Al Mercat

pastilla video
Aquest és el luxós formatge que devorava Napoleó Bonaparte després de cada batalla

Aquest és el luxós formatge que devorava Napoleó Bonaparte després de cada batalla

Es tracta d'un formatge caracteritzat per un sabor potent, una forta aroma i una agradable cremositat al paladar

Eugene Celery

Dilluns, 10 d'abril de 2023 - 05:30

Quines propietats té el rave? Tot el que no sabies d'aquest antioxidant natural i prodigiós

Quines propietats té el rave? Tot el que no sabies d'aquest antioxidant natural i prodigiós

Aporten color als teus plats, però també un sabor fresc i una textura cruixent inconfusible

María Coca

Divendres, 7 d'abril de 2023 - 05:30

pastilla video
Batch Cooking d'Ada Parellada: a l'abril, receptes mil

Batch Cooking d'Ada Parellada: a l'abril, receptes mil

Menú de Batch Cooking: l'Ada Parellada et prepara el menú per fer cinc àpats ben deliciosos i equilibrats

Ada Parellada

Divendres, 7 d'abril de 2023 - 05:30

pastilla video
Quin secret ens descobrirà avui el formatger Eugene Celery?

Quin secret ens descobrirà avui el formatger Eugene Celery?

Eugene Celery

Dimarts, 4 d'abril de 2023 - 05:30

pastilla video
Batch Cooking: cuina en un dia els 10 plats de l'Ada Parellada

Batch Cooking: cuina en un dia els 10 plats de l'Ada Parellada

Menú de Batch Cooking: l'Ada Parellada et prepara el menú per fer cinc àpats ben deliciosos i equilibrats

Ada Parellada

Divendres, 31 de març de 2023 - 05:30

Bacallà: la recepta irresistible que no se't pot escapar aquesta Setmana Santa

Bacallà: la recepta irresistible que no se't pot escapar aquesta Setmana Santa

El bacallà és una excel·lent elecció, i la llista de receptes tradicionals que se'n poden fer són nombroses

María Coca

Dijous, 30 de març de 2023 - 05:30

On comprar els millors bunyols de vent a Barcelona per Setmana Santa 2023

On comprar els millors bunyols de vent a Barcelona per Setmana Santa 2023

Amb l'arribada imminent de la Setmana Santa, les pastisseries catalanes es preparen per elaborar els millors dolços

Jordi Tubella

Dimecres, 29 de març de 2023 - 05:30

pastilla video
Per què els formatges són més grassos?

Per què els formatges són més grassos?

Hi ha diferents factors que poden afectar les propietats finals del formatge, com per exemple el moment en què s'elabora

Eugene Celery

Dimarts, 28 de març de 2023 - 05:30

pastilla video
Batch Cooking: les 10 receptes de la setmana, per Ada Parellada

Batch Cooking: les 10 receptes de la setmana, per Ada Parellada

Menú de Batch Cooking: l'Ada Parellada et prepara el menú per fer cinc àpats ben deliciosos i equilibrats

Ada Parellada

Divendres, 24 de març de 2023 - 05:30

pastilla video
Descobreix els secrets dels formatges manxecs i dels tous

Descobreix els secrets dels formatges manxecs i dels tous

Tot sobre els formatges manxecs, un dels més consumits, i les peculiaritats dels formatges tous

Eugeni Celery

Dimarts, 21 de març de 2023 - 05:30

Espàrrec verd: la verdura que et fa sentir bé (per dins i per fora)

Espàrrec verd: la verdura que et fa sentir bé (per dins i per fora)

El consum d'espàrrecs verds, sobretot ara a la primavera que estan en el seu moment òptim, aporta multitud de beneficis

María Coca

Dilluns, 20 de març de 2023 - 05:30

Les 5 millors infusions per dormir tota la nit: ¿funcionen?

Les 5 millors infusions per dormir tota la nit: ¿funcionen?

