Al Mercat

És bo menjar cargols? Els sorprenents beneficis d'ingerir aquest mol·lusc

És bo menjar cargols? Els sorprenents beneficis d'ingerir aquest mol·lusc

Els experts coincideixen en aquests petits animals que surten després de la pluja poden convertir-se en l'aliment del futur

María Coca

Dilluns, 22 de maig de 2023 - 05:30

Quin és el moment perfecte del dia per prendre fruita? Els motius per triar aquesta hora i no una altra

Quin és el moment perfecte del dia per prendre fruita? Els motius per triar aquesta hora i no una altra

El món de la nutrició i l'alimentació és ple de mites, i avui és el torn de trencar els de la fruita (i els seus horaris)

María Coca

Diumenge, 21 de maig de 2023 - 05:30

pastilla video
Batch Cooking d'Ada Parellada: tot el que pots fer amb una safata de verdures al forn

Batch Cooking d'Ada Parellada: tot el que pots fer amb una safata de verdures al forn

La xef del Semproniana t'ensenya com elaborar 3 receptes molt diferents perquè puguis fer-les a casa còmodament

Ada Parellada

Divendres, 19 de maig de 2023 - 05:30

pastilla video
El prestigiós formatge de marca mundial que representa el sud d'Europa

El prestigiós formatge de marca mundial que representa el sud d'Europa

Produït a Màlaga, és el formatge estrella de la Cooperativa Agasur i un dels més significatius del sud del continent

Eugene Celery

Dimarts, 16 de maig de 2023 - 05:30

5 aliments per posar-te moreno: què menjar si vols potenciar el bronzejat

5 aliments per posar-te moreno: què menjar si vols potenciar el bronzejat

Aquí va un llistat de productes que et poden ajudar a canviar de to de forma més ràpida i igualment segura

María Coca

Divendres, 12 de maig de 2023 - 05:30

La nectarina no és només un préssec de pell llisa: propietats i usos a la cuina

La nectarina no és només un préssec de pell llisa: propietats i usos a la cuina

Existeix la falsa creença que la nectarina és una barreja entre el préssec i la pruna, però això no és cert

María Coca

Dijous, 11 de maig de 2023 - 05:30

pastilla video
Batch Cooking d'Ada Parellada: 3 receptes sanes i molt variades amb l'arròs com a base

Batch Cooking d'Ada Parellada: 3 receptes sanes i molt variades amb l'arròs com a base

La xef del restaurant Semproniana t'ensenya com elaborar 3 receptes molt diferents perquè puguis fer-les a casa còmodament

Ada Parellada

Dijous, 11 de maig de 2023 - 05:30

pastilla video
Més que un formatge: això és tot un luxe gastronòmic

Més que un formatge: això és tot un luxe gastronòmic

Avui Eugene Celery ens parla del Camembert, el rei de Normandia

Eugene Celery

Dimarts, 9 de maig de 2023 - 05:30

Maig, el mes de l'hort: 5 productes que pots sembrar fàcilment a casa

Maig, el mes de l'hort: 5 productes que pots sembrar fàcilment a casa

El mes de les flors és també una època crucial per als hortolans

María Coca

Dilluns, 8 de maig de 2023 - 05:30

Batch Cooking de maig: menú, receptes i llista de la compra

Batch Cooking de maig: menú, receptes i llista de la compra

Aquí trobaràs tots els batch cooking de l'Ada Parellada del mes de maig, amb les receptes i els ingredients necessaris

Jordi Tubella

Divendres, 5 de maig de 2023 - 11:55

pastilla video
Batch Cooking d'Ada Parellada: descobreix totes les receptes d'aquesta setmana

Batch Cooking d'Ada Parellada: descobreix totes les receptes d'aquesta setmana

Menú de Batch Cooking: l'Ada Parellada et prepara el menú per fer uns àpats ben deliciosos

Ada Parellada

Divendres, 5 de maig de 2023 - 05:30

Tonyina vermella: la raó que el converteix en un dels peixos més cars del món

Tonyina vermella: la raó que el converteix en un dels peixos més cars del món

Una menja plena de sabor i beneficis nutricionals, les seves peces es venen a preus desorbitats als mercats de Tòquio

María Coca

Divendres, 5 de maig de 2023 - 05:30

pastilla video
Saps quin és el formatge blau més untuós i amb l'aroma més irresistible?

Saps quin és el formatge blau més untuós i amb l'aroma més irresistible?

