Restaurants

Gastrobar Galileo: el gastrobar més hedonista de Barcelona té ànima italiana (i nom d'astrònom)

Gastrobar Galileo: el gastrobar més hedonista de Barcelona té ànima italiana (i nom d'astrònom)

Marta Garreta

Dilluns, 6 de març de 2023 - 05:30

Pepa Tomate: fer-se fort al barri de Gràcia

Pepa Tomate: fer-se fort al barri de Gràcia

Deu anys després d'inaugurar-se, el Pepa Tomate del barri de Gràcia encara aguanta la torxa amb fermesa i ben amunt

Víctor Recort

Dilluns, 6 de març de 2023 - 05:30

Coses per fer en una gelateria quan ets mort (de fred)

Coses per fer en una gelateria quan ets mort (de fred)

La Pastisseria Joan irromp gelateria Badiani endins per alleugerir-nos l’hivern amb dolços, xocolata calenta… I gelats?

Víctor Recort

Dijous, 2 de març de 2023 - 05:30

Colmado Múrria: el queviures modernista més històric de l’Eixample que amaga un secret impressionant

Colmado Múrria: el queviures modernista més històric de l’Eixample que amaga un secret impressionant

Víctor Recort

Dimarts, 28 de febrer de 2023 - 05:30

Belbo Terrenal: una calçotada de cinc estrelles en ple cor de Barcelona

Belbo Terrenal: una calçotada de cinc estrelles en ple cor de Barcelona

Belbo Terrenal ofereix un impressionant espai on poder xalar d'una calçotada amb la millor companyia

Jordi Tubella

Dimarts, 28 de febrer de 2023 - 05:30

Rémy Martin captiva els sentits de Barcelona amb la seva exclusiva Opulence Table

Rémy Martin captiva els sentits de Barcelona amb la seva exclusiva Opulence Table

Una experiència celebrada en un entorn relaxat i elegant per desfer els sentits dels paladars

Jordi Tubella

Dijous, 23 de febrer de 2023 - 05:30

La Simfonia: les notes musicals més gastronòmiques de Girona

La Simfonia: les notes musicals més gastronòmiques de Girona

Ofereix plats exquisits en un espai adult i elegant

Jordi Tubella

Dimecres, 22 de febrer de 2023 - 05:30

Casa de Comidas Buenavista: esmorzars de forquilla que opositen a dinars de bandera

Casa de Comidas Buenavista: esmorzars de forquilla que opositen a dinars de bandera

Víctor Recort

Dimarts, 21 de febrer de 2023 - 05:30

3 restaurants de menú de l'Eixample Esquerra

3 restaurants de menú de l'Eixample Esquerra

El Gelida, el Malasang i el Ponsa són tres restaurants que destaquen en aquest barri barceloní

La Gourmeteria

Dijous, 16 de febrer de 2023 - 05:30

Piel de Gallina: un rovell d'ou que regalima damunt de pollastre fregit amb caviar

Piel de Gallina: un rovell d'ou que regalima damunt de pollastre fregit amb caviar

És pura luxúria gastronòmica

Víctor Recort

Dijous, 16 de febrer de 2023 - 05:30

Ándele: el taco de cochinita pibil pel qual tu i jo mataríem

Ándele: el taco de cochinita pibil pel qual tu i jo mataríem

Tastem algunes de les especialitats de la seva carta

Víctor Recort

Divendres, 3 de febrer de 2023 - 05:30

Granja M. Viader: “El Cacaolat serà sempre nostre” i més enllà de la xocolata desfeta

Granja M. Viader: “El Cacaolat serà sempre nostre” i més enllà de la xocolata desfeta

Els Viader fa més de 150 anys que aixopluguen llépols d’arreu del món, fent-los-hi sentir com a casa

Víctor Recort

Dimarts, 31 de gener de 2023 - 05:30

Desoriente: el restaurant vegà que fa xalar (i sucar allioli) els carnívors

Desoriente: el restaurant vegà que fa xalar (i sucar allioli) els carnívors

Una proposta suculenta i atrevida que desdibuixa la línia entre el plat vegà i el trampantull

