Pasta de iuca i blat de moro assecada que, en fregir-la, s'infla: exacte, parlem de panipuris. Aquesta delícia provinent de l'Índia, passada pel sedàs d'en Diego Alías, xef del Restaurant Ca L'Amador, pot convertir-se en les postres perfectes per sorprendre els vostres convidats.

Feu play i feu gana, gourmeters!

 

Si vols saber com cuinar aquesta recepta, continua llegint. Però abans, comprova que tinguis a casa tots els ingredients que necessites per preparar aquest plat. Comencem!

Ingredients de la recepta:
  • Panipuri
  • Nata
  • Pinya
  • Préssec en almívar
Recepta, pas a pas:
  1. Fiquem els panipuris en oli bullint fins que s'inflin.
  2. Barregem la nata, el préssec i la pinya i hi fiquem la barreja dins de la màniga pastissera.
  3. Foradem els panipuris i els farcim amb la màniga pastissera.
PANIPURI
Panipuri farcit de nata, pinya i préssec / Foto: M.T.

Senzill i boníssim, oi? Anima't, posa-t'hi i gaudeix d’un àpat excel·lent. I, si després d'aquesta recepta t'encoratges a preparar-ne més, a l'apartat Receptes de La Gourmeteria d'ElNacional.cat trobaràs totes les que vulguis i més, amb els aliments típics de cada temporada i el pas a pas detallat perquè reproduïu els nostres plats de la manera més fàcil possible.