Amb l’objectiu d’acostar la gastronomia d’alt nivell a tots els pacients que es trobin ingressats i a tots els professionals que prestin assistència el dia de Nadal en algun dels més de 120 hospitals o centres sociosanitaris on Serunion gestiona el seu servei de restauració arreu d’Espanya, es posa en marxa una proposta gastronòmica singular. Es tracta d’un menú pensat i elaborat especialment per a ells pels xefs del restaurant Disfrutar, amb tres estrelles Michelin, Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch, en col·laboració amb la gastrònoma Irene Flores i l’equip de cuina de Serunion.
El menú constarà de tres plats: caneló de verdures amb tocs mediterranis com a primer plat, pollastre amb xocolata i picada nadalenca de segon i, de postres, crema catalana de torró.

Els xefs Oriol Castro i Eduard Xatruch han visitat aquest dijous la Clínica Diagonal de Barcelona, un dels centres que participen en la proposta de Serunion, per polir els darrers detalls de la iniciativa, compartir el seu coneixement amb l’equip de cuina de Serunion i deixar-ho tot a punt per al dia de Nadal. “Ens encanta aquesta iniciativa perquè ens permet apropar la cuina d’alta gamma a uns comensals tan especials. Esperem que l’experiència gastronòmica els ajudi a fer més suportable la seva estada fora de casa en una data tan assenyalada”, apunten els xefs de Disfrutar.
El president de Serunion, Antoni Llorens, per la seva banda, assegura que “iniciatives d’aquest tipus expressen amb fets la voluntat que tenim de cuidar les persones a través de la gastronomia, el nostre ofici, pel qual sentim una gran passió”.
Excel·lència culinària a l'hospital
Des de la direcció de Clínica Diagonal asseguren que aquesta col·laboració els permet facilitar el seu objectiu: garantir el benestar dels seus pacients i treballadors. “Gràcies a la creativitat i el talent de Disfrutar, els nostres pacients i les persones del nostre equip que els cuidaran se sentiran una mica més com a casa el dia de Nadal”.
La col·laboració dels xefs de Disfrutar amb Irene Flores i l’equip de cuina de Serunion combina excel·lència culinària, creativitat i compromís social, apropant la gastronomia d’alt nivell a aquelles persones que viuen una situació d’adversitat de salut en unes dates tan especials.