Entre fogons

pastilla video
Els ous ferrats que esmorza Ferran Adrià a la Boqueria: la recepta i els trucs

Els ous ferrats que esmorza Ferran Adrià a la Boqueria: la recepta i els trucs

La recepta del millor ou ferrat: el secret d'El Quim de la Boqueria on esmorzen els germans Roca i Ferran Adrià

Xavi Freixes

Divendres, 25 de novembre de 2022 - 10:00

“Els vins catalans són collonuts. Tenim una terra vinícola molt rica i amb molta varietat”

“Els vins catalans són collonuts. Tenim una terra vinícola molt rica i amb molta varietat”

Entrevista a l’empresària i importadora de vins als Estats Units, Núria Garrote

Alba Sunyer

Dimecres, 23 de novembre de 2022 - 05:30

pastilla video
El millor pastís de formatge del món és a Barcelona: els trucs de Jon Cake

El millor pastís de formatge del món és a Barcelona: els trucs de Jon Cake

Jon Cake: els millors pastissos amb els millors formatges. Et descobrim la recepta en aquest vídeo!

Xavi Freixes

Dijous, 17 de novembre de 2022 - 10:00

pastilla video
La millor pizza de Barcelona: vídeo de la recepta en exclusiva!

La millor pizza de Barcelona: vídeo de la recepta en exclusiva!

Les millors pizzes del món es fan en aquest restaurant de Barcelona. T'expliquem la recepta en aquest vídeo!

Xavi Freixes

Divendres, 11 de novembre de 2022 - 05:30

pastilla video
Pa-sta: fideus fets amb pa, rics en sabor i emblema de reaprofitament

Pa-sta: fideus fets amb pa, rics en sabor i emblema de reaprofitament

La pasta ha estat des de sempre un dels plats preferits per tothom i un dels menjars més populars arreu del món

Albert Franch

Dijous, 10 de novembre de 2022 - 05:30

“El consumidor americà està més ben informat que el català”, Xavier Ruzafa

“El consumidor americà està més ben informat que el català”, Xavier Ruzafa

Entrevista a l’empresari i productor d’oli d'oliva prèmium Xavier Ruzafa i Rubió

Alba Sunyer

Dimecres, 2 de novembre de 2022 - 05:30

pastilla video
Castanyada 2022: Diego Alías proposa les darreres tendències per aquesta nit

Castanyada 2022: Diego Alías proposa les darreres tendències per aquesta nit

Sorprèn els teus convidats d'aquesta nit amb dues receptes d'alta muntanya d'allò més innovadores

Diego Alías

Dilluns, 31 d'octubre de 2022 - 12:25

pastilla video
Recepta en exclusiva dels millors panellets de Catalunya 2022

Recepta en exclusiva dels millors panellets de Catalunya 2022

La pastisseria Carrió guanya el premi al millor panellet de pinyons de Catalunya 2022: t'expliquem la recepta en aquest vídeo

Xavi Freixes

Divendres, 28 d'octubre de 2022 - 05:30

pastilla video
Trucs per fer el millor saltat de bolets de Catalunya: recepta fàcil i ràpida

Trucs per fer el millor saltat de bolets de Catalunya: recepta fàcil i ràpida

La millor recepta del saltejat de bolets: els secrets de la Granja Elena. No us perdeu el vídeo!

Xavi Freixes

Dimecres, 26 d'octubre de 2022 - 05:30

pastilla video
El millor restaurant de bolets de Barcelona: receptes per al·lucinar

El millor restaurant de bolets de Barcelona: receptes per al·lucinar

El cuiner de la Granja Elena ens ensenya a fer la millor truita de bacallà amb bolets. No et perdis el vídeo!

Xavi Freixes

Dimarts, 25 d'octubre de 2022 - 05:30

pastilla video
Mai no has menjat una mongeta tendra així: la recepta mensual de Diego Alías

Mai no has menjat una mongeta tendra així: la recepta mensual de Diego Alías

Aprèn a preparar unes mongetes tendres amb allioli i magret curat de la mà del xef del restaurant Ca l'Amador

Diego Alías

Dimecres, 19 d'octubre de 2022 - 05:30

pastilla video
Maionesa vegana amb aquafaba pas a pas, amb l'Albert Franch

Maionesa vegana amb aquafaba pas a pas, amb l'Albert Franch

Aprofita l'aigua residual d'un envàs de cigrons i aprèn a preparar una maionesa d'aquafaba vegana. Som-hi!

