Hi ha receptes tan senzilles que són irresistibles per dues raons: per com són de bones, i per com de ràpid poder gaudir-les des que ens hi posem fins que ens entaulem. Els raviolis de gamba i salsa de soja n'és una, i els raviolis que fan al restaurant Ca l'Amador de Josa de Cadí és dels millors que tastareu mai. Vols aprendre a preparar-lo? Ho pots fer mirant el vídeo del xef Diego Alías que tens a continuació o bé consultant el pas a pas que trobaràs més a baix. Som-hi, gourmeter!


Si vols saber com cuinar aquesta recepta, continua llegint. Però abans, comprova que tinguis a casa tots els ingredients que necessites per preparar aquest plat. Comencem!

Ingredients de la recepta:

  • Pasta wonton
  • 7 gambes
  • Rovell de l'ou
  • Soja
  • Formatge ratllat
  • Pebre i olivada

El pas a pas de la recepta:

  1. Bullir la pasta wonton 30 segons. Posteriorment, refredar-la.
  2. Pelar les gambes i tallar-les a trossos.
  3. Tirar un raig d'oli a una fusta amb la qual treballarem perquè la pasta no s'enganxi.
  4. Barregem el rovell d'ou amb les gambes, la soja i una mica de pebre.
  5. Ho posem a l'interior de la pasta, al mig, per plegar-ho i que quedi ben enquadrat.
  6. Posem una mica d'oli a la safata on ho gratinarem i el formatge ratllat a sobre. Un cop fet, ho gratinem al forn.
  7. La intenció amb aquesta recepta és que la part superior quedi gratinada, però la interior, on hi ha la gamba, quedi ben crua.
  8. Després d'uns pocs minuts, enretirar del forn i emplatar. Acabarem amb una mica d'olivada per fer una presentació del plat més bonica.

Senzill i boníssim, oi? Anima't, posa-t'hi i gaudeix d’un àpat excel·lent. I, si després d'aquesta recepta t'encoratges a preparar-ne més, a l'apartat Receptes de La Gourmeteria d'ElNacional.cat trobaràs totes les que vulguis i més, amb els aliments típics de cada temporada i el pas a pas detallat perquè reproduïu els nostres plats de la manera més fàcil possible.