Bona vida

pastilla video
Escofet: "Impressionant vi rosat"

Escofet: "Impressionant vi rosat"

Roberto Lázaro

Diumenge, 9 de juliol de 2017 - 05:30

pastilla video
Les creps, una recepta per als nens

Les creps, una recepta per als nens

Roberto Lázaro

Divendres, 7 de juliol de 2017 - 05:30

Bardeni: pecat Carnal

Bardeni: pecat Carnal

Miquel Espinet, Eulogi Bordas i Alex Ruiz

Dijous, 6 de juliol de 2017 - 05:05

Descobreix les postres més fàcils de fer!

Descobreix les postres més fàcils de fer!

ENBlau

Dimecres, 5 de juliol de 2017 - 16:39

pastilla video
La interessant novetat a la DO de Costers del Segre

La interessant novetat a la DO de Costers del Segre

Roberto Lázaro

Diumenge, 2 de juliol de 2017 - 05:30

Totora: per degustar el Perú

Totora: per degustar el Perú

Miquel Espinet i Eulogi Bordas

Dijous, 29 de juny de 2017 - 09:09

pastilla video
Un formatge amb olor de... xocolata

Un formatge amb olor de... xocolata

Roberto Lázaro

Dilluns, 26 de juny de 2017 - 05:30

pastilla video
Els 3 vins més insòlits de Catalunya

Els 3 vins més insòlits de Catalunya

Roberto Lázaro

Diumenge, 25 de juny de 2017 - 05:30

pastilla video
Financiers: els pastissets més gustosos

Financiers: els pastissets més gustosos

Roberto Lázaro

Divendres, 23 de juny de 2017 - 05:30

BETLEM – Miscel·lània Gastronòmica: gastrobar amb final feliç

BETLEM – Miscel·lània Gastronòmica: gastrobar amb final feliç

Miquel Espinet i Eulogi Bordas

Dijous, 22 de juny de 2017 - 00:05

pastilla video
El formatge per acompanyar amb una cervesa potent

El formatge per acompanyar amb una cervesa potent

Roberto Lázaro

Dilluns, 19 de juny de 2017 - 05:30

pastilla video
Pòquer de blancs de la terra per als amants del vi

Pòquer de blancs de la terra per als amants del vi

Roberto Lázaro

Diumenge, 18 de juny de 2017 - 05:30

pastilla video
Com es fa la coca de Sant Joan?

Com es fa la coca de Sant Joan?

Roberto Lázaro

Divendres, 16 de juny de 2017 - 05:30

ATEMPO: Un bon concursant

ATEMPO: Un bon concursant

Miquel Espinet i Eulogi Bordas

Dijous, 15 de juny de 2017 - 00:00

pastilla video
El premiat formatge de la Vall d'Asp

El premiat formatge de la Vall d'Asp

Roberto Lázaro

Dilluns, 12 de juny de 2017 - 05:30

pastilla video
El vi Quest i el canvi climàtic

El vi Quest i el canvi climàtic

Roberto Lázaro

Diumenge, 11 de juny de 2017 - 05:30

pastilla video
El flam amb caramel, pas a pas

El flam amb caramel, pas a pas

Roberto Lázaro

Divendres, 9 de juny de 2017 - 05:30

Petit Pau: un duet bistronòmic

Petit Pau: un duet bistronòmic

Miquel Espinet i Eulogi Bordas

Dijous, 8 de juny de 2017 - 00:05

pastilla video
Uff!, el formatge més agosarat de Catalunya

Uff!, el formatge més agosarat de Catalunya

Roberto Lázaro

Dilluns, 5 de juny de 2017 - 05:30

pastilla video
Vi de Borgonya, i el perquè de la copa borgonya

Vi de Borgonya, i el perquè de la copa borgonya

Roberto Lázaro

Diumenge, 4 de juny de 2017 - 05:30

pastilla video
'Cookies' de xocolata amb nous, "la recepta més fàcil que existeix"

