Els ous ferrats que esmorza Ferran Adrià a la Boqueria: la recepta i els trucs
La recepta del millor ou ferrat: el secret d'El Quim de la Boqueria on esmorzen els germans Roca i Ferran Adrià
Divendres, 25 de novembre de 2022 - 10:00
La recepta del millor ou ferrat: el secret d'El Quim de la Boqueria on esmorzen els germans Roca i Ferran Adrià
Divendres, 25 de novembre de 2022 - 10:00
Entrevista a l’empresària i importadora de vins als Estats Units, Núria Garrote
Dimecres, 23 de novembre de 2022 - 05:30
Jon Cake: els millors pastissos amb els millors formatges. Et descobrim la recepta en aquest vídeo!
Dijous, 17 de novembre de 2022 - 10:00
Les millors pizzes del món es fan en aquest restaurant de Barcelona. T'expliquem la recepta en aquest vídeo!
Divendres, 11 de novembre de 2022 - 05:30
La pasta ha estat des de sempre un dels plats preferits per tothom i un dels menjars més populars arreu del món
Dijous, 10 de novembre de 2022 - 05:30
Entrevista a l’empresari i productor d’oli d'oliva prèmium Xavier Ruzafa i Rubió
Dimecres, 2 de novembre de 2022 - 05:30
Sorprèn els teus convidats d'aquesta nit amb dues receptes d'alta muntanya d'allò més innovadores
Dilluns, 31 d'octubre de 2022 - 12:25
La pastisseria Carrió guanya el premi al millor panellet de pinyons de Catalunya 2022: t'expliquem la recepta en aquest vídeo
Divendres, 28 d'octubre de 2022 - 05:30
La millor recepta del saltejat de bolets: els secrets de la Granja Elena. No us perdeu el vídeo!
Dimecres, 26 d'octubre de 2022 - 05:30
El cuiner de la Granja Elena ens ensenya a fer la millor truita de bacallà amb bolets. No et perdis el vídeo!
Dimarts, 25 d'octubre de 2022 - 05:30
Aprèn a preparar unes mongetes tendres amb allioli i magret curat de la mà del xef del restaurant Ca l'Amador
Dimecres, 19 d'octubre de 2022 - 05:30
Aprofita l'aigua residual d'un envàs de cigrons i aprèn a preparar una maionesa d'aquafaba vegana. Som-hi!
Divendres, 7 d'octubre de 2022 - 05:30
Un menú amb productes de temporada i plats per no haver de cuinar durant tota la setmana
Dijous, 6 d'octubre de 2022 - 10:15
Alba Sunyer entrevista Colman Andrews en el marc de la Jornada "Catalonia, where food is Culture"
Dijous, 6 d'octubre de 2022 - 10:15
Devis Vici, dirigeix l'activitat que consta de visita a La Boquería, l'elaboració dels plats i la seva degustació
Dimecres, 8 de juny de 2022 - 05:30
Dijous, 25 de novembre de 2021 - 05:30