L'entreteniment està d'enhorabona amb el retorn de Ni Que FuéramosEls antics col·laboradors del programa que va omplir durant més de tretze anys les tardes de Telecinco han tornat al directe per fer allò que tan bé saben fer: enganxar a qualsevol a la pantalla. Ara ja no és a través de televisió, sinó que el nou format de Sálvame s'emet diàriament cada tarda a través del canal Quickie de Twitch i YouTube. L'acollida per part del públic ha estat excel·lent, tot i que aquells més crítics demanen al programa que els col·laboradors siguin més atrevits. Lydia Lozano (63) és una de les periodistes més destacades del món de la premsa rosa. Sálvame va ser el seu programa estrella, on es va assegurar una cadira reservada per a ella en tot moment. Ara, la productora també ha comptat amb ella per a tirar endavant el nou format del programa i Lydia Lozano no ha decebut.

Captura de pantalla 2024 05 21 102319
Ni que Fuéramos - Canal Quickie

Dimecres 15 de maig va arrencar aquesta nova etapa per alguns dels col·laboradors més destacats de Sálvame. Belén Esteban (50), Kiko Matamoros (67), María Patiño (52), Chelo García (72), Víctor Sandoval (57) i Lydia Lozano tornen a posar-se davant de càmeres per a comentar l'actualitat de la premsa del cor. Tothom estava esperant un dels moments més destacats del programa. Va passar durant l'última entrega, la de dilluns 20 de maig, quan Lydia Lozano va rompre a plorar després que una de les seves companyes valorés la seva gran professionalitat. Abans, però, Belén Esteban va carregar durament contra Lydia Lozano per haver decebut al programa i menystenir-lo. Tots els col·laboradors es coneixen molt bé entre ells i això fa que sàpiguen quin és el punt feble de cadascun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CanalQuickie (@canalquickie)

Quatre programes han estat suficients per a veure a Lydia Lozano plorar davant de càmeres. Aquesta vegada, en comptes de ser per veure's implicada en una situació d'estrès i esgotament, va ser per una contraposició de sentiments entre els comentaris que va rebre per part de dues companyes. Primer va ser la de Paracuellos la que va atacar a Lydia Lozano per no haver fet el baile chuminero en directe el primer dia. Dissabte passat, però, es va poder veure a Lydia Lozano ballar sobre l'escenari del WiZink Center al Loco Bongo, una gran festa que s'organitza a diferents ciutats d'Espanya que recorda els programes de televisió dels anys 90. Lydia Lozano va explicar el motiu pel qual no pot ballar tot i dissabte fer una excepció per a complir amb el contracte que havia tancat a principis d'any. Recentment, han operat a la periodista i necessita estar en repòs per a fer el més breu possible el període de rehabilitació.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CanalQuickie (@canalquickie)

No va ser fins que va obrir la boca la presentadora de Ni Que Fuéramos, María Patiño, quan Lydia Lozano va començar a plorar. "¿Te puedo decir algo en serio? Te admiro por todo lo que llevas a delante, sin quejarte. Te admiro, no solo profesionalmente, sino personalmente. Yo conozco poca gente como tú porque no solo no te quejas, sino que proteges y cuidas. Te lo quería decir para que sepas que me impacta tu fortaleza, no sé cómo lo consigues". Molt emocionada, Lydia Lozano va contestar a la presentadora entre plors per a donar-li les gràcies per a reconèixer la seva forma de ser. "Lydia siempre tiene una sonrisa y nunca se queja. Lydia acaba de salir de una operación y tiene una situación en su casa. Muy poca gente de la profesión lo hace", va afegir María Patiño. Els col·laboradors van continuar uns minuts parlant sobre ells i això és el que més agrada als seguidors de Sálvame, que els col·laboradors són alhora els animals i els visitants del Zoo, s'ho fan tot ells. 

Captura de pantalla 2024 05 21 102109
Lydia Lozano - Canal Quickie 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!