'Cookies' de xocolata amb nous, "la recepta més fàcil que existeix"

Roberto Lázaro

Divendres, 2 de juny de 2017 - 05:30

Casa Dorita: Cuina amb molta cura

Casa Dorita: Cuina amb molta cura

Miquel Espinet i Eulogi Bordas

Dijous, 1 de juny de 2017 - 00:05

pastilla video
Idiazabal, un formatge per menjar tot sol

Idiazabal, un formatge per menjar tot sol

Mainera.tv

Dilluns, 29 de maig de 2017 - 05:30

pastilla video
Un vi fet amb pell, polpa i llavors de raïm. El vi brisat

Un vi fet amb pell, polpa i llavors de raïm. El vi brisat

Mainera.tv

Diumenge, 28 de maig de 2017 - 05:30

Les tapes selectes del xef Fornell a l'Ohla Barcelona

Les tapes selectes del xef Fornell a l'Ohla Barcelona

Marc Bleda

Divendres, 26 de maig de 2017 - 17:13

pastilla video
Pinya Victoria, viatgem al Carib

Pinya Victoria, viatgem al Carib

Roberto Lázaro

Divendres, 26 de maig de 2017 - 05:30

TOMAX: Sota, cavall, rei

TOMAX: Sota, cavall, rei

Miquel Espinet i Eulogi Bordas

Dijous, 25 de maig de 2017 - 05:15

Nutella obre la seva primera cafeteria oficial

Nutella obre la seva primera cafeteria oficial

Jennifer Navarro

Dimarts, 23 de maig de 2017 - 12:54

pastilla video
El formatge més venut a França

El formatge més venut a França

Roberto Lázaro

Dilluns, 22 de maig de 2017 - 05:30

pastilla video
Vi la Peluda: com si afegíssim sal a la xocolata

Vi la Peluda: com si afegíssim sal a la xocolata

Roberto Lázaro

Diumenge, 21 de maig de 2017 - 05:30

pastilla video
Pastís de llimona en 1 minut

Pastís de llimona en 1 minut

Roberto Lázaro

Divendres, 19 de maig de 2017 - 05:25

El Fornet: homenatge a Barcelona pel seu 90è aniversari

El Fornet: homenatge a Barcelona pel seu 90è aniversari

Marc Mestres

Dijous, 18 de maig de 2017 - 10:15

Tandoor: indi del segle XXI

Tandoor: indi del segle XXI

Miquel Espinet i Eulogi Bordas

Dijous, 18 de maig de 2017 - 00:30

Candlelight, cuina amb arrels franceses i un toc català by Romain Fornell

Candlelight, cuina amb arrels franceses i un toc català by Romain Fornell

Bernat Aguilar

Dimecres, 17 de maig de 2017 - 14:09

pastilla video
Cabrioulet: El formatge de cabra 100% de granja

Cabrioulet: El formatge de cabra 100% de granja

Roberto Lázaro

Dilluns, 15 de maig de 2017 - 05:30

pastilla video
El vi Quintà i la curiosa història de la campana

El vi Quintà i la curiosa història de la campana

Roberto Lázaro

Diumenge, 14 de maig de 2017 - 05:30

pastilla video
El clàssic Tatin de poma fet a casa

El clàssic Tatin de poma fet a casa

Roberto Lázaro

Divendres, 12 de maig de 2017 - 05:30

Mediamanga: sòlides aspiracions

Mediamanga: sòlides aspiracions

Miquel Espinet i Eulogi Bordas

Dijous, 11 de maig de 2017 - 00:05

José Andrés i els germans Adrià obriran un restaurant a Nova York

José Andrés i els germans Adrià obriran un restaurant a Nova York

Jennifer Navarro

Dimecres, 10 de maig de 2017 - 13:09

Els germans Torres presenten 24 Cielos: més que cuina

Els germans Torres presenten 24 Cielos: més que cuina

Marc Mestres

Dimarts, 9 de maig de 2017 - 21:23