Ja és aquí la final del Mundial de Qatar 2022! Un partit molt esperat que es disputarà diumenge 18 de desembre a les 16 hores de la tarda entre els països Argentina-França. A La Gourmeteria sabem que gaudiràs d'aquest enfrontament esportiu rodejat de la família, els amics i, com sempre, de bona gastronomia. Per això, per a aquesta ocasió tan especial, us recomanarem un conjunt de 5 receptes típiques de cada país perquè trieu quina us ve més de gust preparar per sorprendre els vostres convidats i gaudir de la nit. Aprofiteu per sortir de la vostra zona de confort i conèixer altres cultures gastronòmiques. Som-hi!

⚽ Argentina-França: on veure a Espanya i a quina hora és la final del Mundial 2022

 

5 receptes típiques d'Argentina

La gastronomia argentina és una de les més sabroses del món, sobretot pels ingredients que caracteritzen la seva cuina. Els plats varien molt i amb tan sols un mos ens transporten a la seva cultura, arrels i caràcter. La seva gastronomia és majoritàriament carnívora, i s'acompanya de salses que li donen aquell toc que la diferencia de la resta. Les crestes o empanadilles també són molt populars, per això us en recomanem de tres tipus diferents. Per quines us decanteu per provar durant la final del Mundial 2022?

Crestes de tonyina casolanes / Foto: Pexels
Crestes de tonyina casolanes / Foto: Pexels

⚽ Final del Mundial de Qatar 2022: horari, data, estadi i on veure el partit

 

5 receptes típiques de França

França ha estat durant molt de temps sinònim d'alta gastronomia, un tipus de cuina que va assentar les bases del seu receptari tradicional. Però la cuina pròpiament francesa va molt més enllà d'aquest refinament culinari. Parlem d'una gastronomia extensa amb una gran varietat de plats plens d'història. Avui us recomanem 5 receptes típiques de França que us faran viatjar a aquest gran territori, encara que sigui a través dels seus aromes, colors i sabors. Són moltes les receptes de la cuina francesa que ens enamoren, però aquestes són les favorites. 

Creps / Foto: Pexels
Creps / Foto: Pexels

⚽ Grups del Mundial de Qatar 2022: les 32 seleccions que participaran en el torneig

 

La final entre Argentina-França del Mundial de Qatar 2022 es podrà seguir en directe el diumenge 18 de desembre a les 16:00 hores pel mitjà públic estatal Radio Televisión Española o Movistar Plus, qui va anunciar que havia adquirit tots els drets i que, arribat el moment, es crearia un canal a la plataforma on s'emetrien la totalitat dels encontres i amb programació durant les 24 hores referent al Mundial