Cerques receptes d'amanides originals? Si creies que una amanida només és un plat verd amb quatre ingredients, prepara’t per canviar de xip. En aquesta guia trobaràs receptes d’amanides per a cada estació, ocasió i humor culinari: des de les més clàssiques i tradicionals fins a creacions sorprenents que juguen amb textures i sabors inesperats. Fes-hi un cop d’ull i deixa’t inspirar per portar la frescor, el color i la creativitat directament a la teva taula.
Amanides de cigrons
Si busques idees d'amanides de cigrons fresques, nutritives i fàcils de preparar, aquí trobaràs opcions perfectes per a qualsevol àpat.

Amanides originals
Et presentem una selecció d'amanides originals que sorprenen per la combinació de sabors, textures i presentacions diferents de les clàssiques.

- Amanida de figues i iogurt
- Carpaccio de figues
- Amanida de tomàquet, kiwi i formatge fresc amb vinagreta de mostassa
- Carpaccio de tomàquet amb formatge fresc i oli suau de vainilla
Amanides de festa
Les amanides de festa són perfectes per sorprendre convidats i vestir la taula amb plats frescos, colorits i plens de sabor.

- Tàrtar de salmó fumat amb alvocat
- Pastís de salmó amb crema d'espinacs
- Amanida d'alvocat i llagostins
Receptes d'amanides variades
Descobreix una col·lecció de receptes d'amanides variades que combinen ingredients de temporada, llegums, pasta o marisc per a tots els gustos.

Amanides d'estiu
Les amanides d'estiu són lleugeres, refrescants i plenes de productes de temporada que ajuden a combatre la calor.

Amanides catalanes
Les amanides catalanes són un reflex de la nostra terra, amb productes locals i receptes tradicionals plenes de sabor.

Amanides de primavera
Gaudeix de les amanides de primavera, plenes de colors i sabors frescos que anuncien l'arribada del bon temps.

- Amanida de canonges, tonyina i panses
- Amanida de canonges amb fruits secs i salsa de mel i mostassa amb formatge de cabra caramel·litzat
Amanides originals d'hivern
Quan fa fred, les amanides originals d'hivern aporten un toc creatiu i nutritiu amb ingredients de temporada més contundents.
