 Menú batch cooking d'Ada Parellada del 7 al 13 de novembre

🐟 Menú batch cooking d'Ada Parellada del 14 al 20 de novembre

🥦 Menú batch cooking d'Ada Parellada del 21 al 27 de novembre

🍆 Menú batch cooking d'Ada Parellada del 28 de novembre al 4 de desembre

 

Cuinar / Foto: Unsplash
Una tarda de cuina a casa / Foto: Unsplash

Ingredients per al batch cooking de novembre

Aquest novembre ens porta nombrosos productes i aliments de temporada molt bons i importants per al nostre organisme. Tenim la coliflor, el bròquil, els cigrons... aliments que hem vist durant els batch cooking de l'Ada Parellada d'aquest mes. Amb aquesta nova temporada seguim amb la tardor, una estació amb una gran varietat de fruites i verdures que agraden a grans i petits i que donaran molt de color als vostres plats i receptes: la pastanaga, els espinacs i l'alvocat, entre d'altres. Cada mes, els menús de batch cooking s'adaptaran als aliments més propicis segons la temporada per donar-li el màxim profit als productes que podem trobar al mercat

Què és el batch cooking?

En els últims anys s'ha posat de moda entre els nutricionistes i cuiners un nou concepte: el batch cooking. Però, què és el batch cooking exactament? Batch cooking significa "cuinar per lots", és a dir, planificar el nostre menú setmanal preparant tots els menjars que necessites per a la setmana en un únic dia. D'aquesta manera, s'optimitzen al màxim els recursos i els aliments. Entre molts beneficis, el principal és que ens permet reduir el temps que passem a la cuina i organitzar la nostra alimentació i la de casa, una realitat que ajuda a millorar la nostra dieta de forma qualitativa. A més, aquesta forma d'organitzar-nos a l'hora de cuinar ens allunya dels ultraprocessats. Això, per descomptat, també suposa un benefici per al medi ambient, ja que malgastem menys aliments i estalviem més energia.