Els cuiners José Andrés i els germans Adrià obriran un restaurant junts a finals de l’any vinent a Nova York. Un nou projecte que es durà a terme en un local de 3500 m2 que estarà dedicat a la cuina espanyola. El local estarà dins d'un centre comercial nou, el Hudson Yards, una zona de luxe que s'està construint a l'oest de Manhattan. Una col·laboració creativa molt esperada que portarà als Estats Units, a més a més, una botigueta on es podran comprar pernils i olis. 

Ferran Adrià va convertir El Bulli en el millor restaurant del món, mentre que Andrés ja té un ampli reconeixement al país nord-americà amb gairebé una trentena de restaurants. “Somiava amb obrir a Nova York des que vaig arribar-hi amb 19 anys, i fer-ho amb els meus amics és un honor i molt divertit”, afirmava José Andrés.

Els germans Adrià, per la seva banda, responien afirmant que després d’esperar molt per crear “alguna cosa màgica” amb ell, no poden pensar en una millor manera de debutar a Amèrica.

El local comptarà amb un espai cobert i un altre d’obert, i estarà inspirat en el mercat de la Boqueria de Barcelona. Tres cuiners que sumen junts vuit estrelles Michelin i que oferiran des de paella fins a tapes i menjar per emportar.