Joan Carbó Solé

La Gourmeteria

8 segles de ratafia i polítics ineptes

Joan Carbó Solé
La Gourmeteria

Com pagar el vi amb monedes de 30 euros

Joan Carbó Solé
La Gourmeteria

Sort en tenim de les carnisseries halal

Joan Carbó Solé
La Gourmeteria

La tortura dels 12 grans de raïm

Joan Carbó Solé
La Gourmeteria

El Manifest de la Sobretaula

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

Consells per comprar peix i marisc aquestes festes

Joan Carbó Solé
La Gourmeteria

El parany dels aliments editats genèticament

Joan Carbó Solé
La Gourmeteria

Amanida catalana

Joan Carbó Solé
La Gourmeteria

El secret més ben guardat dels Andes

Joan Carbó Solé
La Gourmeteria

Els misteris de la matança del porc

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

Ous al niu

Joan Carbó Solé
La Gourmeteria

Tota la veritat sobre els ous

Joan Carbó Solé
La Gourmeteria

Adeu al ressopó

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

Pollastre vegetal amb panses i pinyons

Joan Carbó Solé
La Gourmeteria

Carn de dinosaure contra el canvi climàtic

Joan Carbó Solé
La Gourmeteria

Més enllà del clixé del vi natural

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

Pomes al forn amb crema pastissera

Joan Carbó Solé
La Gourmeteria

Les pomes del pecat original

Joan Carbó Solé
La Gourmeteria

Adéu al supermercat (físic)

Joan Carbó Solé
La Gourmeteria

Recull de receptes per la castanyada

Joan Carbó Solé
La Gourmeteria

Com cuinar castanyes a casa

Joan Carbó Solé
La Gourmeteria

Allioli de codony amb formatge curat

Joan Carbó Solé
La Gourmeteria

Els últims naps de Talltendre

Joan Carbó Solé
La Gourmeteria

La dona que va canviar el paradís

Joan Carbó Solé
La Gourmeteria

Blat de moro escairat amb figues i alfàbrega

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

El tresor perdut de Tavertet

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

Autèntiques patates esclafades amb fredolics

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

Carrega’t de raons per beure vi

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

Rovellons de tota mena amb bocinets de xai

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

Arriba la meditació boletaire

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

Torna la ganiveta de pa catalana

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

Com convertir-se en un expert boletaire

Joan Carbó Solé