Els bessons més famosos de la cuina catalana han presentat la seva nova aposta de gastronomia i oci, 24 Cielos, situat a la vint-i-quatrena planta de l’Hotel Meliá Sky de Barcelona.  

Sergio i Javier Torres, mereixedors d’una estrella Michelin per la seva tasca com a xefs del Dos Cielos, han transformat la terrassa del seu restaurant en un espai polivalent, amb servei diari ininterromput de tapes i còctels fins a la matinada.

melià

Marc Mestres

Aposta per l'oci 

Aquesta terrassa és independent del restaurant. Abans només hi podies accedir si eres client de Dos Cielos, mentre que actualment, es pot anar a menjar o a prendre quelcom de 12:00 a 1:00 qualsevol dia de la setmana. A més a més, els divendres hi ha afterworks amb DJ’s.

 

¡Los viernes son especiales en 24 Cielos! DJ @viktorolle #TheSkySunset #24cielos

A post shared by 24 Cielos (@24cielos) on

La música ambient acompanya en tot moment un espai accessible durant qualsevol època de l’any. Una bona carta de tapes i una àmplia oferta de còctels, fan d’aquesta terrassa una opció molt a tenir en compte per anar-hi tant amb la parella com amb els amics.

 

Un miércoles distinto en #24Cielos! ¡Ven a disfrutar de nuestra gran variedad de cocktails!

A post shared by 24 Cielos (@24cielos) on

Reforma i nova carta de Dos Cielos

El restaurant ara té capacitat per més comensals, passant de 27 a 52 persones a la part interior i més de 50 que poden ocupar l’espai exterior -es reserven 24 places per sopar a 24 Cielos-. “Es tracta d’un canvi de concepte”, explica Javier Torres, qui també destaca que la nova oferta gastronòmica és més “lleugera” i oberta a un públic “ampli i divers”.

Aprofitant la presentació de la nova terrassa, els germans Torres han volgut mostrar alguns dels plats que integren la innovadora carta del Dos Cielos.

Crestes de cranc reial, dendé i sagú

empanadilla marc mestres

Amanida de tomàquets de primavera

amanida

Primera florada de pèsols amb pernil ibèric

pèsols marc mestres

Carabiner de Huelva, algues, cogombre i "ají" groc

Carabinero

Cabrit a la brasa, anxoves, alls i cirera

sisé plat

Cirera, tokaji i xocolata blanca

postres cireres

Preu

Dins de Dos Cielos trobem diferents opcions. Un menú degustació de 9 plats per 85€ (sense begudes), i la carta variada, que oscil·la entre els 60-80€ depenent de l’elecció dels plats.

D’altra banda, a la terrassa 24 Cielos trobem tapes entre els 10-13€, còctels sense alcohol de 8€ i amb alcohol a partir dels 15 fins als 18€. 

Sorpresa final

Després de les postres, els germans Torres encara tenen una darrera sorpresa gastronòmica. L'anomenen "La Joia" i s'amaga dins d'una caixa especialment dissenyada per l'ocasió.

capsa dos cielos marc mestres

T'atreveixes a obrir-la?

Ceviche de llom
Estrelles Miguelín Tunateca Balfegó: BCN Fashion Tuna Miquel Espinet i Eulogi Bordas