El furor del bon temps. De préssec, de meló, de síndria… prepara’t perquè els prepararem tots aquest estiu. Més enllà d’una textura delicada i cremosa (smoothie prové de l’anglès smooth, que significa suau), la gràcia d’aquests batuts és la combinació del sabor propi de la fruita amb la resta d’ingredients naturals, com ara la mel, les plantes aromàtiques o fins i tot les espècies. Prepara’t que venen!

LA GOURMETERIA 4 10 F

 

Ingredients

 

  • 1 kg de préssecs madurs
  • 150 g de iogurt grec
  • 100 g de llet de coco per cuinar (en llauna)
  • 1 cl de suc de llima o llimona verda (1 unitat)
  • 1 cullerada sopera de mel bona
  • Un manat d’alfàbrega (només per decorar)

Recepta:

  1. Peleu i talleu els préssecs en daus petits. Poseu-los en una bossa sense aire i congeleu-los 1 hora com a mínim.
  2. En el got de la trituradora, poseu el préssec congelat amb la resta d’ingredients i tritureu-ho tot fins a obtenir una barreja homogènia.
  3. Serviu en una copa de vidre amb una fulla d’alfàbrega al capdamunt.

CONSELL

Si no tens trituradora de got, també pots utilitzar el minipimer. En aquest cas, hauràs de treure el préssec del congelador 10 minuts abans o podries fondre el motor.