Al cap i a la fi, els calçots són l'excusa perfecta per fer reunions i trobades amb amics i familiars. Aquell eix comú, aquell tret identitari que desenterboleix les converses i les rialles. Un element nostrat i d'aquesta època estacional en què l'important és trobar-se, veure's les cares i passar una bona estona. Sobre això, hi contribueix, evidentment, que els calçots siguin de qualitat. El restaurant Belbo Terrenal de Barcelona assegura contra dany i perjudici un dinar amb colla en el qual les rialles i el bon ambient estan garantits.

Una vivència 'terrenal'

Amb Belbo Terrenal podràs viure una experiència única en un espai únic al centre de la ciutat de Barcelona. Una immersió brutal sense sortir de la ciutat per gaudir d'una calçotada amb la família o els amics. Una vivència 'terrenal' com aquesta calçotada al bell mig de la metròpolis i que disposa d'un ampli espai interior amb sofàs de pell i cadires realment confortables.

terrassa belbo terrenal
La terrassa de Belbo Terrenal és un espai botànic i elegant / Foto: Tryptic Comunicació

Al carrer de Casp cantonada amb passeig de Gràcia, compta amb més de 800 metres quadrats de terrassa. Un espai exterior i interior, cuidat al més mínim detall, amb el verd com a element decoratiu destacat. La botànica, amb plantes i fulles, 'condimenten' a la perfecció, un restaurant que té capacitat per més d'un centenar de persones.

Quantitat, qualitat i preu immillorable

Un porró de vermut, secallona i olives et donen la benvinguda només aterrar a la taula del restaurant. Amb aquesta càlida benvinguda i un bon pa de pagès amb tomàquet dones el tret de sortida a una excel·lent vetllada gastronòmica. Tot seguit, el plat estrella, els calçots a la brasa. El motiu pel qual desenes de persones s'envolten en una taula disposades a retrobar-se i a explicar-se les anècdotes més glorioses.

calçots belbo terrenal
Els calçots de Belbo Terrenal / Foto: Tryptic Comunicació

Per encarar la recta final del menú degustació, hi ha carn a la brasa amb mongetes de Santa Pau, carxofes a la brasa i allioli d’all rostit. Menció especial per a aquesta salsa, tota una delícia per als paladars. Finalment, les postres. Una crema catalana amb carquinyolis o bé un refrescant sorbet de llimona o de mandarina. Tots aquests plats amenitzats per un ajustat porró de vi, aigua i, a les acaballes, una copa de cava.

Un esplèndid festí en honor als calçots

Belbo Terrenal, el restaurant de cuina mediterrània contemporània de Belbo Collection, ha iniciat la temporada de calçots introduint una proposta exclusiva al cor de la ciutat. Aquest restaurant barceloní esbossa una excepcional calçotada els dissabtes i diumenges, a les 13 h, per un preu més que correcte de 41 € per persona (IVA inclòs). Un àpat tradicional de molta catalanitat que ofereixen fins a finals de març. Un festí popular i elegant amb la companyia d'un discjòquei per atenuar i fer més agradables les converses.