Les Grands Buffets (LGB) ha anunciat aquest divendres que es queda a Narbona, concretament a l’Espace Liberté. L’alcalde de Narbona, Bertrand Malquier, juntament amb el propietari del restaurant, Louis Privat, ho ha fet públic oficialment amb un vídeo publicat avui divendres 29 de març.

L’anunci es produeix divuit mesos després que Louis Privat fes pública la seva intenció de traslladar el seu emblemàtic restaurant a una altra ciutat, a conseqüència de les desavinences entre l’antic alcalde, el president de la societat Grand Narbonne, Didier Mouly, i ell mateix.

Louis Privat Les Grands Buffets (Tryptic Comunicacio)
Louis Privat, Les Grands Buffets / Foto: Tryptic Comunicació

És una excel·lent notícia i anunciem que Les Grands Buffets es queda a Narbonadiu l’alcalde actual al començament del vídeo, qui resumeix el paper del restaurant com amotor del turisme i de la gastronomia”.

Així, amb la signatura d’aquest acord queda descartada definitivament la possibilitat d’abandonar la ciutat, tal com es comentava insistentment en els darrers mesos. De fet, el fundador de LGB havia expressat serioses reserves sobre la capacitat de continuar desenvolupant l’activitat a l’emplaçament actual, ja que considerava necessària una ampliació que no era vista amb bons ulls. En aquest sentit, les darreres converses amb Bertrand Malquier i la proposta de l’Espace Liberté han estat claus per decidir mantenir la ubicació a la ciutat.

Les Grands Buffets (Tryptic Comunicacio)
Les Grands Buffets / Foto: Tryptic Comunicació

La qualitat del projecte i la seva ambició m’han convençut que el futur de LGB està a Narbona ha declarat Louis Privat. Després de l’anunci, Betrand Malquier ha convidat els habitants de Narbona per revelar els detalls del nou projecte de LGB a l’Espace Liberté en el qual s’invertiran uns 20 milions d’euros.

La transformació prevista de l’Espace Liberté inclourà algunes novetats interessants i la intenció és crear a Narbona el principal lloc d’oci d’Occitània.

Anec a la sang Les Grands Buffets (Tryptic Comunicacio)
Ànec a la sang Les Grands Buffets / Foto: Tryptic Comunicació

LGB va ser fundat el 1989 i actualment és el restaurant més gran de França en termes de negoci, per on acaben passant 800.000 visitants l’any. La seva ambició ha estat fer accessible tot el luxe d’un gran restaurant, amb un repertori dels plats més emblemàtics de la cuina francesa com els del mestre Auguste Escoffier, a gran part de la ciutadania.

No obstant l’anunci, de moment no s’ha fixat cap calendari per al trasllat oficial de LGB al seu nou emplaçament a Narbona. Esperem amb ganes tornar a visitar la ciutat per conèixer aquesta nova etapa de Les Grands Buffets.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!