Carolina de Mònaco, germana més gran del príncep Albert de Mònaco i de la princesa Estefania, ha viscut tota la seva vida sota la brillantor de la reialesa monegasca. Malgrat no haver pogut assumir la Corona a causa de les normes del parlament basades en la llei agnatícia, que col·loca els homes abans que les dones en la línia de successió, Carolina ha estat una figura influent i omnipresent en els esdeveniments protocolaris del Principat. El 23 de gener de 2024, la princesa va celebrar el seu 67 aniversari a la seva luxosa mansió, Vil·la Clos-Saint Pierre, una majestuosa propietat amb vista a la Badia de Mònaco, regalada pel seu pare, el príncep Ranier III, abans del seu primer matrimoni amb Philippe Junot.

Carolina de Mònaco destaca com la princesa amb el salari més alt a nivell mundial

Carolina de Mònaco no només destaca per la seva posició en la reialesa, sinó també pel seu impressionant patrimoni. Segons la revista People With Money, Carolina és la princesa més ben pagada del món, amb uns ingressos de 58 milions de dòlars (aproximadament 53,4 milions d'euros) en els últims tres anys, superant la seva competidora més propera per gairebé 30 milions de dòlars, uns 27,6 milions d'euros. En total, la seva fortuna s'estima en 185 milions de dòlars, equivalents a uns 170 milions d'euros, i està repartida en inversions, accions, béns immobiliaris i acords lucratius, com la seva associació amb la firma de cosmètics 'CoverGirl'.

A més de la seva fortuna en inversions, Carolina té una sèrie de negocis que incrementen la seva riquesa. Entre ells, es troben diversos restaurants sota la cadena "Carolina la famolenca" a Mònaco, un equip de futbol americà anomenat "Los Angeles de Mònaco", i una reeixida línia de perfums i moda destinada al mercat juvenil, destacant el perfum "De Carolina amb Amor" i la marca de roba "Carolina de Mònaco Seducció". Aquestes emprenedories han consolidat la seva posició com una de les royals més adinerades i emprenedores del món.

Carolina de Mònaco va heretar part del patrimoni de Karl Lagerfeld

Carolina de Mònaco també ha estat beneficiària de l'herència del famós dissenyador Karl Lagerfeld, segons la revista francesa Le Point. Es va informar que va rebre part dels mobles del luxós apartament del dissenyador a Saint-Sulpice, París. Aquesta herència no només augmenta el seu ja impressionant patrimoni, sinó que també ressalta la seva connexió amb el món de la moda i l'estil, una àrea en la qual sempre ha brillat.

A més de ser princesa de Mònaco per naixement, Carolina també ostenta títols nobiliaris a través del seu matrimoni amb el príncep Ernest August de Hannover, pretendent al tron del Regne de Hannover i cap de la casa reial i de l'antic Ducat de Brunswick i Luxemburg. El seu llinatge i matrimoni li han atorgat una posició destacada en la reialesa europea, sent una de les figures més glamuroses i admirades.

Carolina de Mònaco, membre de la família Grimaldi, ha estat reconeguda per la seva bellesa i el seu impecable sentit de la moda des de la seva joventut. El seu estatus com una de les dones més boniques i més ben vestides de la reialesa europea ha perdurat al llarg dels anys, i la seva influència continua sent forta. La seva presència en el rànquing de les princeses més riques del món és un testimoni de la seva habilitat per mantenir-se rellevant i poderosa en l'àmbit de la reialesa i els negocis.