Espanya contra el Japó. Aquest dijous 1 de desembre, la selecció espanyola juga el seu tercer partit del Mundial de Qatar 2022. L'enfrontament es disputarà a les vuit del vespre i estem segurs que ja ho teniu tot a punt per gaudir-ho amb la família i els amics. Si l'únic que us falta és saber què sopareu, esteu en el lloc correcte. A continuació, us recomanarem diversos restaurant japonesos de Barcelona que fan menjar a domicili (especialment sushi), perquè xaleu del partit acompanyats de la millor gastronomia. Des de La Gourmeteria us recomanem veure el partit alhora que descobriu les receptes i plats més típics dels països contrincants, en aquest cas, el Japó. Així, a través de les nostres propostes, us farem viatjar per tot el món mentre fruïu del Mundial de Qatar 2022. 

⚽ Calendari del Mundial de Qatar 2022 en PDF amb tots els partits, dates i horaris

 

Restaurants japonesos de Barcelona amb el millor sushi a domicili

El dijous 1 de desembre, Espanya torna a l'estadi internacional de Khalifa per enfrontar-se contra el Japó. Un partit d'allò més interessant que no us podeu perdre i que, a més, heu d'acompanyar de la millor gastronomia del país. Així us sentireu com si fóssiu a la capital japonesa gaudint d'aquest enfrontament esportiu. A continuació, us suggerim un recull de restaurants japoneses de Barcelona amb el millor sushi a domicili perquè xaleu amb els de casa o els amics i així, aprofiteu per xopar-vos de la gastronomia popular japonesa

⚽ Horaris i on veure tots els partits del Mundial de Qatar 2022

 

1. La Uramakeria, street food japonès

El seu propòsit és fer street food amb les millors combinacions, oferint plats deliciosos, innovadors i amb ingredients de primera qualitat. Estan compromesos en què la seva oferta gastronòmica sigui inclusiva, perquè tothom pugui trobar una opció per gaudir en cada moment. Entre la seva carta trobareu les últimes tendències de la gastronomia japonesa. Ja sabeu, agafeu el telèfon i feu una comanda de sushi a domicili (o el que vulguis) a La Uramakeria; trobareu plats espectaculars per un preu molt assequible.

Safates de sushi de La Uramakeria per a portar / Foto: Instagram
Safates de sushi de La Uramakeria per a portar / Foto: Instagram

2. Bokoto, essència japonesa

Perfecte per descobrir l'essència, l'ànima i l'emoció de la cuina japonesa a casa. Treballen per oferir la millor qualitat i perquè, a través dels seus plats, sentis que ets al mateix Japó gaudint de la seva gastronomia, tan popular des de fa uns anys a Catalunya. Saragossa, Tarragona, Lleida, Sabadell i Baqueira... Bokoto no té fronteres.

Preparant sushi per a portar al Bokoto / Foto: Instagram
Preparant sushi per a portar al Bokoto / Foto: Instagram

3. Robata, ànima urbana

Menjar japonès amb ànima urbana, perfeccionista i amb un toc occidentalRobata us robarà el cor i el paladar gràcies a la seva espectacular oferta de menjar japonès que tenen per prendre al restaurant i a domicili (amb molta varietat de sushi). Compten amb una gran oferta gastronòmica japonesa que us traslladarà al mig de Tòquio.

Sushi de cogombre i alvocat de Robata / Foto: Instagram
Sushi de cogombre i alvocat de Robata / Foto: Instagram

4. Monster Sushi, innovació japonesa

Varietat, fusió i innovació. Aquesta és l'oferta de Monster Sushi, que ofereix menjar japonès aparentment senzill però amb un toc d'accent occidental. La seva intenció, convertir-se en el millor restaurant de sushi de Barcelona. Mentrestant, han anat creixent i donant-se a conèixer com un racó acollidor i amb molta personalitat, on poder gaudir de sushi de qualitat i elaborat amb ingredients excepcionals

Sushi de cranc, cogombre i formatge amb sashimi i alvocat / Foto: Instagram
Sushi de cranc, cogombre i formatge amb sashimi i alvocat / Foto: Instagram

5. Veganashi, una opció per a vegans

Si sou vegetarians o vegans i el que busqueu és poder gaudir del partit acompanyats de sushi per a vosaltres, aquesta és la vostra millor opció. Veganashi és un projecte creatiu d'alimentació conscient que busca oferir sushi i altres opcions veganes, de qualitat, saboroses i saludables. Han reinventat el concepte de recepta tradicional, eliminant el sucre i utilitzant únicament arrossos integrals. Demostrant com les coses poden fer-se de manera diferent.

Sushi variat de Veganashi / Foto: Instagram
Sushi variat de Veganashi / Foto: Instagram

⚽ Mundial de Qatar 2022: grups, horaris i tot el que has de saber sobre el torneig

 

Ara només us queda escollir aquella opció que més s'adapti als vostres gustos, agafar el telèfon i començar a triar plats japonesos boníssims. Gaudiu durant el Mundial de Qatar 2022 de la gastronomia típica del Japó i de l'enfrontament Japó-Espanya, un partit que es podrà seguir el dijous dia 1 a les 20:00 hores pel mitjà públic estatal Radio Televisión Española o Movistar Plusqui va anunciar que havia adquirit tots els drets i que, arribat el moment, es crearia un canal a la plataforma on s'emetrien la totalitat dels encontres i amb programació durant les 24 h referent al Mundial.