Demà Espanya juga el seu segon partit del Mundial de Qatar 2022, aquesta vegada contra Alemanya. Si sou amants dels esdeveniments esportius, segur que ja ho teniu tot a punt per gaudir d'aquest enfrontament futbolístic: on ho veureu, amb qui i a través de quina plataforma. Ara només us queda pensar què menjareu, però d'això ens encarregarem nosaltres. A La Gourmeteria també fem un seguiment del Mundial, però per recomanar-vos els millors plats típics de cada país i proposar-vos les receptes d'aquells menjars que no us podeu perdre per res del món. A continuació, us portem un recull de receptes típiques alemanyes perquè us sentiu més a prop de la seva cultura i gastronomia. A través d'aquests plats, us farem viatjar per terres alemanyes recomanant-vos les millors opcions culinàries amb què acompanyar la tarda de diumenge de Mundial.

⚽ Calendari del Mundial de Qatar 2022 en PDF amb tots els partits, dates i horaris
 

🔴 Espanya contra Alemanya: on veure el partit del Mundial 2022 d'aquest 27 de novembre

 

Receptes de menjar típic alemany pel partit Espanya-Alemanya

El diumenge, Espanya es trobarà amb Alemanya en el Mundial de Qatar 2022. Un partit d'allò més interessant que no us podeu perdre i que, a més, heu d'acompanyar de la millor gastronomia del país. Així us sentireu com si fóssiu a la capital alemanya gaudint d'aquest enfrontament esportiu. A continuació, us suggerim un recull de receptes de menjar típic alemany perquè prepareu amb els de casa o els amics i així, aprofiteu per xopar-vos de la gastronomia popular alemanya

⚽ Horaris i on veure tots els partits del Mundial de Qatar 2022

 

Strudel de poma i fruits secs / Foto: Pexels
Strudel de poma i fruits secs / Foto: Pexels

Alemanya, país gastronòmic

Alemanya és un país amb una gastronomia molt marcada. Els seus menjars més típics són bastant contundents, però alhora saborosos i amb personalitat. No sorprèn que aquest país situat al centre d'Europa tingui influències i alhora hagi influenciat a la gastronomia austríaca, francesa, belga o polonesa. Alguns dels ingredients protagonistes d'aquesta cuina són la patata, la carn de porc, la col, el pa i la cervesa, per descomptat. Uns aliments que protagonitzen una cuina senzilla i molt tradicional com la nostra. Ara bé, tot i que les receptes són bastant calòriques i pesades, la matèria primera és, en general, de qualitat. Els alemanys estan molt conscienciats amb l'agricultura, la ramaderia i els productes de kilòmetre 0. A més, gràcies a la multiculturalitat, provar allà receptes d'altres països és molt fàcil. Ara sí, t'animes a endinsar-te entre aquesta cultura gastronòmica i obrir la ment i la panxa a nous sabors i cultures?

⚽ Mundial de Qatar 2022: grups, horaris i tot el que has de saber sobre el torneig

 

Bretzel / Foto: Pexels
Bretzel / Foto: Pexels

Ara només us queda posar fil a l'agulla i preparar les receptes que més us vinguin de gust i s'adaptin als ingredients que teniu a la vostra cuina. Sorpreneu els amics o a la família amb qualsevol d'aquests plats típics d'Alemanya, el país amb què Espanya s'enfronta en el seu segon partit del Mundial de Qatar 2022. Un partit que es podrà seguir el diumenge dia 27 a les 20:00 hores pel mitjà públic estatal Radio Televisión Española o Movistar Plusqui va anunciar que havia adquirit tots els drets i que, arribat el moment, es crearia un canal a la plataforma on s'emetrien la totalitat dels encontres i amb programació durant les 24 h referent al Mundial.