Semblava mentida, però, finalment, després de mesos de viatges, i luxes, moltes tardes sense fer ni brot, Íñigo Onieva es posava a treballar. Ni més ni menys que en una de les seves passions: l'hostaleria, i no pas com a cambrer. El marit de Tamara Falcó ha obert un local a Madrid, el nou "place to be" de la pijolandia, Casa Salesas, el restaurant fundat per Onieva, El Turronero i Iván Espinosa obria les portes al seu restaurant després de mesos i mesos d'expectació. Íñigo estava més involucrat que mai en tota la construcció i la fundació del seu Bistro Bar, la cocteleria que es convertiria en el seu nou racó d'esbarjo mentre Tamara Falcó està als rodatges de Got Talent, Onieva ja deu tenir un calendari de plans i quedades amb els colegues.

Isabel Preysler, Íñigo Onieva i Tamara Falcó GTRES
Isabel Preysler, Íñigo Onieva i Tamara Falcó, a la inauguració del restaurant / GTRES
Isabel Preysler joker GTRES
Isabel Preysler, somrient rejovenida, en entrar a Casa Salesas / GTRES
Casa Salesas, restaurant Íñigo Onieva / Europa Press
Casa Salesas, l'entrada del restaurant d'Íñigo Onieva / Europa Press

El restaurant s'estrenava amb una festa de celebració de prestigi i un renom d'etiqueta. En la celebració no hi va faltar ningú, ni la seva germana, ni la seva mare, ni la marquesa de Grinyó, i, qui tampoc es va voler perdre l'esdeveniment d'obertura fou Isabel Preysler. La socialité té molta por d'envellir, ho vam poder veure en el seu look, i el seu nou aspecte, cada dia més estirada i més xuclada, les imatges parlen per si soles. La festa d'inauguració començava amb magnificència després que s'enxampessin les primeres ressenyes del restaurant. Casa Salesas no havia ni obert les portes i ja comptava amb ressenyes de cinc estrelles per Google. El millor de tot?, totes les valoracions estel·lars les havien escrits els seus amics, la seva mare i ell mateix, el mateix Íñigo Onieva. Ell volia estrenar-se en gran, i amb una bona reputació. Llàstima que, pocs dies després de l'estrena, ja li han caigut un parell d'estrelles.

Ressenyes Casa Salesas   Google (1)
Ressenyes actuals de 'Casa Salesas' a Google 
Ressenyes Casa Salesas / Google
Ressenyes actuals de 'Casa Salesas' a Google 
Ressenyes Casa Salesas  / Googlee
Ressenyes per 'Casa Salesas' / Googlee

El dia abans d'obrir el negoci, comptava amb 5 estrelles, i una setmana més tard, sol compta amb 3,1 estrelles. L'imperi li cau a trossos. Entre el llistat de valoracions, ja podem veure a usuaris que li col·loquen un 1/5, la majoria coincideixen amb un factor: els preus són caríssims. "Íbamos con grandes expectativas, pero se desinflaron. La comida escasa, normalita y muyyyy cara. El servicio fue agradable y correcto, sin más. El ambiente nos pareció más de un local de copas que de comida, estaría bien que se diferencie. Y sí, caro para lo que comimos. Obviamente, fuimos por la novedad y la publicidad, pero no volveremos." Ui, està clar que l'ambient festiu de les sobretaules amb gintònics li portarà males passades. Representa que és un bar per anar-hi a esmorzar, dinar i sopar, però el seu horari no comença fins a les 10 del matí, podeu veure que els esnobs són molt matiners.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Casa Salesas (@casasalesas)

Carolina Molas Íñigo Onieva / GTRES
Carolina Molas, mare d'Íñigo Onieva / GTRES

Abans que arranqui a plorar per aquestes noves valoracions de les últimes hores, Carolina Molas, la mare d'Íñigo Onieva, ja sortia en defensa del seu fill quan Europa Press li preguntava per les suposades ressenyes que s'estava inventant amb els amics. “No se está inventando nada, las reseñas es lo que la gente piensa. Es un restaurante muy bonito, muy agradable, y muy rico estaba todo. Las reseñas que yo escribo son las que escribo yo, es mi opinión”  Deia la seva mare després de la seva ressenya on assegurava que tot estava boníssim i a un preu excepcional. Un preu magnífic per la seva cartera.

Casa Salesas, la nova joguina d'Íñigo Onieva ja trontolla. Vejam quan li queda per anar coix del tot.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!