Gastrobar Galileo: el gastrobar més hedonista de Barcelona té ànima italiana (i nom d'astrònom)
Dilluns, 6 de març de 2023 - 05:30
Dilluns, 6 de març de 2023 - 05:30
Deu anys després d'inaugurar-se, el Pepa Tomate del barri de Gràcia encara aguanta la torxa amb fermesa i ben amunt
Dilluns, 6 de març de 2023 - 05:30
La Pastisseria Joan irromp gelateria Badiani endins per alleugerir-nos l’hivern amb dolços, xocolata calenta… I gelats?
Dijous, 2 de març de 2023 - 05:30
Dimarts, 28 de febrer de 2023 - 05:30
Belbo Terrenal ofereix un impressionant espai on poder xalar d'una calçotada amb la millor companyia
Dimarts, 28 de febrer de 2023 - 05:30
Una experiència celebrada en un entorn relaxat i elegant per desfer els sentits dels paladars
Dijous, 23 de febrer de 2023 - 05:30
Ofereix plats exquisits en un espai adult i elegant
Dimecres, 22 de febrer de 2023 - 05:30
Dimarts, 21 de febrer de 2023 - 05:30
El Gelida, el Malasang i el Ponsa són tres restaurants que destaquen en aquest barri barceloní
Dijous, 16 de febrer de 2023 - 05:30
És pura luxúria gastronòmica
Dijous, 16 de febrer de 2023 - 05:30
Tastem algunes de les especialitats de la seva carta
Divendres, 3 de febrer de 2023 - 05:30
Els Viader fa més de 150 anys que aixopluguen llépols d’arreu del món, fent-los-hi sentir com a casa
Dimarts, 31 de gener de 2023 - 05:30
Una proposta suculenta i atrevida que desdibuixa la línia entre el plat vegà i el trampantull
Dimarts, 24 de gener de 2023 - 05:30
Gruixuda, amb més formatge i salsa "marinara" al damunt, aquesta pizza té moltes similituds amb la siciliana
Dijous, 12 de gener de 2023 - 05:30
El seu nom és clar i una declaració d'intencions
Dimarts, 3 de gener de 2023 - 05:30
Les festes a Euskadi celebren el millor de la costa, com demostra aquest restaurant a Balmaseda
Dijous, 29 de desembre de 2022 - 05:30
Des de fa uns dies, Tendiez té un petit però valuós espai en la meva memòria
Dimarts, 27 de desembre de 2022 - 05:30
La Pau neix per donar una oportunitat als joves que han estat expulsats del sistema social. Una llar d'esperança a Barcelona
Divendres, 16 de desembre de 2022 - 05:30
El restaurant Can Balcells, a l’hotel Arrey, ofereix el bo i millor de la tradició catalana
Divendres, 2 de desembre de 2022 - 05:30
Un local on la salsitxa, el pa i el farcit li han donat la volta al frànkfurt convencional
Dimecres, 30 de novembre de 2022 - 05:30
La nova opció que no pots perdre't a Barcelona, viu l'experiència del restaurant que et farà sentir com a casa d'un amic
Dissabte, 26 de novembre de 2022 - 05:30
Aquest restaurant ofereix un òptim fricandó per a degustar acompanyat del bo i millor del país de la bota
Divendres, 25 de novembre de 2022 - 05:30
Al carrer de Verdaguer i Callís hi ha una porta que et trasllada directament a Itàlia
Dimarts, 22 de novembre de 2022 - 05:30
Fes la volta al món gaudint del bo i millor de tota la gastronomia
Dijous, 17 de novembre de 2022 - 05:30
Agrada a tots, la seva olor sedueix qualsevol i el seu sabor característic et tornarà addicte
Dimecres, 16 de novembre de 2022 - 05:30
Graella basca i forn de carbó ressalten el sabor dels millors peixos i peces de carn
Dijous, 10 de novembre de 2022 - 05:30
Sota el format La Tavola, una de les millors pizzeries del món s’instal·la fins al 27 de novembre en aquest exclusiu hotel
Dijous, 3 de novembre de 2022 - 05:30
La seva cuina basada en la senzillesa, honestedat i qualitat han fet d'aquest restaurant un clàssic de l'Avinguda Diagonal
Dimarts, 1 de novembre de 2022 - 05:30
Aquest restaurant italià proposa una carta amb clàssics versionats i els millors productes de temporada
Dijous, 27 d'octubre de 2022 - 05:30
"Benaventurats els hispans per als qui viure és sinònim de beure", Juli Cèsar
Dimecres, 26 d'octubre de 2022 - 05:30
Un restaurant que serveix increïbles peces de carn i un munt de plats per a un àpat de luxe
Dijous, 20 d'octubre de 2022 - 05:30
Ens ofereixen el “Menú de la memòria", amb les elaboracions més emblemàtiques d’aquests deu anys
Dissabte, 15 d'octubre de 2022 - 05:30
La nova sensació italiana a Barcelona amb el millor dels rebostos transalpins
Dijous, 13 d'octubre de 2022 - 05:30
Rooster & Bubbles és el projecte de Marc Martínez, net de Joan Casas, propietari del mític Kikiriki
Dimecres, 12 d'octubre de 2022 - 05:30
Un restaurant amb menú i carta molt assequibles per endinsar-nos a la cuina del Vietnam
Dimecres, 12 d'octubre de 2022 - 05:30
Descobrim aquest temple sagrat dels amants del sushi que ens trasllada al cor dels restaurants de Tokio en tan sols un mos
Dijous, 6 d'octubre de 2022 - 10:20
Ofereix una experiència irreverent i única, ambiciosa i exclusiva, apte per a les papil·les gustatives més exigents
Dijous, 8 de setembre de 2022 - 05:30
El resturant Disfrutar, dels xefs Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch, escala de la cinquena a la tercera posició
Dimarts, 19 de juliol de 2022 - 07:54