Enquesta El Nacional
Girona-Barça
Entrevista Salvador Illa
Puigdemont
Albiach Comuns
Pedro Sánchez
Zelenski
Óscar Puente
Temps Catalunya
Preu llum avui
Biografia Puigdemont
Més
El Nacional
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Política
En directe
Economia
Esports
En Blau
Societat
Cultura
Internacional
El Temps
Eleccions
Notícies Barcelona
La Gourmeteria
Estil de vida
Consum
Salut
Benestar
Tecnologia
Motor
Opinió
José Antich
Jordi Barbeta
David González
Iu Forn
Pilar Rahola
Enric Vila
Xavier Antich
Elisa Beni
Gonzalo Boye
Montse Castellà
Agustí Colomines
Bernat Dedéu
Bea Talegón
Míriam Díez
Carles Boix
Gemma Marfany
Àngels Martínez Castells
Montserrat Nebrera
Montserrat Dameson
Emília Olivé
Marc Pons
Joan J. Queralt
Josep Gisbert
Cristina Sánchez Miret
Marçal Sintes
Sergi Sol
Tian Riba
ON ECONOMIA
El Caso
Stories
Loteries
Top 20
Efemèrides
L'ull de l'agulla
Newsletter
Club El Nacional
Alba Sunyer
La Gourmeteria
“Els vins catalans són collonuts. Tenim una terra vinícola molt rica i amb molta varietat”
Alba Sunyer
La Gourmeteria
Els 'hits' de la tardor del nord: fred, pomes i molins
Alba Sunyer
La Gourmeteria
Roda el món i torna al Born: La sentència de mort de la castanyada
Alba Sunyer
La Gourmeteria
“El consumidor americà està més ben informat que el català”, Xavier Ruzafa
Alba Sunyer
La Gourmeteria
Cuina nord-americana: olles indígenes amb flaire europea
Alba Sunyer
La Gourmeteria
Nicola Poltronieri: “Els italians hem compartit gastronòmicament tot el que podíem"
Alba Sunyer
La Gourmeteria
I aquí, qui para taula?
Alba Sunyer
La Gourmeteria
Colman Andrews: "Els xefs americans no creuen en la simplicitat dels plats catalans"
Alba Sunyer
«
1
2