Eugene Celery ens descobreix els secrets del cabrales, el formatge que França enveja

Eugeni Celery

Dimecres, 3 de maig de 2023 - 05:30

És segur menjar enciam de bossa? No sempre la comoditat et fa perdre nutrients

És segur menjar enciam de bossa? No sempre la comoditat et fa perdre nutrients

Perquè sí: les amanides envasades són una opció i segura. Vols saber per què?

María Coca

Dilluns, 1 de maig de 2023 - 05:30

pastilla video
Batch Cooking d'Ada Parellada: prepara en una tarda el menú de tota la setmana

Batch Cooking d'Ada Parellada: prepara en una tarda el menú de tota la setmana

Menú de Batch Cooking: l'Ada Parellada et prepara el menú per fer uns àpats ben deliciosos

Ada Parellada

Divendres, 28 d'abril de 2023 - 05:30

Els aliments transgènics, són bons o dolents? Tots els pros i contres per a la salut

Els aliments transgènics, són bons o dolents? Tots els pros i contres per a la salut

S'ha escrit molt sobre els avantatges i els inconvenients dels transgènics, però encara continuen havent-hi dubtes

María Coca

Dijous, 27 d'abril de 2023 - 05:30

pastilla video
El formatge "borratxo" que va salvar vides durant la Primera Guerra Mundial

El formatge "borratxo" que va salvar vides durant la Primera Guerra Mundial

El Testun al Barolo és un formatge de pasta premsada fet amb llet de vaca i cabra

Eugene Celery

Dimarts, 25 d'abril de 2023 - 05:30

Descobreix els grans (i desconeguts) secrets del turbot, el peix més cobejat

Descobreix els grans (i desconeguts) secrets del turbot, el peix més cobejat

Hi ha alguna recepta més saborosa, saludable i fàcil de fer que un turbot al forn?

María Coca

Dilluns, 24 d'abril de 2023 - 05:30

pastilla video
Batch Cooking d'Ada Parellada: un menú per no haver de cuinar en tota la setmana

Batch Cooking d'Ada Parellada: un menú per no haver de cuinar en tota la setmana

Menú de Batch Cooking: l'Ada Parellada et prepara el menú per fer uns àpats ben deliciosos

Ada Parellada

Divendres, 21 d'abril de 2023 - 05:30

pastilla video
Un dels formatges més particulars de Suïssa amb el qual fer fondues delicioses

Un dels formatges més particulars de Suïssa amb el qual fer fondues delicioses

L'Appenzeller s'elabora a partir de llet de vaca, i té un gust fort, refinat i característic

Eugeni Celery

Dimarts, 18 d'abril de 2023 - 05:30

5 aliments que t'ajudaran a combatre l'al·lèrgia primaveral aquest abril

5 aliments que t'ajudaran a combatre l'al·lèrgia primaveral aquest abril

Amb els nivells de pol·len a dalt de tot, et donem una bona raó per canviar la farmàcia pel mercat

María Coca

Dilluns, 17 d'abril de 2023 - 05:30

pastilla video
Menú de Batch Cooking: l'Ada Parellada et prepara el menú per fer 5 àpats ben deliciosos

Menú de Batch Cooking: l'Ada Parellada et prepara el menú per fer 5 àpats ben deliciosos

Un menú amb productes de temporada i plats per no haver de cuinar durant tota la setmana

Ada Parellada

Divendres, 14 d'abril de 2023 - 05:30

Bledes: l'ingredient de moda que no pot faltar a la teva cuina si vols menjar saludable

Bledes: l'ingredient de moda que no pot faltar a la teva cuina si vols menjar saludable

Si hi ha una verdura que mereix el títol de superaliment, aquesta hauria de ser la bleda

María Coca

Dijous, 13 d'abril de 2023 - 05:30

Batch Cooking d'abril: menú, receptes i llista de la compra

Batch Cooking d'abril: menú, receptes i llista de la compra

Aquí trobaràs tots els batch cooking de l'Ada Parellada del mes d'abril, amb les receptes i els ingredients necessaris

Jordi Tubella

Dimecres, 12 d'abril de 2023 - 05:30

pastilla video
Aquest és el luxós formatge que devorava Napoleó Bonaparte després de cada batalla

Aquest és el luxós formatge que devorava Napoleó Bonaparte després de cada batalla

Es tracta d'un formatge caracteritzat per un sabor potent, una forta aroma i una agradable cremositat al paladar

Eugene Celery

Dilluns, 10 d'abril de 2023 - 05:30

pastilla video
Batch Cooking d'Ada Parellada: a l'abril, receptes mil

Batch Cooking d'Ada Parellada: a l'abril, receptes mil

Menú de Batch Cooking: l'Ada Parellada et prepara el menú per fer cinc àpats ben deliciosos i equilibrats

Ada Parellada

Divendres, 7 d'abril de 2023 - 05:30

Quines propietats té el rave? Tot el que no sabies d'aquest antioxidant natural i prodigiós

Quines propietats té el rave? Tot el que no sabies d'aquest antioxidant natural i prodigiós

Aporten color als teus plats, però també un sabor fresc i una textura cruixent inconfusible

María Coca

Divendres, 7 d'abril de 2023 - 05:30

pastilla video
Quin secret ens descobrirà avui el formatger Eugene Celery?

