Si ja no es fan a casa, d’on surten els milions de croquetes que es mengen?
Deixem-nos de candideses: les croquetes elaborades per un restaurant poden ser tan nefastes com les fabricades industrialment
Diumenge, 2 d'abril de 2023 - 05:30
Deixem-nos de candideses: les croquetes elaborades per un restaurant poden ser tan nefastes com les fabricades industrialment
Diumenge, 2 d'abril de 2023 - 05:30
La 1a Mostra de Vins de la Costa Vermella, celebrada a Banyuls, ha reunit grans cellers de les AOP Collioure i AOP Banyuls
Diumenge, 2 d'abril de 2023 - 05:30
A Ciutat Vella, descobrim un dels restaurants més antics de la ciutat comtal que compta amb 170 anys d'història
Dissabte, 1 d'abril de 2023 - 05:30
Quan et fas pujar una 'subscription box' a casa, no només hi pagues els aliments: ho estàs fent pagar a tota la comunitat
Dimecres, 29 de març de 2023 - 05:30
La cuina és la darrera manifestació cultural que es perd i té la capacitat de ser permeable a les cultures receptores
Diumenge, 26 de març de 2023 - 05:30
Descobrim l'origen de les postres de músic, un dels patrimonis més senzills, humils i tel·lúrics de la cuina catalana.
Diumenge, 26 de març de 2023 - 05:30
Dissabte, 25 de març de 2023 - 05:30
“De la nostra terra": quina gran manera de referir-se a Catalunya. Què hauria de voler dir, un producte de "la nostra terra"?
Dimecres, 22 de març de 2023 - 05:30
La botiga Foix de Sarrià compleix cent anys de vida mantenint viu el mateix esperit sensible, poètic i dolç del primer dia
Diumenge, 19 de març de 2023 - 05:30
Si hi ha algun restaurant que encara fa crema de Sant Josep, molt probablement l’haurà anomenat crema catalana
Diumenge, 19 de març de 2023 - 05:30
Existeix el terrorisme gastronòmic? Quin paper hi juga la ficció, a l'hora d'esbombar idees per fer marranades amb el menjar?
Dijous, 16 de març de 2023 - 05:30
Per què no hi ha cuineres als restaurants? Ras i (no) curt
Diumenge, 12 de març de 2023 - 05:30
El que ens diu, la fressa de les crispetes, és que al cinema s’hi va a celebrar i a posar de manifest que som vius
Diumenge, 12 de març de 2023 - 05:30
Tastar un vi a cegues implica posar a prova quatre dels cinc sentits humans i tenir un ampli coneixement del món vinícola
Diumenge, 12 de març de 2023 - 05:30
Prodigi vol transportar el comensal de la cuina tradicional catalana a una aventura creativa moderna
Dissabte, 11 de març de 2023 - 05:30
També hi ha classes socials en el taulell de la peixateria: uns peixos són per lluir en públic i d’altres en la intimitat
Diumenge, 5 de març de 2023 - 05:30
Potser la intel·ligència artificial ja és una realitat, però la gastronomia viu dels sentits, les emocions i els records
Diumenge, 5 de març de 2023 - 05:30
Estem d'enhorabona, el Semproniana està a punt de celebrar trenta anys
Dissabte, 4 de març de 2023 - 05:30
A la Bodega J. Cala, la paciència es medeix d'anxova en anxova
Dimecres, 1 de març de 2023 - 05:30
De coques de recapte amb ingredients de qualitat, en tenim per donar i vendre. D'on ve, aleshores, la primacia de la pizza?
Dimarts, 28 de febrer de 2023 - 05:30
El pa amb tomàquet és el plat més representatiu dels Països Catalans, però és exclusiu del territori català? On es remunta?
Diumenge, 26 de febrer de 2023 - 05:30
Cada aliment que posem al cistell de la compra és una manera d’actuar en benefici de la majoria, és a dir: és fer política
Diumenge, 26 de febrer de 2023 - 05:30
El rei de la trufa ens presenta aquesta nit a Barcelona el nou restaurant Don Giovanni
Dissabte, 25 de febrer de 2023 - 05:30
‘No soc un dels vostres’ reivindica la figura d’Àlex Montiel en el que ja és un dels llibres gastronòmics de la temporada
Dilluns, 20 de febrer de 2023 - 05:30
El restaurant BaLó, reconegut amb el Bib Gourmand de la Guia Michelin 2023, ofereix menús d'alta cuina a preus terrenals
Diumenge, 19 de febrer de 2023 - 05:30
Un excés de colesterol absolutament a bandejar? Agradi més o menys, els llardons formen part de la nostra memòria històrica
Diumenge, 19 de febrer de 2023 - 05:30
Dissabte, 18 de febrer de 2023 - 05:30
El país viu un procés d'aculturització alimentària i davant d'això alguns culpen a l'Estat Espanyol de tots els nostres mals
Dimarts, 14 de febrer de 2023 - 05:30
La fira sectorial de vi més important de la península Ibèrica, celebrada a Barcelona, ha tancat amb èxit la seva 3a edició
Diumenge, 12 de febrer de 2023 - 05:30
Com la bona cuina, l’articulisme d'Espinàs tenia la precisió i la combinació dels elements adequats: atent al món, a la vida
Diumenge, 12 de febrer de 2023 - 05:30
L’Albert fa cuina transfronterera perquè utilitza un producte francès amb una tècnica catalana i viceversa
Dissabte, 11 de febrer de 2023 - 05:30
Entaular-te amb algú, no li diguem idiota, però sí amb diversitat d’enteniment, és un tràngol pel qual tots hem passat
Dijous, 9 de febrer de 2023 - 05:30
Tornem a parlar bé de Detroit, una ciutat amb una diversitat culinària impressionant que fa néixer cuines on hi havia runes
Dimecres, 8 de febrer de 2023 - 05:30
L'origen de la crema de cacau i avellanes més famosa del món és tan curiós com la famosa rivalitat entre Nutella i Nocilla
Diumenge, 5 de febrer de 2023 - 05:30
Els detractors dels menuts diuen que no són saludables, quan en realitat són rics en proteïna de gran qualitat
Diumenge, 5 de febrer de 2023 - 05:30
El Quirat fa un any que ha obert portes de la mà de Víctor Torres, xef del restaurant Les Magnòlies amb una estrella Michelin
Dissabte, 4 de febrer de 2023 - 05:30
Hi ha plats on l’absència de qui els signa és, si es vol que tot sigui a lloc, intrínseca. Les creps en són un.
Dijous, 2 de febrer de 2023 - 05:30
El Grill Room Bar Thonet és l'actual restaurant on s'ubicava el petit Torino, al Gòtic, on l'any 1925 va produir-se un crim
Diumenge, 29 de gener de 2023 - 05:30