Bona vida

L'Escale Bistrot: eclectic french

L'Escale Bistrot: eclectic french

Miquel Espinet i Eulogi Bordas

Dijous, 16 de novembre de 2017 - 00:05

pastilla video
Un pastís molt esponjós amb un topping deliciós

Un pastís molt esponjós amb un topping deliciós

Roberto Lázaro

Divendres, 10 de novembre de 2017 - 05:30

Le Cucine Mandarosso: un italià íntim

Le Cucine Mandarosso: un italià íntim

Miquel Espinet i Eulogi Bordas

Dijous, 9 de novembre de 2017 - 12:02

pastilla video
Un frosting perfecte per als teus muffins

Un frosting perfecte per als teus muffins

El Nacional / Roberto Lázaro

Divendres, 3 de novembre de 2017 - 05:30

Olivos, comida y vinos: amor i il·lusió

Olivos, comida y vinos: amor i il·lusió

Miquel Espinet i Eulogi Bordas

Dijous, 2 de novembre de 2017 - 05:30

pastilla video
Un plat clàssic de la cuina catalana

Un plat clàssic de la cuina catalana

El Nacional

Dimecres, 1 de novembre de 2017 - 05:25

pastilla video
El pastís típic de Halloween

El pastís típic de Halloween

Roberto Lázaro

Divendres, 27 d'octubre de 2017 - 05:30

pastilla video
Crema sabaiona amb cítrics, la recepta

Crema sabaiona amb cítrics, la recepta

Roberto Lázaro

Divendres, 20 d'octubre de 2017 - 05:30

Haddock: Un capità en un petit vaixell

Haddock: Un capità en un petit vaixell

Miquel Espinet i Eulogi Bordas

Dijous, 19 d'octubre de 2017 - 21:02

pastilla video
Unes galetes terrorífiques

Unes galetes terrorífiques

Roberto Lázaro

Divendres, 13 d'octubre de 2017 - 05:30

Rioba: Un basc i un argentí units pel Josper

Rioba: Un basc i un argentí units pel Josper

Miquel Espinet i Eulogi Bordas

Dijous, 12 d'octubre de 2017 - 00:05

pastilla video
Pannacotta, la traducció literal és nata cuita

Pannacotta, la traducció literal és nata cuita

El Nacional

Divendres, 6 d'octubre de 2017 - 05:30

Nikkei 103: per tastar el Perú japonès

Nikkei 103: per tastar el Perú japonès

Miquel Espinet i Eulogi Bordas

Dijous, 5 d'octubre de 2017 - 00:05

pastilla video
Unes postres sense ou? Aquí teniu la recepta

Unes postres sense ou? Aquí teniu la recepta

Roberto Lázaro / Roberto Lázaro

Divendres, 29 de setembre de 2017 - 05:30

L'Alegria: el nom ho diu tot

L'Alegria: el nom ho diu tot

Miquel Espinet i Eulogi Bordas

Dijous, 28 de setembre de 2017 - 12:37

pastilla video
Unes delicioses postres amb només dos ingredients

Unes delicioses postres amb només dos ingredients

Roberto Lázaro

Divendres, 22 de setembre de 2017 - 05:30

Arume: la mariscada no ho és tot

Arume: la mariscada no ho és tot

Miquel Espinet i Eulogi Bordas

Dijous, 21 de setembre de 2017 - 14:57

pastilla video
La delícia de la Bretanya francesa

La delícia de la Bretanya francesa

Roberto Lázaro

Divendres, 15 de setembre de 2017 - 05:30

Topik: experiència atípica

Topik: experiència atípica

Miquel Espinet i Eulogi Bordas

Dijous, 14 de setembre de 2017 - 13:46

pastilla video
Unes postres típiques que no fallen mai

Unes postres típiques que no fallen mai

Roberto Lázaro

Divendres, 8 de setembre de 2017 - 05:30

Gat Blau: 'slow' amb 'soul'

Gat Blau: 'slow' amb 'soul'

