La innovació, la creativitat i la cuina del xef Romain Fornell segueix oferint un espectacle per als millors paladars a l'Hostal de la Gavina en celebració del seu 85è aniversari. Candlelight és una aposta que va lligar Fornell amb el glamurós hotel de la cala de S'Agaró ara fa dos anys i que segueix oferint una cuina contemporània plena de matisos.

Reformat fa un any, el restaurant ubicat a la Costa Brava gironina és la joia de la corona de l'oferta gastronòmica de l'Hostal de La Gavina. Una sala amb capacitat per a 40 comensals, amb la calidesa d'un piano i d'una ubicació tocant al mar. Passa el temps, però el xef francès, amb una estrella Michelin al restaurant Caelis de Barcelona, no atura el seu gran moment per a innovar i oferir una cuina que sent com a pròpia en una localització immillorable.

Candlelight Romain Fornell Bernat Aguilar

Cuina amb tocs molt personals

Romain Fornell destaca dels seus plats, la carta i el seu festival del Candlelight com "una cuina contemporània, però amb arrels franceses i tocs de la cuina espanyola i catalana". Tracte molt proper, presentació variada, preparació d'alguns plats a la vista dels comensals i un ambient molt càlid.

L'aposta al restaurant de La Gavina també gira en una evolució constant. Cada mes i mig els plats canvien, s'introdueixen novetats, però per sobre de tot hi destaca el 'Festival de Primavera 2017'. El menú de degustació preparat específicament per a la celebració del 85è aniversari de l'hostal de cinc estrelles, és la millor oferta gastronòmica i amb una varietat de plats, gustos, sensacions i textures que et porten del mar a la muntanya, passant per França i tornant a Catalunya.

Amuse bouche

Amouse bouche 1 Candlelight Romain Fornell Bernat Aguilar

Amuse Bouche 2 Candlelight Romain Fornell Bernat Aguilar

Amanida de tonyina vermella amb alvocat, ravenet i vinagreta de gingebre i soja

Amanida tonyina Candlelight Romain Fornell Bernat Aguilar

Bolet de card amb suc d'ànec i ous de truita

Bolet de card Candlelight Romain Fornell Bernat Aguilar

L'ou al seu niu amb crema saboiana de tòfona i lleugera sopa de xampinyons

Ou al seu niu Candlelight Romain Fornell Bernat Aguilar

Sopa de xampinyons Candlelight Romain Fornell Bernat Aguilar

Bouillabaisse de peix de roca servida sota un vel d'estragó i emulsió de rouille

Bouillabaisse de peix Candlelight Romain Fornell Bernat Aguilar

Peça de bou cruixent a la cendra de sarment de vinya amb reducció de vi del Priorat i cruixent de agra

Bou a la cendra Candlelight Romain Fornell Bernat Aguilar

Pinya natural al Kirsch amb granissat de roses

Pinya al Kirsch Candlelight Romain Fornell Bernat Aguilar

Pomme tatin, cruixent de toffee, gelat de vainilla i sucre xispejant

Pomme tatin Candlelight Romain Fornell Bernat Aguilar

Preu

Vuit plats en total d'un menú de degustació molt complet, a més d'una gran varietat de pans amb mantegues de romaní, olives i natural que s'afegeixen a un ventall de sabors i precises mossegades per 88€. I per acomiadar el festival, uns petisús marca de la casa.

Petisú Candlelight Romain Fornell Bernat Aguilar

Al mar i a la taula, t'atreveixes a provar-lo?