Els sopars multitudinaris i les experiències sensorials estan a l'ordre del dia. El passat dia 20 de febrer, Rémy Martin va presentar l'Opulence Table. Unes jornades interactives on, a través de diferents famílies de sabors, diversos comensals convidats van tenir l'oportunitat d'explorar la complexitat de sabors d'aquest exclusiu Cognac Fine Champagne. La vetllada va tenir lloc a l'Hotel Mandarin Oriental de Barcelona, on els presents van poder conèixer de primera mà el producte. Un esdeveniment global que aquest any s'ha traslladat al nostre territori per apropar-nos l'exclusivitat de Rémy Martin a la taula.

L'exquisitat de Rémy Martin XO

Concretament, el restaurant Moments va ser el pavelló principal d'un tast carregat d'emocions i descobriments gastronòmics. Un establiment d'exquisitat culinària i amb una atmosfera relaxada i màgica que va ser testimoni de la introducció de la Maison Rémy Martin i d'un dels seus conyacs, Rémy Martin XO.

Rémy Martin XO (7)
El passat dia 20 de febrer, Rémy Martin va presentar l'Opulence Table / Foto: Oriol Aguilar

La jornada va permetre gaudir d'una reveladora experiència per apreciar l'aroma, la textura i el sabor de Rémy Martín XO. D'aquesta manera es van conèixer tots els ingredients amb què es prepara i s'harmonitza aquest conyac. També es va poder degustar la complexitat de totes les seves notes florals, afruitades, especiades i fumades. Una experiència celebrada en un entorn relaxat i elegant que va enaltir els sentits dels convidats i va revelar els millors aspectes de la marca. El gust de prunes sucoses, taronges confitades, amb un toc d'avellanes i canyella, van ser els protagonistes d'una degustació memorable.

Dels conyacs més prestigiosos

La Maison Rémy Martin és la combinació perfecta de sabor, luxe i tradició. Per aquesta raó, tots els seus productes es posicionen com uns dels més venuts i desitjats del mercat. Així es va demostrar durant l'Opulence Table a la capital catalana, que va ser testimoni de l'aposta ferma d'aquest conyac per la qualitat i l'excel·lència. Rémy Martin XO s'elabora amb els millors eau-de-vie i és una clara garantia d'èxit gràcies a la seva doble destil·lació i a l'envelliment de la beguda en botes de roure francès de la regió de Limousin, que li confereixen una aroma i sabor inoblidables.

Rémy Martin Opulence Table
Rémy Martin XO s'elabora amb els millors eau-de-vie / Foto: Oriol Aguilar

La Rémy Martin Opulence Table és més que una experiència degustativa, ja que ensenya a aguditzar els sentits i apreciar l'essència del luxe i sofisticació. Gràcies a una experiència personalitzada que permet descobrir els matisos i aromes subtils d'un dels conyacs més prestigiosos, Rémy Martin XO.