Joan Carbó Solé

La Gourmeteria

Tòfones d’estiu: bones, boniques i barates

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

Un Floquet de Neu, si us plau

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

Crema catalana amb gingebre

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

Coca del Solsonès

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

Coca del Delta

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

La vida és com una coca de recapte

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

Una vinya zen al cor del país

Joan Carbó Solé
La Gourmeteria

RECEPTA | Gelat exprés de cireres

Joan Carbó Solé
La Gourmeteria

Magret de primavera

Joan Carbó Solé
La Gourmeteria

RECEPTA | Biquini de cireres

Joan Carbó Solé
La Gourmeteria

El millor bar de Catalunya

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

Pastís de formatge

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

Ous a la ranxera

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

Albergínies amb mel i mató

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

El gran llibre del mel i mató

Joan Carbó Solé
La gourmeteria

Prepara't per als formatges més bonics del món

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

Roses de Sant Jordi

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

Capipota

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

Cebiche de nespres

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

Sant Jordi, un festí d’àcid hialurònic

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

Un ram de roses per a Colom

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

Sucamulla: vi ranci amb galetes de mantega

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

Botifarra esparracada amb pèsols

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

Carpaccio amb pèsols

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

Mort digna del porró

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

Encenalls d'ensaïmada

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

Hamburguesa de senglar

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

Amanida de cap de senglar

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

La República del Senglar

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

Gin de paratge

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

Macedònia de flors

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

Truita de gambes amb suc

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

Gambes amb gambes

Joan Carbó Solé
LA GOURMETERIA

La gamba que no xarrupava el Cèsar

Joan Carbó Solé