Víctor Recort / Víctor Recort

Dimarts, 24 de gener de 2023 - 05:30

Four Corners: la pizza estil Detroit que arrasa a Barcelona

Four Corners: la pizza estil Detroit que arrasa a Barcelona

Gruixuda, amb més formatge i salsa "marinara" al damunt, aquesta pizza té moltes similituds amb la siciliana

Anna Tomàs

Dijous, 12 de gener de 2023 - 05:30

Algrano: el primer 'pasta bistró' de Barcelona

Algrano: el primer 'pasta bistró' de Barcelona

El seu nom és clar i una declaració d'intencions

Clara Fernández

Dimarts, 3 de gener de 2023 - 05:30

Teike: el Nadal més basc

Teike: el Nadal més basc

Les festes a Euskadi celebren el millor de la costa, com demostra aquest restaurant a Balmaseda

Anna Tomàs

Dijous, 29 de desembre de 2022 - 05:30

Tendiez: el restaurant que dona vida i sentit a la gastronomia de Barcelona

Tendiez: el restaurant que dona vida i sentit a la gastronomia de Barcelona

Des de fa uns dies, Tendiez té un petit però valuós espai en la meva memòria

Clara Fernández

Dimarts, 27 de desembre de 2022 - 05:30

La Pau: El restaurant que Barcelona necessitava

La Pau: El restaurant que Barcelona necessitava

La Pau neix per donar una oportunitat als joves que han estat expulsats del sistema social. Una llar d'esperança a Barcelona

Clara Fernández

Divendres, 16 de desembre de 2022 - 05:30

Can Balcells: el Nadal més deliciós es tasta a Alella

Can Balcells: el Nadal més deliciós es tasta a Alella

El restaurant Can Balcells, a l’hotel Arrey, ofereix el bo i millor de la tradició catalana

Anna Tomàs

Divendres, 2 de desembre de 2022 - 05:30

Frankfurt Rita: la revolució del frànkfurt convencional té nom de dona

Frankfurt Rita: la revolució del frànkfurt convencional té nom de dona

Un local on la salsitxa, el pa i el farcit li han donat la volta al frànkfurt convencional

Clara Fernández

Dimecres, 30 de novembre de 2022 - 05:30

El restaurant Casa de Vivi, el secret més ben guardat del Barri Gòtic de Barcelona

El restaurant Casa de Vivi, el secret més ben guardat del Barri Gòtic de Barcelona

La nova opció que no pots perdre't a Barcelona, viu l'experiència del restaurant que et farà sentir com a casa d'un amic

Francesc Invernon

Dissabte, 26 de novembre de 2022 - 05:30

Carmina: tornar a les arrels mediterrànies

Carmina: tornar a les arrels mediterrànies

Aquest restaurant ofereix un òptim fricandó per a degustar acompanyat del bo i millor del país de la bota

Anna Tomàs

Divendres, 25 de novembre de 2022 - 05:30

Le Cucine Mandarosso: el diamant en brut de Barcelona

Le Cucine Mandarosso: el diamant en brut de Barcelona

Al carrer de Verdaguer i Callís hi ha una porta que et trasllada directament a Itàlia

Clara Fernández

Dimarts, 22 de novembre de 2022 - 05:30

Bar Mono: 7 plats internacionals que has de tastar al nou local

Bar Mono: 7 plats internacionals que has de tastar al nou local

Fes la volta al món gaudint del bo i millor de tota la gastronomia

Anna Tomàs

Dijous, 17 de novembre de 2022 - 05:30

Enrique Tomás: un sabor que et tornarà addicte

Enrique Tomás: un sabor que et tornarà addicte

Agrada a tots, la seva olor sedueix qualsevol i el seu sabor característic et tornarà addicte

Clara Fernández

Dimecres, 16 de novembre de 2022 - 05:30

Carbònic: delícies a la brasa al cor de Salou

Carbònic: delícies a la brasa al cor de Salou

Graella basca i forn de carbó ressalten el sabor dels millors peixos i peces de carn

Anna Tomàs

Dijous, 10 de novembre de 2022 - 05:30

Sartoria Panatieri aterra al Mandarin Oriental Barcelona

Sartoria Panatieri aterra al Mandarin Oriental Barcelona

Sota el format La Tavola, una de les millors pizzeries del món s’instal·la fins al 27 de novembre en aquest exclusiu hotel

