Al Mercat

pastilla video
Batch Cooking d'Ada Parellada: 3 receptes per devorar el plat amb el llom com a protagonista

Batch Cooking d'Ada Parellada: 3 receptes per devorar el plat amb el llom com a protagonista

La xef del Semproniana t'ensenya com elaborar 3 receptes perquè puguis fer-les a casa còmodament

Ada Parellada

Dijous, 29 de juny de 2023 - 05:30

pastilla video
Un formatge cremós i ideal per acompanyar amb cervesa i unes llesques de pa

Un formatge cremós i ideal per acompanyar amb cervesa i unes llesques de pa

El Puigpedrós és una peça elaborada a partir de llet crua de vaca, que ens aporta al paladar uns suaus tocs salins

Eugeni Celery

Dimarts, 27 de juny de 2023 - 05:30

pastilla video
Batch Cooking d'Ada Parellada: 3 receptes per posar-te vermell com un tomàquet

Batch Cooking d'Ada Parellada: 3 receptes per posar-te vermell com un tomàquet

La xef del Semproniana t'ensenya com elaborar 3 receptes perquè puguis fer-les a casa còmodament

Ada Parellada

Dijous, 22 de juny de 2023 - 05:30

pastilla video
Un formatge salvatge i un dels més representatius de la Catalunya pirenenca

Un formatge salvatge i un dels més representatius de la Catalunya pirenenca

El Tupí és fruit de l'experiència dels pastors que reaprofitaven els formatges vells o defectuosos

Eugene Celery

Dimarts, 20 de juny de 2023 - 05:30

Fonoll: tot sobre el remei natural més aprofitable a la cuina i els seus beneficis per a la salut

Fonoll: tot sobre el remei natural més aprofitable a la cuina i els seus beneficis per a la salut

És un dels millors aliats del sistema digestiu, però també es mereix un lloc destacat a les nostres receptes d'estiu

María Coca

Diumenge, 18 de juny de 2023 - 05:30

4 flors que no sabies que pots afegir als teus plats (i no només per decorar)

4 flors que no sabies que pots afegir als teus plats (i no només per decorar)

Si encara no has provat d'incloure flors a les teves receptes, aquí van algunes idees

María Coca

Divendres, 16 de juny de 2023 - 05:30

pastilla video
Batch Cooking d'Ada Parellada: les 3 receptes més romanes amb aquest tipus d'enciam

Batch Cooking d'Ada Parellada: les 3 receptes més romanes amb aquest tipus d'enciam

La xef del Semproniana t'ensenya com elaborar 3 receptes perquè puguis fer-les a casa còmodament

Ada Parellada

Dijous, 15 de juny de 2023 - 05:30

pastilla video
Aprèn a diferenciar el mató del recuit com un autèntic formatger

Aprèn a diferenciar el mató del recuit com un autèntic formatger

Us ajudem a establir les diferències principals entre aquests dos productes làctics

Eugene Celery

Dimarts, 13 de juny de 2023 - 05:30

Cirera o picota? La clau per distingir les varietats de la fruita d'estiu més llaminera

Cirera o picota? La clau per distingir les varietats de la fruita d'estiu més llaminera

El sabor de la picota pot ser el preferit per tots, però nutricionalment la cirera també és molt interessant

María Coca

Diumenge, 11 de juny de 2023 - 05:30

5 ingredients per fer un entrepà senzill, bo i original que no són pernil i formatge

5 ingredients per fer un entrepà senzill, bo i original que no són pernil i formatge

Per portar-te a la feina, a un pícnic al camp o a la motxilla per gaudir-ne a la platja

María Coca

Divendres, 9 de juny de 2023 - 17:34

pastilla video
Batch Cooking d'Ada Parellada: les millors receptes a partir d'ous durs

Batch Cooking d'Ada Parellada: les millors receptes a partir d'ous durs

La xef del Semproniana t'ensenya com elaborar 3 receptes perquè puguis fer-les a casa còmodament

Ada Parellada

Divendres, 9 de juny de 2023 - 05:30

pastilla video
El formatge d'ovella fet amb llet molt fresca que no té competidor

El formatge d'ovella fet amb llet molt fresca que no té competidor

Un formatge irresistible i centenari elaborat per la família Páramo

Eugene Celery

Dimecres, 7 de juny de 2023 - 05:30

pastilla video
Batch Cooking d'Ada Parellada: fes volar la imaginació amb els cigrons i unes receptes brutals

Batch Cooking d'Ada Parellada: fes volar la imaginació amb els cigrons i unes receptes brutals

La xef del Semproniana t'ensenya com elaborar 3 receptes perquè puguis fer-les a casa còmodament

