Actualitat

Com fer torrades de Santa Teresa: la recepta casolana més deliciosa que faria la teva àvia

Com fer torrades de Santa Teresa: la recepta casolana més deliciosa que faria la teva àvia

Són una de les postres nacionals per excel·lència. T'animes a preparar-les a casa?

Jordi Prió

Divendres, 1 de març de 2024 - 05:30

Descobreix Catalunya a través del menjar amb aquestes festes gastronòmiques

Descobreix Catalunya a través del menjar amb aquestes festes gastronòmiques

Un cap de setmana ple de carn, peix, verdures i molts altres productes

Oriol Foix

Divendres, 1 de març de 2024 - 05:30

Oli d'oliva en esprai: per què és una idea genial

Oli d'oliva en esprai: per què és una idea genial

L'oli d'oliva és un pilar de la cuina saludable. De quina forma l'utilitzes a casa?

Jordi Prió

Dijous, 29 de febrer de 2024 - 05:30

El perill de menjar arròs reescalfat: alerta per aquest error que tothom comet

El perill de menjar arròs reescalfat: alerta per aquest error que tothom comet

Aquesta pràctica tan estesa comporta un alt risc sanitari si no corregim un error

Jordi Tubella

Dijous, 29 de febrer de 2024 - 05:30

Les xarxes esclaten en veure "la millor calçotada" de Madrid: sense pitets ni romesco

Les xarxes esclaten en veure "la millor calçotada" de Madrid: sense pitets ni romesco

Els usuaris de X fan conya d'un article que assegura que una de les millors calçotades està a Madrid

Pau Colominas

Dimecres, 28 de febrer de 2024 - 12:44

Un restaurant d'estrella Michelin aterra en un dels edificis més emblemàtics de Barcelona

Un restaurant d'estrella Michelin aterra en un dels edificis més emblemàtics de Barcelona

Obrirà el pròxim mes de juny en una aposta inèdita a la ciutat

Jordi Tubella

Dimecres, 28 de febrer de 2024 - 11:48

Sorpresa Michelin a Barcelona: el restaurant Mae entra a la guia

Sorpresa Michelin a Barcelona: el restaurant Mae entra a la guia

Tres restaurants entren a la guia tres mesos després de la Gala Michelin

Oriol Foix

Dimecres, 28 de febrer de 2024 - 11:39

Dues algues que poden ser una alternativa a la carn per afavorir la musculatura

Dues algues que poden ser una alternativa a la carn per afavorir la musculatura

Les algues cada vegada es consumeixen més en molts punts del planeta

Jordi Prió

Dimecres, 28 de febrer de 2024 - 05:30

Marta Cortizas, d'El Celler de Can Roca, proclamada millor sommelier de Catalunya 2024

Marta Cortizas, d'El Celler de Can Roca, proclamada millor sommelier de Catalunya 2024

Quasi una desena de proves per alçar-se com la millor sommelier del país

Jordi Tubella

Dimarts, 27 de febrer de 2024 - 09:00

Els millors sommeliers del món trien 7 vins catalans en la selecció vinícola més prestigiosa

Els millors sommeliers del món trien 7 vins catalans en la selecció vinícola més prestigiosa

Set vins icònics de Catalunya són reconeguts a la guia vitivinícola més prestigiosa del món

Jordi Tubella

Dimarts, 27 de febrer de 2024 - 05:30

pastilla video
Quines famílies de formatge hi ha? Para atenció perquè hi ha sorpreses que no esperes

Quines famílies de formatge hi ha? Para atenció perquè hi ha sorpreses que no esperes

Varietat il·limitada de classificacions de formatges que ens expliquen fets inèdits

Xevi Miró

Dimarts, 27 de febrer de 2024 - 05:30

Per què el truc del paper a l'amanida de bossa és perillós

Per què el truc del paper a l'amanida de bossa és perillós

Moltes persones coneixen aquest truc, però és realment el que hem de fer amb les nostres amanides?