Quin secret ens descobrirà avui el formatger Eugene Celery?

Eugene Celery

Dimarts, 4 d'abril de 2023 - 05:30

pastilla video
Batch Cooking: cuina en un dia els 10 plats de l'Ada Parellada

Batch Cooking: cuina en un dia els 10 plats de l'Ada Parellada

Menú de Batch Cooking: l'Ada Parellada et prepara el menú per fer cinc àpats ben deliciosos i equilibrats

Ada Parellada

Divendres, 31 de març de 2023 - 05:30

Bacallà: la recepta irresistible que no se't pot escapar aquesta Setmana Santa

Bacallà: la recepta irresistible que no se't pot escapar aquesta Setmana Santa

El bacallà és una excel·lent elecció, i la llista de receptes tradicionals que se'n poden fer són nombroses

María Coca

Dijous, 30 de març de 2023 - 05:30

On comprar els millors bunyols de vent a Barcelona per Setmana Santa 2023

On comprar els millors bunyols de vent a Barcelona per Setmana Santa 2023

Amb l'arribada imminent de la Setmana Santa, les pastisseries catalanes es preparen per elaborar els millors dolços

Jordi Tubella

Dimecres, 29 de març de 2023 - 05:30

pastilla video
Per què els formatges són més grassos?

Per què els formatges són més grassos?

Hi ha diferents factors que poden afectar les propietats finals del formatge, com per exemple el moment en què s'elabora

Eugene Celery

Dimarts, 28 de març de 2023 - 05:30

pastilla video
Batch Cooking: les 10 receptes de la setmana, per Ada Parellada

Batch Cooking: les 10 receptes de la setmana, per Ada Parellada

Menú de Batch Cooking: l'Ada Parellada et prepara el menú per fer cinc àpats ben deliciosos i equilibrats

Ada Parellada

Divendres, 24 de març de 2023 - 05:30

pastilla video
Descobreix els secrets dels formatges manxecs i dels tous

Descobreix els secrets dels formatges manxecs i dels tous

Tot sobre els formatges manxecs, un dels més consumits, i les peculiaritats dels formatges tous

Eugeni Celery

Dimarts, 21 de març de 2023 - 05:30

Espàrrec verd: la verdura que et fa sentir bé (per dins i per fora)

Espàrrec verd: la verdura que et fa sentir bé (per dins i per fora)

El consum d'espàrrecs verds, sobretot ara a la primavera que estan en el seu moment òptim, aporta multitud de beneficis

María Coca

Dilluns, 20 de març de 2023 - 05:30

Les 5 millors infusions per dormir tota la nit: ¿funcionen?

Les 5 millors infusions per dormir tota la nit: ¿funcionen?

Tots anhelem agafar el son i hi ha certs consells que ens poden ajudar (alguns tenen forma de tassa fumejant)

María Coca

Divendres, 17 de març de 2023 - 05:30

pastilla video
Has de cuinar aquest cap de setmana? Aquest article t'interessa

Has de cuinar aquest cap de setmana? Aquest article t'interessa

Menú de Batch Cooking: l'Ada Parellada et prepara el menú per fer cinc àpats ben deliciosos i equilibrats

Ada Parellada

Divendres, 17 de març de 2023 - 05:30

La recepta de cogombre envinagrat que et farà xalar (i molt més)

La recepta de cogombre envinagrat que et farà xalar (i molt més)

De mètode de guarda a art culinària: parlem d'envinagrats

Alba Sunyer

Dimecres, 15 de març de 2023 - 05:30

pastilla video
Les caves, la sagristia dels formatges

Les caves, la sagristia dels formatges

Nova entrega d'una sèrie de vídeos per ensenyar-te, de la mà d'Eugeni Celery, tot allò que necessites saber sobre formatges

Eugeni Celery

Dimarts, 14 de març de 2023 - 05:30

Et faig plorar (i no soc la teva exparella). Qui soc?

Et faig plorar (i no soc la teva exparella). Qui soc?

Un aliment els beneficis del qual es poden comptar en capes

María Coca

Dilluns, 13 de març de 2023 - 05:30