No fa massa vam veure com preparar el Pop al forn a la Murciana. Doncs bé, a partir d'aquell pop ja cuit, podeu fer una versió de pop molt interessant. Es tracta de torrar a la planxa el Pop al forn i afegir-hi una mica de pebre vermell i llimona.

Aquest pop el vaig tastar a Los Alcázares (Murcia) i li diuen "rocker" per què quan poses el pop a trossos sobre la planxa roenta aquest comença saltar i a, suposadament, ballar. Us garanteixo que si el tasteu, us canviarà la vida.

 

Ingredients

1 pota grossa de Pop al forn a la Murciana

pebre vermell (tipus "De la Vera")

sal en escates

oli d'oliva verge extra

pa cruixent

llimona

 

Variants:

Un cop al plat, podeu ruixar-lo amb unes gotes de llimona

Preparació
1.
pop rocker pas1

Recordeu que per fer aquesta recepta necessitareu un pop de 2-3 quilos com a mínim.

2.
pop rocker pas2

I l'haureu de fer "a la Murciana".

3.
pop rocker pas3

Us recomano la lectura prèvia de la recepta "Pop al forn a la murciana".

4.
pop rocker pas4

Un cop fet, talleu les potes i reserveu-lo.

5.
pop rocker pas5

En aquest punt, ja podeu preparar els ingredients d'aquesta recepta.

6.
pop rocker pas6

Amb una pota per persona en tindreu prou. Penseu que aquest pop a la planxa té un gust força intens i no convé passar-se amb les racions.

7.
pop rocker pas7

Talleu les potes a trossos petits i poseu a escalfar la planxa.

8.
pop rocker pas8

Aprofiteu el suc de coure el pop i poseu-hi un parell de cullerades per pota.

9.
pop rocker pas10

Quan la planxa sigui ben calenta, tireu-hi el pop. Compte! que pot esquitxar!

10.
pop rocker pas11

Deixeu que es consumeixi tot el suc i començi a esclatar el pop. Doneu-li unes voltes.

11.
pop rocker pas12

El pop ha de quedar lleugerament torrat.

12.
pop rocker pas13
13.
pop rocker pas14

Poseu el pop en el plat i tireu-li un polsim de pebre vermell dolç (o picant) per sobre.

14.
pop rocker pas15

Finalment, una mica de sal en escates per sobre.

15.
pop rocker pas16

Ummmmm!

16.
pop rocker pas17

Per acabar, que no falti un raig d'oli d'oliva verge en cru i la llimona per acompanyar el plat.

17.
pop rocker pas18

I ja el podeu servir.

 

18.
pop rocker pas19

Us encantarà, n'estic segur!

19.
pop rocker pas20

Bon profit!