Jordi Prió

Dimarts, 27 de febrer de 2024 - 05:30

pastilla video
Tallar ceba a cop de puny: el consell d'Ada Parellada per fer-ho fàcil

Tallar ceba a cop de puny: el consell d'Ada Parellada per fer-ho fàcil

Ada Parellada

Dilluns, 26 de febrer de 2024 - 05:30

Portar una dieta baixa en carbohidrats és bo? Això és el que he descobert i has de saber

Portar una dieta baixa en carbohidrats és bo? Això és el que he descobert i has de saber

Conseqüències negatives a curt i a llarg termini

María Coca

Dilluns, 26 de febrer de 2024 - 05:30

Treu el màxim profit als festucs amb aquestes receptes delicioses

Treu el màxim profit als festucs amb aquestes receptes delicioses

Avui és el dia mundial del festuc, un fruit sec exquisit

Oriol Foix

Dilluns, 26 de febrer de 2024 - 05:30

Les millors maneres de prendre llavors de xia per aprofitar millor les seves propietats

Les millors maneres de prendre llavors de xia per aprofitar millor les seves propietats

Un aliment que s'ha popularitzat en els últims anys i que podem incloure en diferents preparacions

Jordi Prió

Dilluns, 26 de febrer de 2024 - 05:30

El nou superaliment que ve de l'Àfrica i que té molts beneficis

El nou superaliment que ve de l'Àfrica i que té molts beneficis

Al món de la nutrició hi ha productes que es posen de moda i d'altres es van deixant de banda. Coneixes aquest superaliment?

Jordi Prió

Diumenge, 25 de febrer de 2024 - 05:30

Nens als restaurants: sí o no?

Nens als restaurants: sí o no?

La polèmica està servida entre els partidaris i els detractors del concepte 'adults only' als restaurants

Oriol Foix

Dissabte, 24 de febrer de 2024 - 05:30

Les diferències que no coneixes entre polenta, maicena i farina de blat de moro

Les diferències que no coneixes entre polenta, maicena i farina de blat de moro

Polenta, maicena i farina de blat de moro: te n'expliquem més sobre aquests aliments tan presents a la cuina

Jordi Prió

Dissabte, 24 de febrer de 2024 - 05:30

Calçots, carxofes i xató: el producte de temporada és el protagonista del cap de setmana

Calçots, carxofes i xató: el producte de temporada és el protagonista del cap de setmana

Les fires gastronòmiques del cap de setmana a Catalunya

Oriol Foix

Divendres, 23 de febrer de 2024 - 05:30

L'aliment que és ric en ferro i reforça la teva memòria

L'aliment que és ric en ferro i reforça la teva memòria

El ferro és clau per al benestar del teu organisme. La dieta t'ajudarà a tenir-ne els nivells òptims

Jordi Prió

Divendres, 23 de febrer de 2024 - 05:30

Tanca un dels locals més mítics de Sants després de sis anys servint al barri

Tanca un dels locals més mítics de Sants després de sis anys servint al barri

Sants Es Crema és una icona pels amants dels entrepans d'autor

Oriol Foix

Dijous, 22 de febrer de 2024 - 18:30

Aquestes són les 5 receptes de magdalenes casolanes més populars i ràpides

Aquestes són les 5 receptes de magdalenes casolanes més populars i ràpides

Les magdalenes són un dolç que ens trasllada a la infantesa. T'atreveixes a preparar-les a casa?

Jordi Prió

Dijous, 22 de febrer de 2024 - 05:30

La quiche d'espinacs amb cansalada i formatge que et salvarà els sopars

La quiche d'espinacs amb cansalada i formatge que et salvarà els sopars

En els últims temps la quiche s'ha popularitzat per la seva versatilitat i les seves possibilitats

Jordi Prió

Dimecres, 21 de febrer de 2024 - 05:30

Retiren un lot de xocolatines del supermercat per risc de contenir fragments de plàstic

Retiren un lot de xocolatines del supermercat per risc de contenir fragments de plàstic

Es tracta d'un lot específic de xocolatines de la marca 'Milka'

Oriol Foix

Dimarts, 20 de febrer de 2024 - 10:39

Aquestes són les verdures amb més proteïnes ordenades de més a menys

Aquestes són les verdures amb més proteïnes ordenades de més a menys

Quan pensem en fonts de proteïnes, les carns i productes lactis solen ser els primers en venir a la ment

Jordi Prió

Dimarts, 20 de febrer de 2024 - 05:30

pastilla video
Quins són els millors acompanyaments que combinen amb els formatges?

Quins són els millors acompanyaments que combinen amb els formatges?

