Entre fogons
Calamars amb ceba i sajolida silvestre
Carpaccio de carabassó amb verdolaga
Menjar blanc d’arròs amb fruits vermells
Llobarro amb vermut i cítrics
El Celleret de Família Torres, millor restaurant en els Premis Vinari 2021
Pastissets amb fruits secs i mistela
Orada amb papas arrugadas, mojo d’alvocat i menta
Gaspatxo de cirera amb orada marinada
Granissat de llimona i alfàbrega
Molls ofegats amb alfàbrega
Sopa de meló amb alfàbrega
Curri d'albergínies amb herbes de la ratafia
Iogurt amanit amb figaflors
Croissants farcits de crema de festucs
Truita de pop a la gallega
Carme Ruscalleda i els múltiples usos de l'all a la cuina
Smoothie granitzat de préssec
Bunyols de vent amb vi ranci
Ronyons amb tòfona d’estiu
Crema catalana amb gingebre
RECEPTA | Gelat exprés de cireres
RECEPTA | Biquini de cireres
Albergínies amb mel i mató