Ada Parellada, la xef del Semproniana, ens acosta els millors trucs de cuina per poder aprofitar al màxim tots els recursos que tenim al nostre abast. Cada setmana pots descobrir nous consells vinculats a diferents aliments, tècniques culinàries, receptes d'aprofitament i molts altres temes d'allò més interessants que et canviaran la vida als fogons. En trobaràs alguns de ben senzills i d'altres que segur que no coneixies. Informació útil i de primera mà que et permetrà, entre altres coses, aprofitar aliments que et sobrin, dur a terme tasques bàsiques de manera més eficient o trobar utilitat a alguns utensilis que no sabies que podies fer servir així.

🧀 Com aprofitar un formatge sec? Els consells d'Ada Parellada
 

Guarda't els trucs de cuina per consultar-los quan els necessitis i pren nota de tots els passos, ingredients, eines i tècniques perquè no t'oblidis de res. Si els consells culinaris t'han fet venir ganes de posar-te el davantal, et recordem que pots consultar centenars i centenars de Receptes a La Gourmeteria d'ElNacional.cat.

L'aprofitament d'aliments per lluitar contra el malbaratament alimentari és un dels temes més importants de la gastronomia actual. Saber quan és temporada de cada producte i com elaborar receptes amb les sobres de menjar d'altres dies és una de les facetes més rellevants de la cuina, però també una de les menys comentades

Trucs de cuina d'Ada Parellada genials

La xef Ada Parellada t'explica consells de tota mena. L'aprofitament d'aliments per lluitar contra el malbaratament alimentari és un dels temes més importants de la gastronomia actual. Saber quan és temporada de cada producte i com elaborar receptes amb les sobres de menjar d'altres dies és una de les facetes més rellevants de la cuina, però també una de les menys comentades. Amb els consells i trucs d'Ada Parellada podràs posar en pràctica hàbits sostenibles que milloraran el rendiment de les teves receptes. A més, també podràs aprendre maneres diferents de tractar i cuidar els teus estris per donar-li un toc renovat al teu estil culinari. A continuació trobaràs tots els recursos que necessites per convertir-te en un professional de la cuina casolana.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!