Fruites dolces i àcides, fruits secs i sorprenents propostes sòlides per acompanyar els formatges

Xevi Miró

Dimarts, 20 de febrer de 2024 - 05:30

pastilla video
'Un Delicioso Mundo' arriba a La Gourmeteria per portar-nos els millors locals de l'AMB

'Un Delicioso Mundo' arriba a La Gourmeteria per portar-nos els millors locals de l'AMB

Josep Lluís Penadès s'incorpora a l'equip per parlar dels millors racons gastronòmics de la província de Barcelona

La Gourmeteria

Dilluns, 19 de febrer de 2024 - 15:21

El restaurant Les Cols aconsegueix un nou Sol Repsol a la sostenibilitat

El restaurant Les Cols aconsegueix un nou Sol Repsol a la sostenibilitat

El restaurant Les Cols d'Olot obté un dels Sols Sostenibles d'enguany

Oriol Foix

Dilluns, 19 de febrer de 2024 - 11:04

Un dels vins més barats del Celler de Can Roca és català i es fa a l'Empordà

Un dels vins més barats del Celler de Can Roca és català i es fa a l'Empordà

El celler Mas Molla elabora vi natural en uns terrenys ancestrals

Oriol Foix

Dilluns, 19 de febrer de 2024 - 05:30

Com fer nata muntada amb només dos ingredients i en pocs minuts

Com fer nata muntada amb només dos ingredients i en pocs minuts

Sabies que pots fer una nata muntada deliciosa amb només dos ingredients i en pocs minuts?

Jordi Prió

Dilluns, 19 de febrer de 2024 - 05:30

Aquests són els aliments rics en ferro que incloc a la meva dieta diàriament

Aquests són els aliments rics en ferro que incloc a la meva dieta diàriament

Per estar fort com en Popeye i per evitar les tan temudes anèmies que ens deixen fets pols

María Coca

Dilluns, 19 de febrer de 2024 - 05:30

pastilla video
Com s'han de netejar les carxofes? El consell d'Ada Parellada per treure'n el màxim gust

Com s'han de netejar les carxofes? El consell d'Ada Parellada per treure'n el màxim gust

Ada Parellada

Dilluns, 19 de febrer de 2024 - 05:30

Aquesta és la crema de carabassa que prenen els japonesos centenaris d'Okinawa

Aquesta és la crema de carabassa que prenen els japonesos centenaris d'Okinawa

La crema de carbassa japonesa d'Okinawa s'elabora típicament amb carbassa kabocha

Jordi Prió

Diumenge, 18 de febrer de 2024 - 05:30

El concurs de tast per parelles més prestigiós que bat tots els rècords se celebra a Barcelona

El concurs de tast per parelles més prestigiós que bat tots els rècords se celebra a Barcelona

Víctor Antich

Dissabte, 17 de febrer de 2024 - 05:30

Què és el kiwi vermell i els beneficis secrets que no coneixes

Què és el kiwi vermell i els beneficis secrets que no coneixes

Fruites i verdures són essencials en la nostra dieta, però coneixes el kiwi vermell també?

Jordi Prió

Dissabte, 17 de febrer de 2024 - 05:30

Calçots, carxofes o espinacs: les emoticones gastronòmiques que falten a WhatsApp

Calçots, carxofes o espinacs: les emoticones gastronòmiques que falten a WhatsApp

Aliments sense icona que els catalans trobem a faltar

Oriol Foix

Dissabte, 17 de febrer de 2024 - 05:30

Pasta de full farcida: 5 idees per improvisar un sopar ràpid i triomfar

Pasta de full farcida: 5 idees per improvisar un sopar ràpid i triomfar

Si no saps com cuinar la teva pasta de full farcida, et donem unes idees per fer uns sopars saborosos

Jordi Prió

Divendres, 16 de febrer de 2024 - 05:30

El menú escolar de l'escola més cara de Catalunya

El menú escolar de l'escola més cara de Catalunya

Un menú excepcional amb una qualitat de primer nivell

Oriol Foix

Divendres, 16 de febrer de 2024 - 05:30

La fira Alimentaria & Hostelco presenta la fira d'hostaleria més internacional a Catalunya

La fira Alimentaria & Hostelco presenta la fira d'hostaleria més internacional a Catalunya

Una fira que pretén ser la més internacional feta fins ara

Oriol Foix

Dijous, 15 de febrer de 2024 - 11:37