Joan Carbó Solé

Sant Cugat del Vallès, 1988. Enginyer agrícola (ESAB) i màster en enologia (URV). Després d’unes veremes al Priorat s’instal·la a Bolívia on funda una destil·leria (Master Blends SRL) i dirigeix el LAB (Laboratorio de Alimentos Bolivianos). Torna a Catalunya; inicia Esperit Roca -la destil·leria del Celler de Can Roca- i funda Artesana de Licors. És consultor de Wildlife Conservation Society (WCS) i professor adjunt de la Universitat Rovira i Virgili (URV). A Elnacional.cat col·labora en temes relacionats amb l'alimentació. 

La Gourmeteria Manual per menjar tomàquets del balcó Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA Catalunya posa rumb al paradís Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA Torna la Pasqua pagana Joan Carbó Solé
La Gourmeteria L'àpat més car de la història Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA Creu de Sant Jordi al silenci Joan Carbó Solé
La Gourmeteria La poció màgica de la resistència ucraïnesa Joan Carbó Solé
La Gourmeteria 8 segles de ratafia i polítics ineptes Joan Carbó Solé
La Gourmeteria Com pagar el vi amb monedes de 30 euros Joan Carbó Solé
La Gourmeteria Sort en tenim de les carnisseries halal Joan Carbó Solé
La Gourmeteria La tortura dels 12 grans de raïm Joan Carbó Solé
La Gourmeteria Els 10 manaments de l'escudella i carn d'olla Joan Carbó Solé
La Gourmeteria El Manifest de la Sobretaula Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA Consells per comprar peix i marisc aquestes festes Joan Carbó Solé
La Gourmeteria El parany dels aliments editats genèticament Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA Com atipar-se de tòfona negra Joan Carbó Solé
La Gourmeteria Amanida catalana Joan Carbó Solé
La Gourmeteria El secret més ben guardat dels Andes Joan Carbó Solé
La Gourmeteria Els misteris de la matança del porc Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA Ous al niu Joan Carbó Solé
La Gourmeteria Tota la veritat sobre els ous Joan Carbó Solé
La Gourmeteria Adeu al ressopó Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA Pollastre vegetal amb panses i pinyons Joan Carbó Solé
La Gourmeteria Carn de dinosaure contra el canvi climàtic Joan Carbó Solé
La Gourmeteria Més enllà del clixé del vi natural Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA Pomes al forn amb crema pastissera Joan Carbó Solé
La Gourmeteria Les pomes del pecat original Joan Carbó Solé
La Gourmeteria Adéu al supermercat (físic) Joan Carbó Solé
La Gourmeteria Recull de receptes per la castanyada Joan Carbó Solé
La Gourmeteria Com cuinar castanyes a casa Joan Carbó Solé
La Gourmeteria Allioli de codony amb formatge curat Joan Carbó Solé
La Gourmeteria Els últims naps de Talltendre Joan Carbó Solé
La Gourmeteria La dona que va canviar el paradís Joan Carbó Solé
La Gourmeteria Blat de moro escairat amb figues i alfàbrega Joan Carbó Solé