El xef Nandu Jubany reforça la seva vinculació amb Ametller Origen amb un nou acord d’exclusivitat per a la comercialització dels seus canelons i amplia l’oferta gastronòmica de qualitat per aquestes festes de Nadal.
Ametller Origen presenta diverses novetats destacades dins la col·lecció d’alta gamma creada per Nandu Jubany, com ara els canelons de suquet de peix i marisc (22,90 euros el lot de sis unitats) i els canelons d’ànec (14,90 euros el lot de sis unitats). Ambdues receptes mantenen l’essència de la cuina tradicional catalana reinterpretada amb el segell d’excel·lència i creativitat que caracteritza el prestigiós xef. La línia també inclou els canelons de rostit de sempre, els de pollastre rostit, els de cep, els de tòfona i els espinacs frescos a la catalana.
Nandu Jubany, reconegut amb nombrosos guardons -com els Tres Soles Repsol des de 2012 o el Premi Restaurant de l’Any per Can Jubany el 2010 -, compta amb una estrella Michelin al seu restaurant Can Jubany, situat a la comarca d’Osona. A banda de la nova col·laboració amb Jubany, Ametller Origen també amplia la seva gamma amb la línia Ametller Origen Best, que inclou els canelons de carn rostida, elaborats amb productes de proximitat i sota el compromís d’oferir els canelons autèntics de casa.
Els canelons van sortir escollits com el plat favorit dels catalans per Descobrir Catalunya
Per a Josep Ametller, CEO del Grup Ametller Origen, “aquest acord ens permet elevar la nostra proposta de valor per aquest Nadal tot posant els nostres clients al centre”. El conseller delegat de la companyia assegura que “tots ens mereixem viure un Nadal de cinc estrelles, i és per això que volem apropar a tothom els canelons d’un xef tan reputat com en Nandu Jubany”.
Paral·lelament, el xef Nandu Jubany expressa la seva il·lusió per l’aliança: "Els canelons són el plat més emblemàtic del Nadal a casa nostra. Preparar-los per Ametller Origen és una gran responsabilitat i un luxe. Hem reinterpretat clàssics com els canelons d'ànec i de suquet de peix i marisc per oferir el plaer de menjar com en un restaurant, però a casa. Volem fer fàcil que la gent mengi bé durant les festes. Això no és un caneló, és la millor tradició catalana cuinada amb ànima i amb el millor producte de la terra”.
Ametller Origen: un 25% de quota de mercat en canelons refrigerats
Actualment, Ametller Origen s’ha consolidat com una de les principals companyies de referència en la venda de canelons refrigerats a Catalunya: un de cada quatre canelons que es consumeixen al territori català es venen als establiments del grup. En el darrer any, les vendes d’aquest plat han crescut un 39%, amb un total de 2,4 milions d’unitats de canelons venuts. Aquestes dades reafirmen la confiança del consumidor en una proposta que combina tradició culinària, qualitat dels ingredients i innovació gastronòmica.