El prestigiós xef Romain Fornell ens convida avui a gaudir dels sabors més tropicals, i tot des del restaurant Caelis. Gràcies a l'elaboració de la Pinya Victoria ens podem transportar a la frescor i a la dolçor de les fruites del Carib. En el vídeo que es mostra a continuació, Fornell ens mostra la importància de com tallar la pinya de la manera més adequada, de com introduir les branques de vainilla, de com integrar el pebre de Jamaica... i en resum, de com aconseguir l'elaboració d'aquestes delicioses postres.

Ingredients
  • 1 pinya Victoria
  • 10 g caramel
  • 3 branques vainilla
  • Sucre al gust
  • Rom al gust 
  • Pebre de Jamaica
Preparació
1.Tallem la pinya respectant l'ordre del tall de la pinya.
2.Tallem la branca de vainilla.
3.Fem un forat per travessar la pinya.
4.Introduïm la vainilla dins la pinya i ho fem amb la resta de branques.
5.Posem sucre al recipient, hi posem la pinya amb les branques i tallem la mantega a daus.
6.Hi agreguem el rom i una mica de sal.
7.Ho introduïm tot al forn durant 10 minuts a 190 °C.
8.Flamegem la pinya amb el rom i el pebre de Jamaica durant 60 segons.
9.Ho servirem amb el rom i el pebre i ho acompanyarem amb gelat de vainilla.