Alba Sunyer

Alba Sunyer

Alba Sunyer Ollé (Sallent, 1972). Comença la seva carrera professional com a fisioterapeuta. Paral.lelament viu d’aprop la gastronomia i la restauració, passió heretada de la mare i viscuda al Restaurant El Turia (Barcelona), propietat de la familia política.

L’any 2008, es trasllada a viure als EUA. Decideix començar un camí difícil, però amb un objectiu clar: donar a conèixer la cuina catalana al públic americà. Viu un temps a (South Carolina), on funda The Mediterranean Corner, empresa d’activitats de Team Building i Catering basada en experiències culinàries. Actualment viu a Detroit on continua la tasca de divulgació de la cuina catalana. Recentment ha publicat el llibre The Catalan Table, o Àpats, eina que compta amb la col.laboració dels millors cuiners catalans i que té com a finalitat, fer d’altaveu de la cuina catalana. Actualment exerceix d’International Student Advisor a Joviat Culinary School, participant en el procés d’internacionalització de l’escola. Paral.lelamet inicia el projecte docent Àpats, també amb l’objectiu de difondre la cuina catalana a Detroit. Actualment, firma cròniques gastronòmiques i entrevistes a La Gourmeteria.

LA GOURMETERIA

Com dessalem el bacallà?

Alba Sunyer
LA GOURMETERIA

Restaurants estrellats: tocats i enfonsats?

Alba Sunyer
La Gourmeteria

Hipnotitzats per les xarxes

Alba Sunyer
La Gourmeteria

Menys carn i més esperança

Alba Sunyer