Joan Carbó Solé

Joan Carbó

Sant Cugat del Vallès, 1988. Enginyer agrícola (ESAB) i màster en enologia (URV). Després d’unes veremes al Priorat s’instal·la a Bolívia on funda una destil·leria (Master Blends SRL) i dirigeix el LAB (Laboratorio de Alimentos Bolivianos). Torna a Catalunya; inicia Esperit Roca -la destil·leria del Celler de Can Roca- i funda Artesana de Licors. És consultor de Wildlife Conservation Society (WCS) i professor adjunt de la Universitat Rovira i Virgili (URV). A Elnacional.cat col·labora en temes relacionats amb l'alimentació. 

La Gourmeteria

Conversa de sobretaula amb un ro-bot

Joan Carbó Solé
La Gourmeteria

La farsa de la dieta mediterrània

Joan Carbó Solé
La Gourmeteria

El plaer dels plaers, o el divorci

Joan Carbó Solé
La Gourmeteria

La taverna més aïllada de l’Egeu

Joan Carbó Solé
La Gourmeteria

La bombolla del preu del peix

Joan Carbó Solé
La Gourmeteria

Manual per gaudir de la ressaca

Joan Carbó Solé
La Gourmeteria

El perill d’alimentar-se amb aromes

Joan Carbó Solé
La Gourmeteria

El plaer de xarrupar suor de cavall

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

El pecat d’esnifar cendra dos cops al dia

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

Drogues legals per a nens petits

Joan Carbó Solé
La Gourmeteria

Experiència traumàtica amb una anxova industrial

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

Dijous, paella. I divendres?

Joan Carbó Solé
La Gourmeteria

Pícnic 'made in USA'

Joan Carbó Solé
La Gourmeteria

Si no vols morir, no beguis vi (ni agafis el cotxe)

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

L'enterrament de l'amanida caprese

Joan Carbó Solé
La Gourmeteria

Manual per menjar tomàquets del balcó

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

Catalunya posa rumb al paradís

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

Torna la Pasqua pagana

Joan Carbó Solé
La Gourmeteria

L'àpat més car de la història

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

Creu de Sant Jordi al silenci

Joan Carbó Solé
La Gourmeteria

La poció màgica de la resistència ucraïnesa

Joan Carbó Solé
La Gourmeteria

8 segles de ratafia i polítics ineptes

Joan Carbó Solé
La Gourmeteria

Com pagar el vi amb monedes de 30 euros

Joan Carbó Solé
La Gourmeteria

Sort en tenim de les carnisseries halal

Joan Carbó Solé
La Gourmeteria

La tortura dels 12 grans de raïm

Joan Carbó Solé
La Gourmeteria

Els 10 manaments de l'escudella i carn d'olla

Joan Carbó Solé
La Gourmeteria

El Manifest de la Sobretaula

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

Consells per comprar peix i marisc aquestes festes

Joan Carbó Solé
La Gourmeteria

El parany dels aliments editats genèticament

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

Com atipar-se de tòfona negra

Joan Carbó Solé
La Gourmeteria

Amanida catalana

Joan Carbó Solé