Restaurants

El millor menú de migdia de Barcelona és en aquesta fonda

El millor menú de migdia de Barcelona és en aquesta fonda

Els plats de cuina popular catalana estan més de moda que mai

Rosa Molinero Trias

Dijous, 14 de març de 2024 - 05:30

El restaurant al costat de Balmes que fa xalar la parròquia amb uns plats delirants

El restaurant al costat de Balmes que fa xalar la parròquia amb uns plats delirants

Una carta imbatible i plats per ressaltar el producte de temporada

Marta Garreta

Dimarts, 12 de març de 2024 - 05:30

Carn a la brasa i cuina de luxe en aquest cèntric restaurant de Barcelona

Carn a la brasa i cuina de luxe en aquest cèntric restaurant de Barcelona

El restaurant Os-Kuro serveix la millor carn del món

Oriol Foix

Dilluns, 11 de març de 2024 - 05:30

El restaurant de Sant Gervasi amb uns plats i còctels per emmarcar

El restaurant de Sant Gervasi amb uns plats i còctels per emmarcar

Reubicació per continuar fent pedagogia de la cuina d'una terra natal en auge

Jordi Tubella

Diumenge, 10 de març de 2024 - 05:30

Un arròs de senyorets amb vistes al Port de Barcelona

Un arròs de senyorets amb vistes al Port de Barcelona

Un pla de sol, cultura i tiberi per gaudir del barri més marítim

Rosa Molinero Trias

Dijous, 7 de març de 2024 - 05:30

El restaurant de Sant Antoni que ret homenatge als bars dels anys 50 amb uns plats molt personals

El restaurant de Sant Antoni que ret homenatge als bars dels anys 50 amb uns plats molt personals

Marta Garreta

Dimarts, 5 de març de 2024 - 05:30

El restaurant d'un xamfrà de l'Eixample que et farà pujar els colors amb aquests plats boníssims

El restaurant d'un xamfrà de l'Eixample que et farà pujar els colors amb aquests plats boníssims

Oriol Foix

Dilluns, 4 de març de 2024 - 05:30

Devora la millor carn de Barcelona en aquest restaurant de l'Eixample

Devora la millor carn de Barcelona en aquest restaurant de l'Eixample

Un restaurant amb autèntics rostits argentins de qualitat

Oriol Foix

Diumenge, 3 de març de 2024 - 05:30

Reobre un restaurant històric de l''Upper Diagonal' a preus de barri

Reobre un restaurant històric de l''Upper Diagonal' a preus de barri

La ciutat rep amb entusiasme la reobertura d'un clàssic de la gastronomia barcelonina

Jordi Tubella

Divendres, 1 de març de 2024 - 05:30

Un bar obert tot el dia on menjar pasta fresca fenomenal

Un bar obert tot el dia on menjar pasta fresca fenomenal

Cafè, vi, birra, pasta fresca, còctels i sofàs en un espai enorme al bell mig de l’Eixample

Rosa Molinero Trias

Dijous, 29 de febrer de 2024 - 05:30

El restaurant ebrenc del carrer de Còrsega creat per a un poble de mil habitants

El restaurant ebrenc del carrer de Còrsega creat per a un poble de mil habitants

Traslladar tota l'essència que s'explica in situ, en el territori, a una gran ciutat

Marta Garreta

Dimecres, 28 de febrer de 2024 - 05:30

El restaurant per assaltar el Raval a cop de forquilla i d'uns plats fantàstics

El restaurant per assaltar el Raval a cop de forquilla i d'uns plats fantàstics

Nova obertura al Raval de la mà del gran xef Matteo Bertozzi

Jordi Tubella

Dimarts, 27 de febrer de 2024 - 05:30

El restaurant del centre de Barcelona que està capgirant la cuina tradicional catalana

El restaurant del centre de Barcelona que està capgirant la cuina tradicional catalana

Cuina catalana com no l'havies vist abans

Oriol Foix

Divendres, 23 de febrer de 2024 - 05:30

El menú del dia d'alta cuina més barat de Barcelona

El menú del dia d'alta cuina més barat de Barcelona

Un menú impecable per 24,90 €

Rosa Molinero Trias

Dijous, 22 de febrer de 2024 - 05:30

El kebab més autèntic i deliciós de Barcelona s'amaga en aquest restaurant secret