Tots anhelem agafar el son i hi ha certs consells que ens poden ajudar (alguns tenen forma de tassa fumejant)

María Coca

Divendres, 17 de març de 2023 - 05:30

pastilla video
Has de cuinar aquest cap de setmana? Aquest article t'interessa

Has de cuinar aquest cap de setmana? Aquest article t'interessa

Menú de Batch Cooking: l'Ada Parellada et prepara el menú per fer cinc àpats ben deliciosos i equilibrats

Ada Parellada

Divendres, 17 de març de 2023 - 05:30

La recepta de cogombre envinagrat que et farà xalar (i molt més)

La recepta de cogombre envinagrat que et farà xalar (i molt més)

De mètode de guarda a art culinària: parlem d'envinagrats

Alba Sunyer

Dimecres, 15 de març de 2023 - 05:30

pastilla video
Les caves, la sagristia dels formatges

Les caves, la sagristia dels formatges

Nova entrega d'una sèrie de vídeos per ensenyar-te, de la mà d'Eugeni Celery, tot allò que necessites saber sobre formatges

Eugeni Celery

Dimarts, 14 de març de 2023 - 05:30

Et faig plorar (i no soc la teva exparella). Qui soc?

Et faig plorar (i no soc la teva exparella). Qui soc?

Un aliment els beneficis del qual es poden comptar en capes

María Coca

Dilluns, 13 de març de 2023 - 05:30

pastilla video
Ets 'team' romesco? L'Ada Parellada et proposa un menú setmanal que t'encantarà

Ets 'team' romesco? L'Ada Parellada et proposa un menú setmanal que t'encantarà

Si t'agraden el romesco i les carxofes, aquest menú setmanal d'Ada Parellada és ideal per a tu i el prepararàs en una tarda

Ada Parellada

Divendres, 10 de març de 2023 - 05:30

Com coure la remolatxa fresca: el mètode definitiu perquè quedi sucosa

Com coure la remolatxa fresca: el mètode definitiu perquè quedi sucosa

Vols saber com coure la remolatxa? És una de les hortalisses més dolces i té propietats impressionants per a la nostra salut

Jordi Tubella

Dimecres, 8 de març de 2023 - 05:30

pastilla video
Quina és la diferència entre la llet crua i la llet pasteuritzada?

Quina és la diferència entre la llet crua i la llet pasteuritzada?

Comencem avui una sèrie de píndoles per ensenyar-te, de la mà d'Eugeni Celery, tot allò que necessites saber sobre formatges

Eugeni Celery

Dimarts, 7 de març de 2023 - 05:30

On fan la millor truita de patates a Barcelona? 5 llocs que et deixaran fascinat

On fan la millor truita de patates a Barcelona? 5 llocs que et deixaran fascinat

El 9 de març se celebra el Dia Mundial de la Truita de Patates, un dels plats estrella de la cuina catalana

Jordi Tubella

Dilluns, 6 de març de 2023 - 05:30

El llegum que et dona un xut de vitamines: et sorprendrà i aniràs corrents a comprar-ne

El llegum que et dona un xut de vitamines: et sorprendrà i aniràs corrents a comprar-ne

De grans propietats nutricionals, els tirabecs van saltar a la fama gràcies a l'auge de la cuina oriental

María Coca

Diumenge, 5 de març de 2023 - 05:30

3 receptes amb col llombarda fàcils i sanes: molt nutritives i digestives

3 receptes amb col llombarda fàcils i sanes: molt nutritives i digestives

La col llombarda és un aliment molt profitós i amb diverses propietats positives per al nostre cos

Jordi Tubella

Dissabte, 4 de març de 2023 - 05:30

pastilla video
Menú de Batch Cooking: comença el març menjant com l'Ada Parellada

Menú de Batch Cooking: comença el març menjant com l'Ada Parellada

Menú de Batch Cooking: l'Ada Parellada et prepara el menú per fer cinc àpats ben deliciosos i equilibrats

Ada Parellada

Divendres, 3 de març de 2023 - 05:30

Les 10 fruites de temporada del març que no poden faltar a la teva cistella de la compra

Les 10 fruites de temporada del març que no poden faltar a la teva cistella de la compra

Aquestes són les 10 fruites de temporada de març que hauries de tenir sí o sí a casa al mes de l'inici de la primavera

Jordi Tubella

Dilluns, 27 de febrer de 2023 - 05:30

Per què els pistatxos són el "vici" més saludable?

Per què els pistatxos són el "vici" més saludable?

Parlem d'un dels fruits secs que més beneficis aporten, motiu pel qual avui celebrem el Dia Mundial del Pistatxo

María Coca

Diumenge, 26 de febrer de 2023 - 05:30

pastilla video
Menú de Batch Cooking: l'Ada Parellada i les seves 10 receptes per a la setmana

Menú de Batch Cooking: l'Ada Parellada i les seves 10 receptes per a la setmana

Menú de Batch Cooking: l'Ada Parellada et prepara el menú per fer cinc àpats ben deliciosos i equilibrats

Ada Parellada

Divendres, 24 de febrer de 2023 - 05:30

Com dessalem el bacallà?