Ada Parellada

Divendres, 2 de juny de 2023 - 05:30

pastilla video
Un formatge artesà i de pastor fet per una única persona

Un formatge artesà i de pastor fet per una única persona

El Baridà és una elaboració feta en tot el seu procés pel formatger Francesc Buscallà

Eugene Celery

Dimarts, 30 de maig de 2023 - 05:30

Kombutxa: què és i per què aquesta beguda és un excel·lent remei natural

Kombutxa: què és i per què aquesta beguda és un excel·lent remei natural

Aquesta beguda amb més de mil anys de vida està ara tan de moda que ja és ben fàcil trobar-la al supermercat

María Coca

Dilluns, 29 de maig de 2023 - 05:30

pastilla video
Batch Cooking d'Ada Parellada: 3 receptes a partir de patates bullides (i uns consells clau)

Batch Cooking d'Ada Parellada: 3 receptes a partir de patates bullides (i uns consells clau)

La xef del Semproniana t'ensenya com elaborar 3 receptes molt diferents perquè puguis fer-les a casa còmodament

Ada Parellada

Divendres, 26 de maig de 2023 - 05:30

pastilla video
Un formatge artesanal fet amb llet crua de cabra absolutament irresistible

Un formatge artesanal fet amb llet crua de cabra absolutament irresistible

Lo Candinell és una absoluta joia gastronòmica

Eugene Celery

Dimecres, 24 de maig de 2023 - 05:30

És bo menjar cargols? Els sorprenents beneficis d'ingerir aquest mol·lusc

És bo menjar cargols? Els sorprenents beneficis d'ingerir aquest mol·lusc

Els experts coincideixen en aquests petits animals que surten després de la pluja poden convertir-se en l'aliment del futur

María Coca

Dilluns, 22 de maig de 2023 - 05:30

Quin és el moment perfecte del dia per prendre fruita? Els motius per triar aquesta hora i no una altra

Quin és el moment perfecte del dia per prendre fruita? Els motius per triar aquesta hora i no una altra

El món de la nutrició i l'alimentació és ple de mites, i avui és el torn de trencar els de la fruita (i els seus horaris)

María Coca

Diumenge, 21 de maig de 2023 - 05:30

pastilla video
Batch Cooking d'Ada Parellada: tot el que pots fer amb una safata de verdures al forn

Batch Cooking d'Ada Parellada: tot el que pots fer amb una safata de verdures al forn

La xef del Semproniana t'ensenya com elaborar 3 receptes molt diferents perquè puguis fer-les a casa còmodament

Ada Parellada

Divendres, 19 de maig de 2023 - 05:30

pastilla video
El prestigiós formatge de marca mundial que representa el sud d'Europa

El prestigiós formatge de marca mundial que representa el sud d'Europa

Produït a Màlaga, és el formatge estrella de la Cooperativa Agasur i un dels més significatius del sud del continent

Eugene Celery

Dimarts, 16 de maig de 2023 - 05:30

5 aliments per posar-te moreno: què menjar si vols potenciar el bronzejat

5 aliments per posar-te moreno: què menjar si vols potenciar el bronzejat

Aquí va un llistat de productes que et poden ajudar a canviar de to de forma més ràpida i igualment segura

María Coca

Divendres, 12 de maig de 2023 - 05:30

La nectarina no és només un préssec de pell llisa: propietats i usos a la cuina

La nectarina no és només un préssec de pell llisa: propietats i usos a la cuina

Existeix la falsa creença que la nectarina és una barreja entre el préssec i la pruna, però això no és cert

María Coca

Dijous, 11 de maig de 2023 - 05:30

pastilla video
Batch Cooking d'Ada Parellada: 3 receptes sanes i molt variades amb l'arròs com a base

Batch Cooking d'Ada Parellada: 3 receptes sanes i molt variades amb l'arròs com a base

La xef del restaurant Semproniana t'ensenya com elaborar 3 receptes molt diferents perquè puguis fer-les a casa còmodament

Ada Parellada

Dijous, 11 de maig de 2023 - 05:30

pastilla video
Més que un formatge: això és tot un luxe gastronòmic

Més que un formatge: això és tot un luxe gastronòmic

Avui Eugene Celery ens parla del Camembert, el rei de Normandia

Eugene Celery

Dimarts, 9 de maig de 2023 - 05:30

Maig, el mes de l'hort: 5 productes que pots sembrar fàcilment a casa

Maig, el mes de l'hort: 5 productes que pots sembrar fàcilment a casa

El mes de les flors és també una època crucial per als hortolans

María Coca

Dilluns, 8 de maig de 2023 - 05:30

Batch Cooking de maig: menú, receptes i llista de la compra

Batch Cooking de maig: menú, receptes i llista de la compra

Aquí trobaràs tots els batch cooking de l'Ada Parellada del mes de maig, amb les receptes i els ingredients necessaris