Gonzalo Sanz, Miquel Espinet i Eulogi Bordas

Dijous, 7 de setembre de 2017 - 17:10

El metge que recepta hamburgueses arriba a Barcelona

El metge que recepta hamburgueses arriba a Barcelona

Marc Villanueva

Dimecres, 6 de setembre de 2017 - 20:44

Casa Leopoldo torna als seus orígens gastronòmics: la cuina popular catalana

Casa Leopoldo torna als seus orígens gastronòmics: la cuina popular catalana

Gustau Nerín

Dimecres, 6 de setembre de 2017 - 18:37

pastilla video
Fem dibuixos amb xocolata!

Fem dibuixos amb xocolata!

Roberto Lázaro

Divendres, 1 de setembre de 2017 - 05:30

Final Feliç: Una segona part amb potencial

Final Feliç: Una segona part amb potencial

Miquel Espinet i Eulogi Bordas

Dijous, 31 d'agost de 2017 - 05:25

Cal Jet: 'bistrot' de muntanya

Cal Jet: 'bistrot' de muntanya

Miquel Espinet i Eulogi Bordas

Dijous, 24 d'agost de 2017 - 09:46

pastilla video
Uns sabors increïbles junts, t'hi atreveixes?

Uns sabors increïbles junts, t'hi atreveixes?

Roberto Lázaro

Dijous, 24 d'agost de 2017 - 05:30

pastilla video
Una fondue per llepar-se'n els dits

Una fondue per llepar-se'n els dits

Roberto Lázaro

Divendres, 18 d'agost de 2017 - 05:30

Sol blanc: arròs brutal

Sol blanc: arròs brutal

Miquel Espinet i Eulogi Bordas

Dijous, 17 d'agost de 2017 - 17:57

pastilla video
Així es fa el crocant de iogurt i nabius

Així es fa el crocant de iogurt i nabius

Roberto Lázaro

Divendres, 11 d'agost de 2017 - 05:30

Sant Antoni Gloriós: definició de Gastrobar

Sant Antoni Gloriós: definició de Gastrobar

Miquel Espinet i Eulogi Bordas

Dijous, 10 d'agost de 2017 - 05:25

pastilla video
Com fer el brownie amb... pistatxos!

Com fer el brownie amb... pistatxos!

Roberto Lázaro

Divendres, 4 d'agost de 2017 - 05:30

Teòric Taverna Gastronòmica: per gaudir a bon preu

Teòric Taverna Gastronòmica: per gaudir a bon preu

Miquel Espinet i Eulogi Bordas

Dijous, 3 d'agost de 2017 - 05:25

pastilla video
Aquest estiu, granissat de meló i menta

Aquest estiu, granissat de meló i menta

Roberto Lázaro

Divendres, 28 de juliol de 2017 - 05:30

Taverna Wakasa: Autenticitat japonesa

Taverna Wakasa: Autenticitat japonesa

Miquel Espinet, Eulogi Bordas i Alex Ruiz

Dijous, 27 de juliol de 2017 - 00:05

pastilla video
La poma de caramel, en 1 minut

La poma de caramel, en 1 minut

Roberto Lázaro

Divendres, 21 de juliol de 2017 - 05:30

Casa Xica: Un viatge amb passió

Casa Xica: Un viatge amb passió

Miquel Espinet, Eulogi Bordas i Alex Ruiz

Dijous, 20 de juliol de 2017 - 00:05

pastilla video
El vi resultant de 125 litres de prova

El vi resultant de 125 litres de prova

Roberto Lázaro

Dilluns, 17 de juliol de 2017 - 05:30

pastilla video
Saps fer les creps suzette flamejades?

Saps fer les creps suzette flamejades?

Roberto Lázaro

Divendres, 14 de juliol de 2017 - 05:30

TiaSanta: Passió i gastronomia orgànica

TiaSanta: Passió i gastronomia orgànica

Miquel Espinet, Eulogi Bordas i Alex Ruiz

Dijous, 13 de juliol de 2017 - 00:05