Albert Franch

Divendres, 7 d'octubre de 2022 - 05:30

pastilla video
Bolets i vitamines! El menú de batch cooking d'Ada Parellada d'aquesta setmana

Bolets i vitamines! El menú de batch cooking d'Ada Parellada d'aquesta setmana

Un menú amb productes de temporada i plats per no haver de cuinar durant tota la setmana

Ada Parellada

Dijous, 6 d'octubre de 2022 - 10:15

Colman Andrews: "Els xefs americans no creuen en la simplicitat dels plats catalans"

Colman Andrews: "Els xefs americans no creuen en la simplicitat dels plats catalans"

Alba Sunyer entrevista Colman Andrews en el marc de la Jornada "Catalonia, where food is Culture"

Alba Sunyer

Dijous, 6 d'octubre de 2022 - 10:15

L'Hotel Le Meridien Barcelona presenta la seva experiència gastronòmica que convida a convertir-se en xef

L'Hotel Le Meridien Barcelona presenta la seva experiència gastronòmica que convida a convertir-se en xef

Devis Vici, dirigeix l'activitat que consta de visita a La Boquería, l'elaboració dels plats i la seva degustació

El Nacional

Dimecres, 8 de juny de 2022 - 05:30

Amanida catalana

Amanida catalana

Joan Carbó Solé

Diumenge, 28 de novembre de 2021 - 05:30

Santi Santamaria reneix al MNAC: 10 anys sense el primer gran xef català

Santi Santamaria reneix al MNAC: 10 anys sense el primer gran xef català

Pep Antoni Roig

Dijous, 25 de novembre de 2021 - 05:30

Ous al niu

Ous al niu

Joan Carbó Solé

Diumenge, 21 de novembre de 2021 - 05:30

Pollastre vegetal amb panses i pinyons

Pollastre vegetal amb panses i pinyons

Joan Carbó Solé

Diumenge, 14 de novembre de 2021 - 05:30

pastilla video
Mateu Casañas (Disfrutar): "L'ego no és un mal exclusiu de l'alta gastronomia"

Mateu Casañas (Disfrutar): "L'ego no és un mal exclusiu de l'alta gastronomia"

Víctor Antich i Pep Antoni Roig

Dissabte, 13 de novembre de 2021 - 05:30

Pomes al forn amb crema pastissera

Pomes al forn amb crema pastissera

Joan Carbó Solé

Dilluns, 8 de novembre de 2021 - 05:30

Allioli de codony amb formatge curat

Allioli de codony amb formatge curat

Joan Carbó Solé

Dilluns, 25 d'octubre de 2021 - 09:13

Blat de moro escairat amb figues i alfàbrega

Blat de moro escairat amb figues i alfàbrega

Joan Carbó Solé

Diumenge, 17 d'octubre de 2021 - 09:08

Autèntiques patates esclafades amb fredolics

Autèntiques patates esclafades amb fredolics

Joan Carbó Solé

Divendres, 8 d'octubre de 2021 - 19:13

Rovellons de tota mena amb bocinets de xai

Rovellons de tota mena amb bocinets de xai

Joan Carbó Solé

Divendres, 1 d'octubre de 2021 - 09:59

Moscatell amb moscatell

Moscatell amb moscatell

Joan Carbó Solé

Dissabte, 18 de setembre de 2021 - 11:12

Chutney de raïm amb broquetes de pollastre

Chutney de raïm amb broquetes de pollastre

Joan Carbó Solé

Divendres, 17 de setembre de 2021 - 05:25

Ajoblanco amb raïm moscatell

Ajoblanco amb raïm moscatell

Joan Carbó Solé

Dijous, 16 de setembre de 2021 - 11:03

Plàtan mascle amb mantega i nata

Plàtan mascle amb mantega i nata

Joan Carbó Solé

Diumenge, 12 de setembre de 2021 - 05:30

Pizza exprés de plàtan mascle

Pizza exprés de plàtan mascle

Joan Carbó Solé

Dissabte, 11 de setembre de 2021 - 05:30

Xips de plàtan mascle

Xips de plàtan mascle

Joan Carbó Solé

Divendres, 10 de setembre de 2021 - 05:30

Recuit de cabra amb crumbled de nous i festucs

Recuit de cabra amb crumbled de nous i festucs

Joan Carbó Solé

Dissabte, 28 d'agost de 2021 - 05:25

Pizza exprés de formatge de cabra, pera i salsitxa

Pizza exprés de formatge de cabra, pera i salsitxa

Joan Carbó Solé

Divendres, 27 d'agost de 2021 - 05:25

Crema de formatge de cabra amb bacó i dàtils

Crema de formatge de cabra amb bacó i dàtils

Joan Carbó Solé

Dijous, 26 d'agost de 2021 - 05:25

Granissat de meló, llima i bitxos jalapeños

Granissat de meló, llima i bitxos jalapeños

Joan Carbó Solé

Dissabte, 7 d'agost de 2021 - 05:30

Albergínies a l'estil Sichuan

Albergínies a l'estil Sichuan

Joan Carbó Solé

Divendres, 6 d'agost de 2021 - 05:30

Gambes picants a l'allet

Gambes picants a l'allet

Joan Carbó Solé

Dijous, 5 d'agost de 2021 - 05:30

Bloody mary de tomàquets de pagès

Bloody mary de tomàquets de pagès

Joan Carbó Solé

Dissabte, 31 de juliol de 2021 - 05:30

Musclos a la marinera

Musclos a la marinera

Joan Carbó Solé

Divendres, 30 de juliol de 2021 - 05:30

Tomàquet amb pa

Tomàquet amb pa

Joan Carbó Solé

Dijous, 29 de juliol de 2021 - 05:30