Rat Gasol

Professional amb més de 25 anys d'experiència en gestió i administració de l'empresa, amb una trajectòria consolidada dins l'entorn sanitari públic i privat, amb una visió global del sector, interessos i necessitats. Ha treballat en institucions tan rellevants com l’Hospital Sant Joan de Déu, Grup Quirónsalud (Institut Universitari Dexeus, Hospital El Pilar, Hospital Universitari Sagrat Cor, Hospital Universitari General de Catalunya), la plataforma de crowfunding Capital Cell, i avui forma part de la direcció de la biotecnològica Onalabs.

És una apassionada de la comunicació, l'emprenedoria i les noves tendències de l'ecosistema start-up. Enamorada del talent del país, treballa activament per visibilitzar-lo, posant en valor la seva capacitat innovadora i disruptiva, i connectant i assessorant empreses en estratègia, comunicació i inversió.

Aquest 2022 va rebre el reconeixement “The Most Influencial Person in Digital Health” atorgat pel Barcelona Health Hub. És membre de l'associació de business angels WA4STEAM, mentora del CIMTI i col·laboradora habitual en mitjans de comunicació del país.

Rat Gasol
OPINIÓ
OPINIÓ