Andorra Taste Popular es consolida com la fira gastronòmica de referència del Pirineu
L'alta assistència de públic confirma que la fira és ja un referent del país
Dimecres, 25 de setembre de 2024 - 10:38
La Gourmeteria és la secció gastronòmica d’ElNacional.cat. És gastronomia sense embuts. És la gastronomia que va amb tu. Si t'agrada menjar, si vols aprendre a cuinar i busques endinsar-te als fogons de Catalunya, aquest és el teu espai. Receptes, recomanacions, ressenyes de restaurants, productes, consells i tota l'actualitat culinària del país la trobaràs a La Gourmeteria.
MésL'alta assistència de públic confirma que la fira és ja un referent del país
Dimecres, 25 de setembre de 2024 - 10:38
Degustacions en restaurants i hotels i regals per a totes les persones que es diguin Mercè
Divendres, 20 de setembre de 2024 - 11:41
El Prat del Roure acollirà la tercera edició de la fira
Dimarts, 17 de setembre de 2024 - 10:28
El congrés explorarà i fusionarà la rica tradició gastronòmica dels cinc països europeus amb més activitat volcànica
Dimarts, 25 de juny de 2024 - 12:09
La Llotja de Mar serà l'escenari de la tercera edició del concurs
Dilluns, 17 de juny de 2024 - 09:09
L'espectacular The Champions Burger a la Fira Barcelona
Dijous, 23 de maig de 2024 - 18:48
Restaurants diversos repartits per Catalunya
Divendres, 10 de maig de 2024 - 05:30
La xef Ada Parellada ens porta els consells de cuina més pràctics que et canviaran la vida
Dijous, 2 de maig de 2024 - 11:43
Dimarts, 30 d'abril de 2024 - 11:07
Dimarts, 23 d'abril de 2024 - 12:06
Josep Lluís Penadès s'incorpora a l'equip per parlar dels millors racons gastronòmics de la província de Barcelona
Dilluns, 19 de febrer de 2024 - 15:21
El rentat de cara que alguns sectors pretenen fer passar per normal
Dissabte, 30 de desembre de 2023 - 10:45
El col·laborador lleidatà s'incorpora a l'equip per portar-nos els millors llocs per esmorzar
Dijous, 21 de desembre de 2023 - 11:40
Ruscalleda ha estat investida aquest dilluns doctora honoris causa per la Universitat de Barcelona
Dilluns, 18 de desembre de 2023 - 19:11