El bacallà és un producte tan espectacular que fins i tot els grups indies catalans li’n dediquen tonades com aquesta. Aquí a casa ens agrada halar-nos-el dins de bunyols i de croquetes, però, ¿qui es pot resistir a un plat de Diego Alías? A continuació, el xef de Ca l’Amador ens fa cinc cèntims de com preparar un deliciós bacallà fregit amb fesolets.
Feu play i feu gana, gourmeters!
Si vols saber com cuinar aquesta recepta, continua llegint. Però abans, comprova que tinguis a casa tots els ingredients que necessites per preparar aquest plat. Som-hi!
Ingredients de la recepta:
·Un tros de bacallà
·Ou
·Farina
·Oli
·Fulles d’espinacs
·Fesolets
·Favetes
·Julivert
·All
·Pebre dolç
·Pebre picant
·Sal
Recepta, pas a pas:
-
Deixem el bacallà en remull durant set dies, amb la mateixa aigua, abans de dessalar-lo.
-
Tallem el bacallà en dos i el fregim en oli d’oliva verge dos minuts.
-
Fem un saltat amb oli i all.
-
Hi posem les fulles d’espinacs, les favetes pelades i els fesolets.
-
Per emplatar, posem primer el saltejat, després el bacallà i, per últim, el julivert.

Senzill i boníssim, oi? Animeu-vos, poseu-vos-hi i gaudiu d’un àpat excel·lent. I, si després d'aquest plat, us animeu a preparar més receptes, a l'apartat Receptes de La Gourmeteria d'ElNacional.cat, trobareu totes les que vulgueu i més, amb els aliments típics de cada temporada i el pas a pas detallat perquè reproduir els nostres plats us sigui el més fàcil possible.