Aquest és el luxós formatge que devorava Napoleó Bonaparte després de cada batalla
Es tracta d'un formatge caracteritzat per un sabor potent, una forta aroma i una agradable cremositat al paladar
Dilluns, 10 d'abril de 2023 - 05:30
Es tracta d'un formatge caracteritzat per un sabor potent, una forta aroma i una agradable cremositat al paladar
Dilluns, 10 d'abril de 2023 - 05:30
Aporten color als teus plats, però també un sabor fresc i una textura cruixent inconfusible
Divendres, 7 d'abril de 2023 - 05:30
Menú de Batch Cooking: l'Ada Parellada et prepara el menú per fer cinc àpats ben deliciosos i equilibrats
Divendres, 7 d'abril de 2023 - 05:30
Menú de Batch Cooking: l'Ada Parellada et prepara el menú per fer cinc àpats ben deliciosos i equilibrats
Divendres, 31 de març de 2023 - 05:30
El bacallà és una excel·lent elecció, i la llista de receptes tradicionals que se'n poden fer són nombroses
Dijous, 30 de març de 2023 - 05:30
Amb l'arribada imminent de la Setmana Santa, les pastisseries catalanes es preparen per elaborar els millors dolços
Dimecres, 29 de març de 2023 - 05:30
Hi ha diferents factors que poden afectar les propietats finals del formatge, com per exemple el moment en què s'elabora
Dimarts, 28 de març de 2023 - 05:30
Menú de Batch Cooking: l'Ada Parellada et prepara el menú per fer cinc àpats ben deliciosos i equilibrats
Divendres, 24 de març de 2023 - 05:30
Tot sobre els formatges manxecs, un dels més consumits, i les peculiaritats dels formatges tous
Dimarts, 21 de març de 2023 - 05:30
El consum d'espàrrecs verds, sobretot ara a la primavera que estan en el seu moment òptim, aporta multitud de beneficis
Dilluns, 20 de març de 2023 - 05:30
Tots anhelem agafar el son i hi ha certs consells que ens poden ajudar (alguns tenen forma de tassa fumejant)
Divendres, 17 de març de 2023 - 05:30
Menú de Batch Cooking: l'Ada Parellada et prepara el menú per fer cinc àpats ben deliciosos i equilibrats
Divendres, 17 de març de 2023 - 05:30
De mètode de guarda a art culinària: parlem d'envinagrats
Dimecres, 15 de març de 2023 - 05:30
Nova entrega d'una sèrie de vídeos per ensenyar-te, de la mà d'Eugeni Celery, tot allò que necessites saber sobre formatges
Dimarts, 14 de març de 2023 - 05:30
Un aliment els beneficis del qual es poden comptar en capes
Dilluns, 13 de març de 2023 - 05:30
Si t'agraden el romesco i les carxofes, aquest menú setmanal d'Ada Parellada és ideal per a tu i el prepararàs en una tarda
Divendres, 10 de març de 2023 - 05:30
Vols saber com coure la remolatxa? És una de les hortalisses més dolces i té propietats impressionants per a la nostra salut
Dimecres, 8 de març de 2023 - 05:30
Comencem avui una sèrie de píndoles per ensenyar-te, de la mà d'Eugeni Celery, tot allò que necessites saber sobre formatges
Dimarts, 7 de març de 2023 - 05:30
El 9 de març se celebra el Dia Mundial de la Truita de Patates, un dels plats estrella de la cuina catalana
Dilluns, 6 de març de 2023 - 05:30
De grans propietats nutricionals, els tirabecs van saltar a la fama gràcies a l'auge de la cuina oriental
Diumenge, 5 de març de 2023 - 05:30
La col llombarda és un aliment molt profitós i amb diverses propietats positives per al nostre cos
Dissabte, 4 de març de 2023 - 05:30
Menú de Batch Cooking: l'Ada Parellada et prepara el menú per fer cinc àpats ben deliciosos i equilibrats
Divendres, 3 de març de 2023 - 05:30
Aquestes són les 10 fruites de temporada de març que hauries de tenir sí o sí a casa al mes de l'inici de la primavera
Dilluns, 27 de febrer de 2023 - 05:30
Parlem d'un dels fruits secs que més beneficis aporten, motiu pel qual avui celebrem el Dia Mundial del Pistatxo
Diumenge, 26 de febrer de 2023 - 05:30
Menú de Batch Cooking: l'Ada Parellada et prepara el menú per fer cinc àpats ben deliciosos i equilibrats
Divendres, 24 de febrer de 2023 - 05:30
Alguns consells (i algun cant d'amor) a un producte que des del XVI fa xalar Catalunya
Dimecres, 22 de febrer de 2023 - 05:30
Eugeni Celery presenta un tipus de formatge singular i en descriu tots els detalls
Dimarts, 21 de febrer de 2023 - 05:30
Els llegums són un dels aliments que formen la base de la nostra piràmide nutricional, i és per això que els hem de defensar
Diumenge, 19 de febrer de 2023 - 05:30
Menú de Batch Cooking: l'Ada Parellada et prepara el menú per fer cinc àpats ben deliciosos i equilibrats
Divendres, 17 de febrer de 2023 - 05:30
La Generalitat posa en marxa una campanya per promoure el consum d'espècies de peix poc conegudes
Dijous, 16 de febrer de 2023 - 13:43
La temporada de maduixes comença a finals de febrer, quan els nostres paladars anhelen l'arribada de nous sabors
Dimecres, 15 de febrer de 2023 - 05:30
Prepara receptes boníssimes per a cada dia en tan sols una tarda i no tornis a cuinar més en tota la setmana
Divendres, 10 de febrer de 2023 - 05:30
Al Nadal, el besuc va assolir preus prohibitius, però avui us portem molt bones notícies
Dimecres, 8 de febrer de 2023 - 05:30
A més de ser bonic, el verat és un peix amb alts valors nutricionals i el preu del qual ara mateix és més que assequible
Diumenge, 5 de febrer de 2023 - 05:30
Prepara les receptes de tota la setmana en tan sols una tarda amb la nostra xef Ada Parellada
Divendres, 3 de febrer de 2023 - 05:30
Aquesta fruita t'ajuda a presumir d'esmorzar o d'amanida alhora que t'aporta importants nutrients per a la salut
Dimecres, 1 de febrer de 2023 - 05:30
Aquests arbrets verds encapçalen la llista de verdures més odiades a totes les edats. I ara, la ciència ho avala.
Diumenge, 29 de gener de 2023 - 05:30
Prepara les receptes de tota la setmana en tan sols una tarda amb la nostra xef Ada Parellada i descobreix plats deliciosos
Divendres, 27 de gener de 2023 - 05:30