Joan Carbó Solé

Joan Carbó Solé

Sant Cugat del Vallès, 1988. Enginyer agrícola (ESAB) i màster en enologia (URV). Després d’unes veremes al Priorat s’instal·la a La Paz, Bolívia, on funda una destil·leria (Master Blends SRL) i dirigeix el LAB (Laboratorio de Alimentos Bolivianos). Torna a Catalunya; crea la revista Sabir, inicia Ars Natura -la destil·leria del Celler de Can Roca- i funda Artesana de Licors. És consultor de Wildlife Conservation Societ (WCS) i professor de la Universitat Rovira i Virgili (URV). Practica la pesca, l’apicultura, l’agricultura i la recol·lecció. Com a artista, ha celebrat performances, exposat obra plàstica i col·laborat amb l’Antoni Miralda (Premi Velázquez 2018) i la seva Fundació, Food Cultura. A ElNacional.cat s’ocupa de La Gourmeteria, una mirada creativa i arrelada sobre la cultura alimentària i la gastronomia.

LA GOURMETERIA Crema catalana amb gingebre Dissabte, 15 de maig de 2021
LA GOURMETERIA Coca del Solsonès Divendres, 14 de maig de 2021
LA GOURMETERIA Coca del Delta Dijous, 13 de maig de 2021
LA GOURMETERIA La vida és com una coca de recapte Dimecres, 12 de maig de 2021
LA GOURMETERIA Una vinya zen al cor del país Dilluns, 10 de maig de 2021
La Gourmeteria RECEPTA | Gelat exprés de cireres Dissabte, 8 de maig de 2021
La Gourmeteria Magret de primavera Divendres, 7 de maig de 2021
La Gourmeteria RECEPTA | Biquini de cireres Dijous, 6 de maig de 2021
La Gourmeteria El millor bar de Catalunya Dimecres, 5 de maig de 2021
La Gourmeteria Ratafia de cireres, la primavera dins d’una ampolla Dilluns, 3 de maig de 2021
LA GOURMETERIA Pastís de formatge Dissabte, 1 de maig de 2021
LA GOURMETERIA Ous a la ranxera Divendres, 30 d'abril de 2021
LA GOURMETERIA Albergínies amb mel i mató Dijous, 29 d'abril de 2021
LA GOURMETERIA El gran llibre del mel i mató Dimecres, 28 d'abril de 2021
La gourmeteria Prepara't per als formatges més bonics del món Dilluns, 26 d'abril de 2021
LA GOURMETERIA Roses de Sant Jordi Divendres, 23 d'abril de 2021
LA GOURMETERIA Capipota Dijous, 22 d'abril de 2021
LA GOURMETERIA Cebiche de nespres Dimecres, 21 d'abril de 2021
LA GOURMETERIA Sant Jordi, un festí d’àcid hialurònic Dimarts, 20 d'abril de 2021
LA GOURMETERIA Un ram de roses per a Colom Dilluns, 19 d'abril de 2021
LA GOURMETERIA Sucamulla: vi ranci amb galetes de mantega Dissabte, 17 d'abril de 2021
LA GOURMETERIA Botifarra esparracada amb pèsols Divendres, 16 d'abril de 2021
LA GOURMETERIA Carpaccio amb pèsols Dijous, 15 d'abril de 2021
LA GOURMETERIA No diguis pèsols, digues llàgrimes dolces de primavera Dimecres, 14 d'abril de 2021
LA GOURMETERIA Mort digna del porró Dilluns, 12 d'abril de 2021
LA GOURMETERIA Encenalls d'ensaïmada Dissabte, 10 d'abril de 2021
LA GOURMETERIA Hamburguesa de senglar Divendres, 9 d'abril de 2021
LA GOURMETERIA Amanida de cap de senglar Dijous, 8 d'abril de 2021
LA GOURMETERIA La República del Senglar Dimecres, 7 d'abril de 2021
LA GOURMETERIA Gin de paratge Dilluns, 5 d'abril de 2021
LA GOURMETERIA Macedònia de flors Dissabte, 3 d'abril de 2021
LA GOURMETERIA Truita de gambes amb suc Divendres, 2 d'abril de 2021
LA GOURMETERIA Gambes amb gambes Dijous, 1 d'abril de 2021
LA GOURMETERIA La gamba que no xarrupava el Cèsar Dimecres, 31 de març de 2021
LA GOURMETERIA Salvem el burro català Dilluns, 29 de març de 2021
LA GOURMETERIA Maduixes borratxes Dissabte, 27 de març de 2021
LA GOURMETERIA Truita d'espàrrecs amb cansalada viada Dijous, 25 de març de 2021
LA GOURMETERIA Crema d'espàrrecs amb cloïsses Dijous, 25 de març de 2021
LA GOURMETERIA L'esparreguera la sang altera Dimarts, 23 de març de 2021
La Gourmeteria L'autèntic vi de batalla Dilluns, 22 de març de 2021