Jordi Tubella

Divendres, 5 de maig de 2023 - 11:55

pastilla video
Batch Cooking d'Ada Parellada: descobreix totes les receptes d'aquesta setmana

Batch Cooking d'Ada Parellada: descobreix totes les receptes d'aquesta setmana

Menú de Batch Cooking: l'Ada Parellada et prepara el menú per fer uns àpats ben deliciosos

Ada Parellada

Divendres, 5 de maig de 2023 - 05:30

Tonyina vermella: la raó que el converteix en un dels peixos més cars del món

Tonyina vermella: la raó que el converteix en un dels peixos més cars del món

Una menja plena de sabor i beneficis nutricionals, les seves peces es venen a preus desorbitats als mercats de Tòquio

María Coca

Divendres, 5 de maig de 2023 - 05:30

pastilla video
Saps quin és el formatge blau més untuós i amb l'aroma més irresistible?

Saps quin és el formatge blau més untuós i amb l'aroma més irresistible?

Eugene Celery ens descobreix els secrets del cabrales, el formatge que França enveja

Eugeni Celery

Dimecres, 3 de maig de 2023 - 05:30

És segur menjar enciam de bossa? No sempre la comoditat et fa perdre nutrients

És segur menjar enciam de bossa? No sempre la comoditat et fa perdre nutrients

Perquè sí: les amanides envasades són una opció i segura. Vols saber per què?

María Coca

Dilluns, 1 de maig de 2023 - 05:30

pastilla video
Batch Cooking d'Ada Parellada: prepara en una tarda el menú de tota la setmana

Batch Cooking d'Ada Parellada: prepara en una tarda el menú de tota la setmana

Menú de Batch Cooking: l'Ada Parellada et prepara el menú per fer uns àpats ben deliciosos

Ada Parellada

Divendres, 28 d'abril de 2023 - 05:30

Els aliments transgènics, són bons o dolents? Tots els pros i contres per a la salut

Els aliments transgènics, són bons o dolents? Tots els pros i contres per a la salut

S'ha escrit molt sobre els avantatges i els inconvenients dels transgènics, però encara continuen havent-hi dubtes

María Coca

Dijous, 27 d'abril de 2023 - 05:30

pastilla video
El formatge "borratxo" que va salvar vides durant la Primera Guerra Mundial

El formatge "borratxo" que va salvar vides durant la Primera Guerra Mundial

El Testun al Barolo és un formatge de pasta premsada fet amb llet de vaca i cabra

Eugene Celery

Dimarts, 25 d'abril de 2023 - 05:30

Descobreix els grans (i desconeguts) secrets del turbot, el peix més cobejat

Descobreix els grans (i desconeguts) secrets del turbot, el peix més cobejat

Hi ha alguna recepta més saborosa, saludable i fàcil de fer que un turbot al forn?

María Coca

Dilluns, 24 d'abril de 2023 - 05:30

pastilla video
Batch Cooking d'Ada Parellada: un menú per no haver de cuinar en tota la setmana

Batch Cooking d'Ada Parellada: un menú per no haver de cuinar en tota la setmana

Menú de Batch Cooking: l'Ada Parellada et prepara el menú per fer uns àpats ben deliciosos

Ada Parellada

Divendres, 21 d'abril de 2023 - 05:30

pastilla video
Un dels formatges més particulars de Suïssa amb el qual fer fondues delicioses

Un dels formatges més particulars de Suïssa amb el qual fer fondues delicioses

L'Appenzeller s'elabora a partir de llet de vaca, i té un gust fort, refinat i característic

Eugeni Celery

Dimarts, 18 d'abril de 2023 - 05:30

5 aliments que t'ajudaran a combatre l'al·lèrgia primaveral aquest abril

5 aliments que t'ajudaran a combatre l'al·lèrgia primaveral aquest abril

Amb els nivells de pol·len a dalt de tot, et donem una bona raó per canviar la farmàcia pel mercat

María Coca

Dilluns, 17 d'abril de 2023 - 05:30

pastilla video
Menú de Batch Cooking: l'Ada Parellada et prepara el menú per fer 5 àpats ben deliciosos

Menú de Batch Cooking: l'Ada Parellada et prepara el menú per fer 5 àpats ben deliciosos

Un menú amb productes de temporada i plats per no haver de cuinar durant tota la setmana

Ada Parellada

Divendres, 14 d'abril de 2023 - 05:30

Bledes: l'ingredient de moda que no pot faltar a la teva cuina si vols menjar saludable

Bledes: l'ingredient de moda que no pot faltar a la teva cuina si vols menjar saludable

Si hi ha una verdura que mereix el títol de superaliment, aquesta hauria de ser la bleda

María Coca

Dijous, 13 d'abril de 2023 - 05:30