Copa de crema anglesa amb gelat de vainilla i engrunes de xixona
Llenguado amb crema d'espàrrecs
Gall de Sant Pere amb patates
Amanida de patates i arengada
Amanida verda de salmó i fruits secs
Quiche Lorraine (Tartaletes salades)
Rebosteria pastissera: Cocos
Mona de trufa cuita amb melmelada de gerds
Patates braves (a l'estil Bar Tomàs)
Farcellets de Morcilla de Burgos amb ceba caramel·litzada i reducció de licor de guindes Miura
Pintxo de bacallà confitat amb all i bitxo
Arròs de llenguado amb salmorreta
Olives gordal farcides d'anxova i gelatina de vermut
Xampinyons i gambes a les dues cremes
Milfulles de botifarres amb fruita deshidratada
Fideus de muntanya amb conill
Pintxo de xoricets al vi amb fum en pols
Botifarra amb bolets i allioli de codony
Pollastre al Ras el Hanout sobre pèsols negres saltats amb alls tendres
Xampinyons farcits d'ou de guatlla cuit amb oli de cep