Més cuina pràctica! Avui us porto una amanida d'aquelles que agrada als amants de la cuina ràpida i sana. L'herba dels canonges o Canonges, és una bona font de beta-carotè, vitamina C i àcid fòlic. Té propietats diürètiques, depuratives i laxants.
Amb ingredients senzills i econòmics. El resultat és sorprenent, amb textures diverses, amb dolç i salat, el que farà d'aquest plat un seriós candidat a establir-se dins el vostre menú setmanal.
una bossa d'herba dels canonges
6 barretes de surimi
2 llaunes petites de tonyina en conserva en oli d'oliva
un grapat de panses sense pinyol
una llauna petita d'olives farcides
200 g de pebrot vermell escalivat en tires
salsa cèsar
oli d'oliva verge extra
Variants:
Podeu posar-hi nous
Es pot fer amb enciam iceberg
![amanida canonges tonyina panses pas1 amanida canonges tonyina panses pas1](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/20/67/59/amanida-canonges-tonyina-panses-pas1.jpeg)
Col·loqueu els canonges al plat.
![amanida canonges tonyina panses pas2 amanida canonges tonyina panses pas2](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/20/67/86/amanida-canonges-tonyina-panses-pas2.jpeg)
Poseu-hi trossos de surimi.
![amanida canonges tonyina panses pas3 amanida canonges tonyina panses pas3](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/20/68/13/amanida-canonges-tonyina-panses-pas3.jpeg)
Escampeu pel plat unes quantes panses sense pinyol.
![amanida canonges tonyina panses pas4 amanida canonges tonyina panses pas4](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/20/68/40/amanida-canonges-tonyina-panses-pas4.jpeg)
Seguidament, poseu-hi tires de pebrot vermell escalivat per sobre.
![amanida canonges tonyina panses pas5 amanida canonges tonyina panses pas5](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/20/68/67/amanida-canonges-tonyina-panses-pas5.jpeg)
La recepta de la salsa cesar la trobareu facilment, però també la podeu comprar feta.
![amanida canonges tonyina panses pas6 amanida canonges tonyina panses pas6](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/20/68/94/amanida-canonges-tonyina-panses-pas6.jpeg)
Regueu l'amanida amb la salsa.
![amanida canonges tonyina panses pas7 amanida canonges tonyina panses pas7](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/20/69/21/amanida-canonges-tonyina-panses-pas7.jpeg)
Poseu-hi al mig una bona quantitat de tonyina en conserva en oli d'oliva.
![amanida canonges tonyina panses pas8 amanida canonges tonyina panses pas8](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/20/69/48/amanida-canonges-tonyina-panses-pas8.jpeg)
Finalment, decoreu l'amanida amb unes olives farcides i tireu-hi un bon raig d'oli d'oliva verge extra.
![amanida canonges tonyina panses pas9 amanida canonges tonyina panses pas9](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/20/69/75/amanida-canonges-tonyina-panses-pas9.jpeg)
La podeu servir immediatament o deixar-la refredar una estona dins la nevera.
![amanida canonges tonyina panses pas10 amanida canonges tonyina panses pas10](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/20/70/02/amanida-canonges-tonyina-panses-pas10.jpeg)
Bon profit!
![amanida canonges tonyina panses pas11 amanida canonges tonyina panses pas11](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/20/70/29/amanida-canonges-tonyina-panses-pas11.jpeg)