Com dessalem el bacallà?

Alguns consells (i algun cant d'amor) a un producte que des del XVI fa xalar Catalunya

Alba Sunyer

Dimecres, 22 de febrer de 2023 - 05:30

pastilla video
El formatge d'ovella d'Albert Pons

El formatge d'ovella d'Albert Pons

Eugeni Celery presenta un tipus de formatge singular i en descriu tots els detalls

Jordi Tubella / Eugeni Celery

Dimarts, 21 de febrer de 2023 - 05:30

Com aconsegueixo que al meu fill li agradin els llegums?

Com aconsegueixo que al meu fill li agradin els llegums?

Els llegums són un dels aliments que formen la base de la nostra piràmide nutricional, i és per això que els hem de defensar

María Coca

Diumenge, 19 de febrer de 2023 - 05:30

pastilla video
Menú de Batch Cooking: els 10 plats de la setmana, per Ada Parellada

Menú de Batch Cooking: els 10 plats de la setmana, per Ada Parellada

Menú de Batch Cooking: l'Ada Parellada et prepara el menú per fer cinc àpats ben deliciosos i equilibrats

Ada Parellada

Divendres, 17 de febrer de 2023 - 05:30

pastilla video
Coneixes les 230 espècies de peixos que es pesquen a Catalunya?

Coneixes les 230 espècies de peixos que es pesquen a Catalunya?

La Generalitat posa en marxa una campanya per promoure el consum d'espècies de peix poc conegudes

Alba Solé Ingla

Dijous, 16 de febrer de 2023 - 13:43

La maduixa: la fruita que fa gust de primavera

La maduixa: la fruita que fa gust de primavera

La temporada de maduixes comença a finals de febrer, quan els nostres paladars anhelen l'arribada de nous sabors

María Coca

Dimecres, 15 de febrer de 2023 - 05:30

pastilla video
Menú de Batch Cooking: l'Ada Parellada et prepara uns plats variats per a tota la setmana

Menú de Batch Cooking: l'Ada Parellada et prepara uns plats variats per a tota la setmana

Prepara receptes boníssimes per a cada dia en tan sols una tarda i no tornis a cuinar més en tota la setmana

Ada Parellada

Divendres, 10 de febrer de 2023 - 05:30

El peix que està a bon preu (i, a més, boníssim)

El peix que està a bon preu (i, a més, boníssim)

Al Nadal, el besuc va assolir preus prohibitius, però avui us portem molt bones notícies

María Coca

Dimecres, 8 de febrer de 2023 - 05:30

Verat: l'opció més econòmica i saludable

Verat: l'opció més econòmica i saludable

A més de ser bonic, el verat és un peix amb alts valors nutricionals i el preu del qual ara mateix és més que assequible

María Coca

Diumenge, 5 de febrer de 2023 - 05:30

pastilla video
Menú de Batch Cooking: l'Ada Parellada enceta el febrer amb unes receptes delicioses

Menú de Batch Cooking: l'Ada Parellada enceta el febrer amb unes receptes delicioses

Prepara les receptes de tota la setmana en tan sols una tarda amb la nostra xef Ada Parellada

Ada Parellada

Divendres, 3 de febrer de 2023 - 05:30

Alvocat: la moda més beneficiosa

Alvocat: la moda més beneficiosa

Aquesta fruita t'ajuda a presumir d'esmorzar o d'amanida alhora que t'aporta importants nutrients per a la salut

María Coca

Dimecres, 1 de febrer de 2023 - 05:30

Per què no ens agrada el bròcoli?

Per què no ens agrada el bròcoli?

Aquests arbrets verds encapçalen la llista de verdures més odiades a totes les edats. I ara, la ciència ho avala.

María Coca

Diumenge, 29 de gener de 2023 - 05:30

pastilla video
Menú de Batch Cooking: l'Ada Parellada et prepara el menú de tota la setmana

Menú de Batch Cooking: l'Ada Parellada et prepara el menú de tota la setmana

Prepara les receptes de tota la setmana en tan sols una tarda amb la nostra xef Ada Parellada i descobreix plats deliciosos

Ada Parellada

Divendres, 27 de gener de 2023 - 05:30

Pèsols: el llegum disfressat de verdura

Pèsols: el llegum disfressat de verdura

Com a bon llegum, és ric en proteïnes vegetals, i com a bon amic de les verdures, la seva aportació de fibra és considerable

María Coca

Dilluns, 23 de gener de 2023 - 05:30