Joan Carbó Solé

Sant Cugat del Vallès, 1988. Enginyer agrícola (ESAB) i màster en enologia (URV). Després d’unes veremes al Priorat s’instal·la a Bolívia on funda una destil·leria (Master Blends SRL) i dirigeix el LAB (Laboratorio de Alimentos Bolivianos). Torna a Catalunya; inicia Esperit Roca -la destil·leria del Celler de Can Roca- i funda Artesana de Licors. És consultor de Wildlife Conservation Society (WCS) i professor adjunt de la Universitat Rovira i Virgili (URV). A Elnacional.cat col·labora en temes relacionats amb l'alimentació. 

LA GOURMETERIA Torna la ganiveta de pa catalana Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA Com convertir-se en un expert boletaire Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA Moscatell amb moscatell Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA Chutney de raïm amb broquetes de pollastre Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA Ajoblanco amb raïm moscatell Joan Carbó Solé
La Gourmeteria El frau més gran de la història Joan Carbó Solé
La Gourmeteria Plàtan mascle amb mantega i nata Joan Carbó Solé
La Gourmeteria Pizza exprés de plàtan mascle Joan Carbó Solé
La Gourmeteria Xips de plàtan mascle Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA La xocolata ja no és el que era (afortunadament) Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA El plàtan de Macondo Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA Recuit de cabra amb crumbled de nous i festucs Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA Pizza exprés de formatge de cabra, pera i salsitxa Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA Crema de formatge de cabra amb bacó i dàtils Joan Carbó Solé
La Gourmeteria Fer país fent formatge Joan Carbó Solé
La Gourmeteria Fer de pastor és fàcil si saps com Joan Carbó Solé
La Gourmeteria L’eterna condemna de la costa catalana Joan Carbó Solé
La Gourmeteria Cuinar-se és estimar-se i la resta són punyetes Joan Carbó Solé
La Gourmeteria Granissat de meló, llima i bitxos jalapeños Joan Carbó Solé
La Gourmeteria Albergínies a l'estil Sichuan Joan Carbó Solé
La Gourmeteria Gambes picants a l'allet Joan Carbó Solé
La Gourmeteria L’error històric de la cuina catalana Joan Carbó Solé
La Gourmeteria Bloody mary de tomàquets de pagès Joan Carbó Solé
La Gourmeteria Musclos a la marinera Joan Carbó Solé
La Gourmeteria Tomàquet amb pa Joan Carbó Solé
La Gourmeteria La religió del juliol Joan Carbó Solé
La Gourmeteria La metamorfosi del pa amb tomàquet Joan Carbó Solé
La Gourmeteria Smoothie de gerds Joan Carbó Solé
La Gourmeteria Calamars amb ceba i sajolida silvestre Joan Carbó Solé
La Gourmeteria Carpaccio de carabassó amb verdolaga Joan Carbó Solé
La Gourmeteria La mala herba sempre creix Joan Carbó Solé
La Gourmeteria Menjar blanc d’arròs amb fruits vermells Joan Carbó Solé
La Gourmeteria Llobarro a la papillota Joan Carbó Solé
La Gourmeteria Llobarro amb vermut i cítrics Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA Com fer-se ric menjant llobarro salvatge Joan Carbó Solé
La Gourmeteria Ets més de cafè o de fulla de coca? Joan Carbó Solé
La Gourmeteria Pastissets amb fruits secs i mistela Joan Carbó Solé
La Gourmeteria Orada amb papas arrugadas, mojo d’alvocat i menta Joan Carbó Solé
La Gourmeteria Gaspatxo de cirera amb orada marinada Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA L’or del Delta de l'Ebre Joan Carbó Solé
La Gourmeteria La reencarnació de Jeff Bezos Joan Carbó Solé
La Gourmeteria Granissat de llimona i alfàbrega Joan Carbó Solé
La Gourmeteria Molls ofegats amb alfàbrega Joan Carbó Solé
La Gourmeteria Sopa de meló amb alfàbrega Joan Carbó Solé
La Gourmeteria Un ritual amb alfàbrega Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA Menú degustació de plom Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA Caldereta de pagell Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA Curri d'albergínies amb herbes de la ratafia Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA Apunts gastronòmics | La millor coca de Sant Joan Joan Carbó Solé