Anna Tomàs

Dijous, 3 de novembre de 2022 - 05:30

Buenos Aires a Barcelona: trasllada't a la capital argentina en plena Diagonal

Buenos Aires a Barcelona: trasllada't a la capital argentina en plena Diagonal

La seva cuina basada en la senzillesa, honestedat i qualitat han fet d'aquest restaurant un clàssic de l'Avinguda Diagonal

Clara Fernández

Dimarts, 1 de novembre de 2022 - 05:30

Benzina: l'iconoclasta paladar italià

Benzina: l'iconoclasta paladar italià

Aquest restaurant italià proposa una carta amb clàssics versionats i els millors productes de temporada

Anna Tomàs

Dijous, 27 d'octubre de 2022 - 05:30

Celler Jordana: un tast d'Alella a Barcelona a un temple vinícola imprescindible

Celler Jordana: un tast d'Alella a Barcelona a un temple vinícola imprescindible

"Benaventurats els hispans per als qui viure és sinònim de beure", Juli Cèsar

Clara Fernández

Dimecres, 26 d'octubre de 2022 - 05:30

MR PORTER: el temple dels veritables carnívors

MR PORTER: el temple dels veritables carnívors

Un restaurant que serveix increïbles peces de carn i un munt de plats per a un àpat de luxe

Anna Tomàs

Dijous, 20 d'octubre de 2022 - 05:30

La Textil: nou temple cerveser i gastronòmic

La Textil: nou temple cerveser i gastronòmic

Víctor Antich

Dilluns, 17 d'octubre de 2022 - 15:50

Telefèric: el restaurant de Barcelona que celebra el seu desè aniversari

Telefèric: el restaurant de Barcelona que celebra el seu desè aniversari

Ens ofereixen el “Menú de la memòria", amb les elaboracions més emblemàtiques d’aquests deu anys

Víctor Antich

Dissabte, 15 d'octubre de 2022 - 05:30

Doppietta: l'esperit culinari de la Mille Miglia

Doppietta: l'esperit culinari de la Mille Miglia

La nova sensació italiana a Barcelona amb el millor dels rebostos transalpins

Anna Tomàs

Dijous, 13 d'octubre de 2022 - 05:30

Rooster & Bubbles, el restaurant 'fast fine' que reinventa el pollastre a l'ast

Rooster & Bubbles, el restaurant 'fast fine' que reinventa el pollastre a l'ast

Rooster & Bubbles és el projecte de Marc Martínez, net de Joan Casas, propietari del mític Kikiriki

La Gourmeteria

Dimecres, 12 d'octubre de 2022 - 05:30

La Vietnamita: la cuina del sud-est asiàtic per a totes les butxaques

La Vietnamita: la cuina del sud-est asiàtic per a totes les butxaques

Un restaurant amb menú i carta molt assequibles per endinsar-nos a la cuina del Vietnam

Anna Tomàs

Dimecres, 12 d'octubre de 2022 - 05:30

Koy Shunka: la remor de les onades

Koy Shunka: la remor de les onades

Descobrim aquest temple sagrat dels amants del sushi que ens trasllada al cor dels restaurants de Tokio en tan sols un mos

Anna Tomàs

Dijous, 6 d'octubre de 2022 - 10:20

Slow and low: el restaurant secret on mengen els xefs

Slow and low: el restaurant secret on mengen els xefs

Ofereix una experiència irreverent i única, ambiciosa i exclusiva, apte per a les papil·les gustatives més exigents

Víctor Antich

Dijous, 8 de setembre de 2022 - 05:30

El restaurant Disfrutar, el tercer millor del món

El restaurant Disfrutar, el tercer millor del món

El resturant Disfrutar, dels xefs Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch, escala de la cinquena a la tercera posició

Pepa Masó / ACN

Dimarts, 19 de juliol de 2022 - 07:54

pastilla video
Raül Balam: “No em sentia digne de continuar el llegat del Restaurant Sant Pau”

Raül Balam: “No em sentia digne de continuar el llegat del Restaurant Sant Pau”

El fill de Carme Ruscalleda obre el Cuina Sant Pau en el mateix emplaçament on va haver-hi el mític Restaurant Sant Pau

Víctor Antich / Pep Antoni Roig

Dimecres, 29 de juny de 2022 - 05:30