El kebab més autèntic i deliciós de Barcelona s'amaga en aquest restaurant secret

L'agradable sensació d'haver tastat quelcom nou i íntimament familiar

Marta Garreta

Dimarts, 20 de febrer de 2024 - 05:30

Un viatge al nord-est d’Àsia des del xamfrà daurat de l’Eixample

Un viatge al nord-est d’Àsia des del xamfrà daurat de l’Eixample

El públic local cau rendit davant de la seva combinació de sabors coreans, japonesos i xinesos regats amb vins naturals

Rosa Molinero Trias

Dilluns, 19 de febrer de 2024 - 05:30

El restaurant de l'Eixample pioner que redacta la cuina amb una nova màquina d'escriure

El restaurant de l'Eixample pioner que redacta la cuina amb una nova màquina d'escriure

Dues cares originals, àpats a totes hores i el discurs més honest i sostenible de la ciutat

Jordi Tubella

Diumenge, 18 de febrer de 2024 - 05:30

El restaurant de Sant Antoni per celebrar un festí amb les millors salses del país

El restaurant de Sant Antoni per celebrar un festí amb les millors salses del país

Acostar-se a Vietnam sense sortir de Barcelona amb uns plats sensacionals

Jordi Tubella

Dissabte, 17 de febrer de 2024 - 05:30

El millor restaurant de la Conca de Barberà amb una carn a la brasa de somni i uns guisats excel·lents

El millor restaurant de la Conca de Barberà amb una carn a la brasa de somni i uns guisats excel·lents

Un indret privilegiat on es menja de luxe

Oriol Foix

Divendres, 16 de febrer de 2024 - 05:30

El restaurant de Barcelona més captivador per encendre la flama de la Rambla

El restaurant de Barcelona més captivador per encendre la flama de la Rambla

Una nova carta i un nou xef per donar la benvinguda al 2024

Jordi Tubella

Dimarts, 13 de febrer de 2024 - 12:39

Llagosta amb ous i patates fregides o com coronar-se un diumenge

Llagosta amb ous i patates fregides o com coronar-se un diumenge

El restaurant dels 90 i de 625 pessetes que va fer un salt cap a la cuina de mercat

Rosa Molinero Trias

Dilluns, 12 de febrer de 2024 - 05:30

La cuina casolana menys convencional que captiva els comensals més crítics de la ciutat

La cuina casolana menys convencional que captiva els comensals més crítics de la ciutat

El Little Andaman és un bastió de bona cuina tradicional Índia

Oriol Foix

Diumenge, 11 de febrer de 2024 - 05:30

Dos caps de sala amb les idees molt clares

Dos caps de sala amb les idees molt clares

Més de Vi i l'exemple de ser tot un referent del barri

Martí Sales

Dissabte, 10 de febrer de 2024 - 05:30

El restaurant de Calella de Palafrugell per apreciar un bon arròs a peu de platja

El restaurant de Calella de Palafrugell per apreciar un bon arròs a peu de platja

L’olor de mar, l’escalforeta del bon temps i un arròs a primera línia de mar

Jordi Tubella

Divendres, 9 de febrer de 2024 - 05:30

Una pizzeria d'escàndol amb autèntiques postres italianes delicioses

Una pizzeria d'escàndol amb autèntiques postres italianes delicioses

El nou Parking Pizza ofereix cuina italiana tradicional amb uns sabors deliciosos

Oriol Foix

Dijous, 8 de febrer de 2024 - 05:30

El restaurant de les Terres de l'Ebre amb uns plats de present i de futur per admirar

El restaurant de les Terres de l'Ebre amb uns plats de present i de futur per admirar

Un dels seus tresors, lligat a la riquesa dels seus aqüífers, rau en la gastronomia

Marta Garreta

Dijous, 8 de febrer de 2024 - 05:30

Una aposta segura i deliciosa al turistificat barri Gòtic

Una aposta segura i deliciosa al turistificat barri Gòtic

Armando Álvarez executa amb perfecció una carta on fa brillar el producte amb tècnica fina i elaboracions curades

