Bona vida

pastilla video
El Maó-Menorca artesà: un formatge mil·lenari

El Maó-Menorca artesà: un formatge mil·lenari

Roberto Lázaro

Dilluns, 8 de maig de 2017 - 05:30

pastilla video
Negreita: el vi "italocatalà"

Negreita: el vi "italocatalà"

Roberto Lázaro

Diumenge, 7 de maig de 2017 - 05:30

pastilla video
Coulant de xocolata: un pastís sorprenentment fàcil de fer

Coulant de xocolata: un pastís sorprenentment fàcil de fer

Roberto Lázaro

Divendres, 5 de maig de 2017 - 05:30

Tunateca Balfegó: BCN Fashion Tuna

Tunateca Balfegó: BCN Fashion Tuna

Miquel Espinet i Eulogi Bordas

Dijous, 4 de maig de 2017 - 00:05

pastilla video
Per què es cobreix el formatge amb cendra?

Per què es cobreix el formatge amb cendra?

Roberto Lázaro

Dilluns, 1 de maig de 2017 - 05:30

pastilla video
El pastís de formatge fet en 2 minuts

El pastís de formatge fet en 2 minuts

Roberto Lázaro

Diumenge, 30 d'abril de 2017 - 05:30

pastilla video
Verdures, brasa, fum... i vi La Calma

Verdures, brasa, fum... i vi La Calma

Roberto Lázaro

Divendres, 28 d'abril de 2017 - 05:25

Santa Gula: Més que bufó

Santa Gula: Més que bufó

Miquel Espinet i Eulogi Bordas

Dimecres, 26 d'abril de 2017 - 00:10

pastilla video
Taleggio: el formatge ideal per al risotto

Taleggio: el formatge ideal per al risotto

Roberto Lázaro

Dilluns, 24 d'abril de 2017 - 05:30

pastilla video
Com fer una crema catalana de luxe

Com fer una crema catalana de luxe

Roberto Lázaro

Diumenge, 23 d'abril de 2017 - 05:30

pastilla video
Què suggereix l'escuma persistent del cava?

Què suggereix l'escuma persistent del cava?

Roberto Lázaro

Divendres, 21 d'abril de 2017 - 08:18

Alvart: Equilibrada excel·lència

Alvart: Equilibrada excel·lència

Miquel Espinet i Eulogi Bordas

Dijous, 20 d'abril de 2017 - 05:25

pastilla video
Què és exactament un formatge serrat?

Què és exactament un formatge serrat?

Roberto Lázaro

Dilluns, 17 d'abril de 2017 - 05:30

pastilla video
Red Velvet: El pastís que fa furor als EUA

Red Velvet: El pastís que fa furor als EUA

Roberto Lázaro

Diumenge, 16 d'abril de 2017 - 05:30

pastilla video
Vertigo: L'històric vi venecià

Vertigo: L'històric vi venecià

Roberto Lázaro

Divendres, 14 d'abril de 2017 - 05:30

Casa de tapes Cañota: sembla senzill

Casa de tapes Cañota: sembla senzill

Miquel Espinet i Eulogi Bordas

Dimecres, 12 d'abril de 2017 - 05:25

pastilla video
Stilton: El formatge dels bons somnis

Stilton: El formatge dels bons somnis

Roberto Lázaro

Dilluns, 10 d'abril de 2017 - 05:30

pastilla video
Com fer un arròs amb llet deliciós en 3 passos

Com fer un arròs amb llet deliciós en 3 passos

Roberto Lázaro

Diumenge, 9 d'abril de 2017 - 05:30

pastilla video
Per a la paella, aquest cava

Per a la paella, aquest cava

Roberto Lázaro

Divendres, 7 d'abril de 2017 - 05:30

Fonda Espanya: modernista, que no modern

Fonda Espanya: modernista, que no modern

Miquel Espinet i Eulogi Bordas

Dimecres, 5 d'abril de 2017 - 05:25

La ‘guerra’ per les braves entre Espanya i el Regne Unit

La ‘guerra’ per les braves entre Espanya i el Regne Unit

Marc Mestres

Dimarts, 4 d'abril de 2017 - 13:51

pastilla video
El formatge de cabra Craba: un dels més singulars de Catalunya

El formatge de cabra Craba: un dels més singulars de Catalunya

Roberto Lázaro

Dilluns, 3 d'abril de 2017 - 05:30

pastilla video
Què indica la criança de cava amb tap de suro

Què indica la criança de cava amb tap de suro

Roberto Lázaro

Divendres, 31 de març de 2017 - 05:30

Kilo: mesura d'èxit

Kilo: mesura d'èxit

Miquel Espinet i Eulogi Bordas

Dimecres, 29 de març de 2017 - 05:25

pastilla video
Reblochon: el formatge "clandestí"

Reblochon: el formatge "clandestí"

Roberto Lázaro

Dilluns, 27 de març de 2017 - 05:30

pastilla video
Per què és important la mida de les bombolles de cava?

Per què és important la mida de les bombolles de cava?

Roberto Lázaro

Divendres, 24 de març de 2017 - 05:30

Restaurant Goliard: Relació Qualitat/Preu insuperable

Restaurant Goliard: Relació Qualitat/Preu insuperable

Miquel Espinet i Eulogi Bordas

Dijous, 23 de març de 2017 - 05:25

pastilla video
Una fondue per acomiadar l'hivern

Una fondue per acomiadar l'hivern

Roberto Lázaro

Dilluns, 20 de març de 2017 - 05:30

pastilla video
Què és el vi de boira?

Què és el vi de boira?

Roberto Lázaro

Divendres, 17 de març de 2017 - 05:30

Palo Cortao: amb regust andalús

Palo Cortao: amb regust andalús

Miquel Espinet i Eulogi Bordas

Divendres, 17 de març de 2017 - 05:25

pastilla video
L'engany del sucre moreno

L'engany del sucre moreno

Marc Bleda

Dimecres, 15 de març de 2017 - 18:15

pastilla video
Amb cabres ancianes, formatge de qualitat

Amb cabres ancianes, formatge de qualitat

Roberto Lázaro

Dilluns, 13 de març de 2017 - 05:30

pastilla video
Escofet: "Com quan et rebentava el boli a la boca"

Escofet: "Com quan et rebentava el boli a la boca"

Roberto Lázaro

Divendres, 10 de març de 2017 - 05:30

Blau Barcelona: per a l'oci i el negoci

Blau Barcelona: per a l'oci i el negoci

Miquel Espinet i Eulogi Bordas

Dimecres, 8 de març de 2017 - 05:25

pastilla video
El formatge d'una 'inquisidora'

El formatge d'una 'inquisidora'

Roberto Lázaro

Dilluns, 6 de març de 2017 - 05:30

pastilla video
El vi que 'va decidir' no ser tèrbol

El vi que 'va decidir' no ser tèrbol

Roberto Lázaro

Divendres, 3 de març de 2017 - 05:30

Kak Koy: brases nipones

Kak Koy: brases nipones

Miquel Espinet i Eulogi Bordas

Dimecres, 1 de març de 2017 - 05:25

pastilla video
El formatge que copien a Espanya

El formatge que copien a Espanya

Roberto Lázaro

Dilluns, 27 de febrer de 2017 - 05:30

L’oli de palma: Què en saps i què no

L’oli de palma: Què en saps i què no

Marc Mestres

Divendres, 24 de febrer de 2017 - 11:25

pastilla video
Un vi guardonat i solidari

Un vi guardonat i solidari

Roberto Lázaro

Divendres, 24 de febrer de 2017 - 05:30