Rosa Molinero Trias

Dilluns, 5 de febrer de 2024 - 05:30

Un menú descomunal amb els millors plats i vins del país que aclapara Barcelona

Un menú descomunal amb els millors plats i vins del país que aclapara Barcelona

Un maridatge sensacional i un menú degustació esplèndid per un preu vergonyosament baix

Jordi Tubella

Divendres, 2 de febrer de 2024 - 05:30

L'únic esmorzar degustació de Catalunya es troba en aquest hotel del Pirineu

L'únic esmorzar degustació de Catalunya es troba en aquest hotel del Pirineu

Una gastronomia fabulosa per començar el dia en aquest hotel de Vielha

Oriol Foix

Dijous, 1 de febrer de 2024 - 05:30

El menjar més bandarra de bar es cola en aquest restaurant de barri 'pijo'

El menjar més bandarra de bar es cola en aquest restaurant de barri 'pijo'

Els plats més típics de Barcelona en un restaurant del passeig de Gràcia

Oriol Foix

Dimecres, 31 de gener de 2024 - 05:30

Un restaurant aeri a Barcelona amb vistes 360 graus de la ciutat i tocs marítims

Un restaurant aeri a Barcelona amb vistes 360 graus de la ciutat i tocs marítims

Abundància sensacional i exquisida en un nus deliciós a l'estómac i als ulls

Jordi Tubella

Dimarts, 30 de gener de 2024 - 05:30

El restaurant que ha posat de moda el Clot (i que sedueix els millors gastrònoms)

El restaurant que ha posat de moda el Clot (i que sedueix els millors gastrònoms)

Nova reafirmació de l'auge gastronòmic d'aquest indret barceloní

Rosa Molinero Trias

Dilluns, 29 de gener de 2024 - 05:30

El restaurant secret que resisteix als turistes amb bona cuina casolana i un menú a preu tancat

El restaurant secret que resisteix als turistes amb bona cuina casolana i un menú a preu tancat

El restaurant Greenhouse ofereix cuina de mercat

Oriol Foix

Dilluns, 29 de gener de 2024 - 05:30

El millor menú del país és en aquest restaurant històric de cuina catalana

El millor menú del país és en aquest restaurant històric de cuina catalana

Una mínima intervenció en la matèria primera i un màxim de tres ingredients per plat

Marta Garreta

Divendres, 26 de gener de 2024 - 05:30

Arrossos de campionat i plats d'autor en una taverna marítima espectacular

Arrossos de campionat i plats d'autor en una taverna marítima espectacular

Un restaurant inspirat en una taverna amb un caràcter marcadament modern

Jordi Tubella

Dijous, 25 de gener de 2024 - 05:30

La marisqueria de Barcelona amb el millor rebost atlàntic i mediterrani del país

La marisqueria de Barcelona amb el millor rebost atlàntic i mediterrani del país

Els xefs Manu Núñez i Carles Ramón, i la bartender Marta Morales lideren aquest trio descomunal

Marta Garreta

Dimarts, 23 de gener de 2024 - 05:30

Un menú del dia a 13 € per triomfar al Poblenou dels brunchs

Un menú del dia a 13 € per triomfar al Poblenou dels brunchs

L’enigma del caldo de sopa i un guisat de patata i pop reconfortant

Rosa Molinero Trias

Dilluns, 22 de gener de 2024 - 05:30

L'únic restaurant de l'aeroport que serveix producte del país amb una qualitat excepcional

L'únic restaurant de l'aeroport que serveix producte del país amb una qualitat excepcional

Un restaurant únic i de molta qualitat que has de visitar si te'n vas de viatge en avió

Oriol Foix

Diumenge, 21 de gener de 2024 - 05:30

El plat de pastanagues més bo de tota Barcelona

El plat de pastanagues més bo de tota Barcelona

I unes postres de codony inigualables

Rosa Molinero Trias

Dijous, 18 de gener de 2024 - 05:30

Plaça Súria: cargols, cebiches, entrepans i bullanga al cor de la Bordeta

Plaça Súria: cargols, cebiches, entrepans i bullanga al cor de la Bordeta

A la plaça Súria hi ha de tot: bars de tota la vida, restaurants d’entaular-te, una pizzeria i un peruà

Martí Sales

Dimecres, 17 de gener de 2024 - 05:30